Florin Piersic a fost operat a doua oară, în ziua de Paște. Ileana Stana Ionescu, Medeea Marinescu și Dorel Vișan, îngrijorați pentru marele actor, aflat în spital: "Nu răspunde la telefon"

 Dumba Gabriela
.

Ileana Stana Ionescu, Medeea Marinescu și Dorel Vișan sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a lui Florin Piersic, aflat încă în spital după ce duminică, 5 mai, a suferit a doua operație, o intervenţie chirurgicală de extragere a sondelor unui stimulator cardiac. Actorul în vârstă de 88 de ani, este în continuare internat la Institutul Inimii Niculae Stăncioiu din Cluj-Napoca.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, pe 29 aprilie, iar apoi a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici, ținând cont de vârsta înaintată şi de faptul că are montat un stimulator cardiac.

350088911-1073567234047707-3043553345530164150-n350088911-1073567234047707-3043553345530164150-n

Ileana Stana Ionescu și Dorel Vișan, mesaje de încurajare pentru Florin Piersic

Soții Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și Andrei Ionescu (95 de ani) și-au arătat îngrijorarea pentru bunul lor prieten, Florin Piersic, aflat internat în spital:

'L-am sunat, ca să îl încurajăm, dar nu răspunde la telefon, este greu de prins. Probabil că îl caută acum prea multă lume, este obositor și pentru el. Dar, atât de mult îl iubim! Florin ne suna mai mereu, ca să ne întrebe cum suntem, dacă avem nevoie de ceva. Ileana a jucat în multe piese, alături de el, mai ales la Teatrul Național din București.

Îi dorim lui Florin Piersic, bunului nostru prieten, multă sănătate și să rămână la fel de vioi și de frumos sufletește, așa cum a fost și până acum. Îi transmitem toată dragostea noastră, să îl vedem din nou pe scenă, în spectacol!', au declarat actorii pentru Playtech Știri.

Nici actorul Dorel Vișan (86 de ani), stabilit în Cluj, nu are vești despre evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic:

'Toate televiziunile anunță că au vești despre Florin Piersic, lasă știrea la urmă, dar o fac pentru audiență, ca să stea lumea în fața televizorului, căci nici ei nu prea au avut noutăți. Eu și Florin suntem prieteni vechi, am sunat-o pe soția lui, ca să aflu cum e, dar nu mi-a răspuns. Florin avea ceva probleme la genunchi, mai vechi. Probabil că n-a mai rezistat de durere și s-a operat. Sunt convins că va fi bine, dar să avem răbdare, la vârsta aceasta recuperarea este mai dificilă. Îi doresc și eu multă sănătate!', a declarat și Dorel Vișan pentru aceeași sursă.

Citește și: Andreea Marin, apariție răvășitoare la un eveniment. Ce l-a întrebat pe reputatul neurochirurg Leon Dănăilă, după ce l-a premiat: „Când am reușit la facultate, părinții au plâns, dar nu de bucurie, ci de supărare, că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București după amenajare: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor'

Medeea Marinescu îl așteaptă pe scenă pe Florin Piersic

Medeea Marinescu, partenera lui Florin Piersic, de aproape 20 de ani, în piesa de succes 'Străini în noapte', a postat recent pe Facebook un mesaj încurajator, pentru actor, în aceste momente delicate:

'E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire. Indiferent că suntem prinși în proiecte sau că alergăm zgomotos spre o minivacanță sau suntem pe un pat de spital.

Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe. Iertați-mi deci lipsa de reacție publică. Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic.

Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă. Sănătate și speranță, dragă Florin!'.

Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic după intervenția din ziua de Paște. Florin Piersic a fost operat a doua oară

Lui Florin Piersic i s-a făcut răul la finalul unui spectacol susținut la Cluj la finalul lunii aprilie. El a fost dus de urgență la spital, iar medicii au stabilit că avea o infecţie la un genunchi, care s-a extins, a relatat Foaia Transilvană.

Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, pe 29 aprilie, iar apoi a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici, ținând cont de vârsta înaintată şi de faptul că are montat un stimulator cardiac. „Starea sa este stabilă. În momentul de faţă, se află în Secţia cardiologie, sub tratament mediamentos', au anunţat reprezentanţii Institutului Inimii pe 1 mai.

Pe 5 mai, în ziua de Paște, Florin Piersic a mai trecut printr-o intervenție chirurgicală.

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme', a declarat marţi, 7 mai, managerul Institutului Inimii din Cluj, Florin Crişan.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton