Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Simona Florescu regretă că marele actor va lipsi de la Festivalul de Teatru, Muzică și Film Ion Dichiseanu de la Adjud: ”Noi l-am invitat, dar nu va putea veni...”/ EXCLUSIV

.

Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Ce spune Simona Florescu despre faptul că, anul acesta, marele actor va lipsi de la Festivalul de Teatru, Muzică și Film Ion Dichiseanu, de la Adjud. Maestrul a fost prezent anul trecut la acest eveniment. Acum, cel mai iubit actor român se simte mai bine, a fost mutat de la ATI și merge cu ajutorul unui cadru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Ce spune Simona Florescu despre faptul că, anul acesta, marele actor va lipsi de la Festivalul de Teatru, Muzică și Film Ion Dichiseanu, de la Adjud. Marele actor a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală.

438079496_442103815244803_646434209440638037_n438079496_442103815244803_646434209440638037_n

Citește și: Florin Piersic a fost mutat de la ATI și merge cu ajutorul unui cadru. Actorul „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', anunță medicii

Citește și: Medicul Adrian Marinescu anunță că Florin Piersic poate să stea în picioare, cu sprijin, după operație: „Nu numai că suntem încrezători, ba chiar avem motive să ne gândim că…'

Citește și: Cum a aflat soțul Vlăduței Lupău că va fi tată a doua oară și cum i-au explicat fiului lor, Iair: „A fost specială reacția lui, pentru că e extrem de mic. Câtorva persoane din familie el le-a dat vestea”. Cum l-au pregătit pentru venirea mezinului/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu în prezent cu tatăl lui: „Între noi doi parcă a fost o concurență în ultimii ani. Niciodată nu a înțeles că…'/ Nu și-au vorbit o perioadă lungă de timp

Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice

Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Ce spune Simona Florescu despre faptul că, anul acesta, marele actor va lipsi de la Festivalul de Film, Muzică și Teatru Ion Dichiseanu de la Adjud. Evenimentul are loc în perioada 24-26 mai 2024.

Simona Florescu a dat de înțeles că îndrăgitul actor nu va putea fi prezent din cauza problemelor de sănătate. Totuși, actorul este mult mai bine, iar medicii au declarat că Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală.

'Și Florin Piersic a fost anul trecut la Festivalul lui Dichi. Noi l-am invitat și anul acesta la Festivalul lui Dichi, dar nu va putea veni… din cauza problemelor de sănătate. Asta e clar. Îi transmitem sănătate multă!', a declarat Simona Florescu, pentru viva.ro.

Florin Piersic a fost mutat de la ATI și merge cu ajutorul unui cadru

Marele actor a fost mutat ieri de la ATI. Acum, actorul se află într-un salon de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor' din Capitală, instituție medicală în care e internat de mai multe zile. Maestrul a început recuperarea medicală și reușește să se deplaseze cu ajutorul unui cadru, după operația suferită la genunchi.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală’, au transmis medicii, notează Agerpres.

Florin Piersic e internat de mai multe zile la Spitalul Foișor. Anterior, el a fost internat la Institutul „Matei Balş’ şi Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu’ din Cluj Napoca. Prima dată, maestrul a ajuns pe mâinile medicilor pe la finalul lunii aprilie, când a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca.

Florin Piersic, gest de recunoștință pentru admiratorii săi

Pentru a-și exprima recunoștința față de grija pe care i-o poartă fanii săi în aceste momente, dar și pentru a păstra o legătură strânsă cu aceștia, Florin Piersic a făcut un gest emoționant, de pe patul de spital. Maestrul și-a setat un mesaj vocal pentru toți cei care-l sună în această perioadă.

„Vă mulţumesc pentru că m-aţi sunat şi dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine. Aşteptaţi semnalul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine a sunat şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ceea ce îmi doresc mie, Florin Piersic’, așa arată mesajul vocal al lui Florin Piersic.

Sursă foto: Facebook, Ahrivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton