Florin Petrescu, alias Axinte, certat în plină stradă: "Ești prost rău la televizor". Cum a reacționat actorul de la Vacanța Mare

 Dumba Gabriela
.

Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, mărturisește că a trecut și prin experiențe mai urâte atunci când interpreta acel rol celebru. Astfel, la un moment dat, actorul a fost certat în plină stradă de o femeie, care i-a spus că „este prost rău la televizor”. Florin Petrescu povestește cum a reacționat la momentul acela, când era cunoscut pentru căciula uriașă pe care o purta în anii de glorie ai Vacanța Mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Vacanța Mare” a fost un adevărat fenomen în România în anii 90. Grupul umoristic fost înființat în 1988 și era alcătuit din Mugur Mihăescu (Leana), Florin Petrescu (Axinte), Iulian Ilinca (Frankfurt), Emil Rădinoiu (Mitică), Mirela Stoian (Lila), George Robu (Romică), Alexandru Conovaru (Vasile), George Lungoci (Primarul) și Lucian Dragotă (Preotul).

5454354543

De ce a fost certat Florin Petrescu, pe vremea când era Axinte de la Vacanța Mare

În cadrul unui interviu pentru cancan.ro, Florin Petrescu a făcut câteva dezvăluiri despre impactul rolului din serialul fenomen „Vacanța Mare”, dar și despre căciula lui Axinte, accesoriul devenit marcă înregistrată.

Nu toți fanii Vacanța Mare au fost încântați de rolul Axinte, pe care îl juca Florin Petrescu atunci când făcea parte din grupul Vacanța Mare. Astfel, a fost certat la un moment dat, în plină stradă, de o doamnă nemulțumită de prestația lui Axinte.

„Fără căciulă sunt ca o parte din Vacanța Mare, o babă mi-a zis „în realitate ești normal, la televizor ești prost rău”. Îi zic „doamnă, așa e rolul”, a spus Florin Petrescu.

După succesul avut la „Vacanța Mare”, Florin Petrescu a devenit impresar și organizator de evenimente. În prezent, acesta organizează concerte și spectacole pentru românii plecați în străinătate, sub brandul „Caravana lui Axinte”.

Mă sună nunțile. Sunt singurul în țară care are peste 3000 de nunți cântate, n-a divorțat niciunul, deci am mână bună. Și eu sunt specialist în nunți.

Când mă duc la țigani, o țigancă nu mi-a mai zis „domnul Axinte”, mi-a zis „domnul Arsenie, bine ai venit la noi”. Și le-am zis și eu „ce bine m-ați primi, așa oameni primitivi n-am mai văzut de mult”, dar nu s-au prins„, a mai declarat Florin Petrescu.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Andreea Bălan lui Victor Cornea, de ziua lui de naștere: „Ești minunat’. Tenismenul a împlinit 30 de ani

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Cei doi au divorțat în anul 2019

Cum se înțeleg Florin Petrescu și Mugur Mihăescu în prezent, după destrămarea Vacanța Mare

Florin Petrescu spune că nu se pune problema unei reveniri pe scenă a grupului Vacanța Mare pentru că fiecare dintre foștii colegi are alt drum în viață.

„Fiecare e cu treaba lui. Mugur a intrat în politică, e pe locul doi la AUR, cred că îl vedem europarlamentar, o să îi spunem Domnul Garcea sau Domnul Leana, să vezi ce ne ducem la Bruxelles după el! Eu sunt cu evenimentele, am peste 100de primării și multe nunți la care cânt, iar Radu Pietreanu e pe stand-up, la toate barurile din țară.

Avem o relația foarte bună. Și acum ne întâlnim”, a mai spus Florin Petrescu, alias Axinte.

Florin Petrescu, alias Axinte, a fost condamnat la închisoare pentru șantaj

În octombrie 2020, actorul de la Vacanța Mare a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru șantajarea lui Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa din București. Potrivit procurorilor, actorul ar fi încercat să obțină bani de la acesta, în numele lui Dan Diaconescu, pentru ca mogulul media să înceteze să-l mai menționeze în emisiunile sale.

Florin Petrescu a recunoscut acuzațiile de șantaj formulate de procurorii DNA și a primit o pedeapsă mai mică.

Conform Tribunalului București, actorul trebuia să muncească în folosul comunității „fie la Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6', se arăta în decizia instanței de la vremea aceea.

„Voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat', spunea atunci Florin Petrescu pentru impact.ro.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton