Florin Piersic Jr. a ironizat-o pe Anca Țurcașiu pe Instagram: "Eu am un astfel de tron la toaletă!"

 Dumba Gabriela
.

Florin Piersic Jr. i-a lăsat un comentariu neașteptat Ancăi Țurcașiu, pe contul său personal de Instagram, în care a ironizat-o, spre uimirea fanilor cântăreței, cărora li s-a părut deplasată replica actorului. Alții au apreciat, în schimb, umorul lui Piersic jr. și au râs la comentariul lui. Anca Țurcașiu nu a comentat în nici un fel, până acum, replica actorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, a publicat pe Instagram o fotografie prin care a anunțat că va începe în curând cursurile de Arta conversației și ținuta în societate. Anunțul său a primit reacții pozitive din partea fanilor, dar și e replică neașteptată din partea lui Piersic jr.

turcasiu ancaturcasiu anca

Reacția lui Florin Piersic Jr. după ce a văzut o poză cu Anca Țurcașiu

Pe social media, Anca Țurcașiu ține mereu legătura cu fanii săi. Cântăreața a publicat pe Instagram o fotografie prin care a anunțat că va începe în curând cursurile de Arta conversației și ținuta în societate.

„Bun găsit, dragilor! Reîncep cursul Arta conversației și ținuta în societate, pentru adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Înscrierile se fac până la sfârșitul săptămânii viitoare! Grăbiți-vă! Locurile limitate!', a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Florin Piersic Jr. a stârnit controverse recent, după ce a lăsat un comentariu pe contul de Instagram al Ancăi Țurcașiu. Comentariul a fost postat la o fotografie în care actrița apare într-o rochie neagră, cu un decolteu amețitor, în timp ce stă pe un fotoliu. Florin Piersic jr i-a scris: „Eu am un astfel de tron la toaletă'.

Comentariul a fost considerat nepotrivit de către unii fani și urmăritori de-ai Ancăi Țurcașiu, care au comentat mesajul. „Nu cred', a spus una dintre urmăritoarele actriței, potrivit libertatea.ro.

Anca Țurcașiu nu a avut nicio reacție cu privire la comentariul actorului, însă colegii de breaslă știu că are simțul umorului și probabil datorită acestui fapt și-a permis și Piersic junior o astfel de replică.

Anca Țurcașiu a primit mai multe complimente din partea fanilor săi. „Tinerețe fără bătrânețe, ești o superbă', i-a spus o persoană. „Deosebită', „Ești minunată ca de obicei', „Frumoasă și fascinantă', „Ești superbă, Anca', „Îmi place', „Superbă', „Respect pentru tine', sunt o parte dintre comentariile pe care artista le-a primit pe Instagram.

Citește și: Actorul Darko Perić, Helsinki din La Casa de Papel, dezamăgit de felul în care regăsit Bucureștiul, după 24 de ani: „A fost un șoc pentru mine

Citește și: Adrian Enache este în doliu după ce tatăl său s-a stins din viață, chiar înainte ca el să urce pe scenă: „Plângea în culise…

Citește și:„Eu am în grijă copilul, casa, mâncarea, educația. Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția lui, Irina Fodor, plecată la America Express

Cum se menține Anca Țurcașiu în formă la 53 de ani

Anca Țurcașiu a vorbit recent despre importanța unui stil de viață sănătos și activ, care a ajutat-o să își mențină formele și să arate bine. Ea a încurajat și alte femei să aibă încredere în propriul corp și să nu se lase influențate de standardele nerealiste de frumusețe impuse de societate.

Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine!

Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește. Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară„, declara Anca Țurcașiu pentru revista VIVA!, acum câteva luni.

Anca Țurcașiu nu ține vreo dietă anumite, însă de mai bine de 31 de ani nu mai consumă carne.

„Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi.

Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm.

A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm’, a povestit actrița în cadrul unei emisiuni TV.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton