Florin Măxineanu neagă acuzațiile soției, care a obținut ordin de protecție împotriva lui: "A înnebunit. Orice gest după despărțire o deranja"

 Oana Pantazi
.

Florin Măxineanu, reacție după ce soția a obținut ordin de protecție împotriva lui. Fostul solist al trupei „Varză” trece prin momente dificile, după ce, în urma demersului partenerei sale de viață, nu mai are voie acum să se apropie nici de ea și nici de cele două fetițe ale lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Tensiunile au apărut în familia lor după venirea pe lume a celor două fetițe, totul culminând cu ordinul de restricție pe care partenera de viață a lui Florin Măxineanu l-a cerut, și l-a și obținut, l-a tribunal. Ordinul de protecție a venit în urma unei serii de neînțelegeri între cei doi, iar acum artistul nu mai are voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de familia sa. Revoltat, acesta spune că nu i-a fost infidel soției în timpul mariajului și că ruptura s-a produs pentru că s-au trezit singuri în relație amândoi.

florin-maxineanu-1florin-maxineanu-1

Florin Măxineanu neagă acuzațiile soției, care a obținut ordin de protecție

În urma neînțelegerilor dintre ei, ar fi avut loc un conflict, iar soția lui Maxineanu a ajuns la Poliție, unde ar fi făcut mai multe plângeri. Prima a fost legată de o amenințare primită de la soțul ei, care i-ar fi transmis că 'îi taie tendoanele'. Din cauza lipsei de dovezi, lucrurile s-au oprit aici, însă pentru a doua plângere aceasta a primit ordin de restricție împotriva soțului ei.

Citește și: Cum își condimentează Daniela Iliescu și Culiță Sterp viața de cuplu: „Așa păstrăm relația vie, avem mai multe…'. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu mâncarea pe care concurenții o gătesc la MasterChef. Unde ajung preparatele pe care Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu le gustă

Citește și: Cine este soțul Iulianei Tudor. Prezentatoarea TV și Răzvan Văcăroiu s-au cunoscut la biserică: „Răzvan are un aer sobru și foarte echilibrat'

'A început că am amenințat-o. M-am dus la Poliție, că m-au chemat oamenii, că așa sunt procedurile. S-a făcut cercetarea, a venit clasarea dosarului din lipsă de probe. A înnebunit. Orice gest după despărțire o deranja. (…) S-a gândit: ‘Ce să îi mai fac? Să îl acuzăm și de hăruțire sexuală asupra copiilor'”, a povestit Florin Măxineanu, la Xtra Night Show.

Florin Măxineanu neagă cu tărie acuzațiile făcute de soția sa, conform cărora și-ar fi agresat sexual fetițele, și urmează să facă apel împotriva ordinului de restricție.

Soția lui Florin Măxineanu a cerut ordin de protecție împotriva lui

Florin Măxineanu a devenit cunoscut în toată țara în anul 2004, atunci când și-a făcut apariția în show-ul TV Taxi Driver, de la Naţional TV. Ulterior, el a făcut parte și din alte proiecte celebre și a fost și solistul trupei „Varză’. Recent, acesta a intrat din nou în atenția opiniei publice, după ce soția sa a cerut ordin de protecție, la Tribunal, împotriva lui.

Astfel, acum el nu mai are voie să se mai apropie nici de ea, nici de fetele pe care le au împreună. Decizia instanței a fost emisă în urmă cu câteva zile.

„Dispune emiterea unui ordin de protecţie, pentru o durată de 2 luni, începând cu data pronunțării prezentei sentințe, prin care dispune următoarele obligaţii şi interdicţii: – obligarea pârâtului (n.r. Florin Măxineanu) să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de reclamantă.

Obligarea pârâtului să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de minorele Măxineanu A. M., şi Măxineanu M. E., obligarea pârâtului să păstreze o distanță minimă determinată de 100 metri față de reşedinţa reclamantei situată în municipiul București, …………….sector 2; – interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu reclamanta şi cu cele două minore. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Atrage atenţia pârâtului cu privire la faptul că încălcarea măsurilor dispuse prin prezenta hotărâre constituie infracţiune’, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton