Florin Piersic, operat de urgență, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Dan Negru, primele declarații despre intervenția actorului: „Nu s-a...”

 Tudorache Simona
.

Florin Piersic, operat de urgență, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Florin Piersic a fost internat de urgență și operat. Actorul de 88 de ani susținea un spectacol la Cluj Napoca atunci când starea i s-a înrăutățit brusc. Ajuns la spital, medicii au dedus că este vorba despre o infecție, care s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi și au recomandat imediat intervenția chirurgicală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Ulterior, Florin Piersic a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca, într-o rezervă de la Secția de Ortopedie, potrivit foaiatransilvana.ro. Operația la genunchi a fost efectuată de cunoscutul medic ortoped Claudiu Chitea, o somitate în domeniu. Florin Piersic are acum nevoie de o perioadă de recuperare.

florin-piersic-56florin-piersic-56

Florin Piersic, operat de urgență, după ce i s-a făcut rău pe scenă

Dan Negru susține că Florin Piersic e bine și nu au existat probleme după intervenție. Prezentatorul de televiziune și marele actor au mai multe proiecte împreună. „Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic', a declarat Dan Negru, conform playtech.ro.

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…”/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Pellea a răbufnit din cauza celor care lipesc guma de mestecat pe scaunele de la teatru: „Din patru scaune unul are guma lipită… După ce termin repetiția de 10 ore mai stau puțin în sală pentru a mări recolta”

Citește și: Marcel Pavel a avut multe lipsuri în copilărie: „Era o suferință. Stăteam toți într-o cameră, eram servitorii unei servitoare” / Cum era Paștele în familia lor

Citește și: Jorge s-a împăcat cu Jador după Survivor All Stars: „A lăsat un mesaj, în care își cerea scuze pentru ce a spus despre mine. Dacă cineva mă atacă pe nedrept…”. În ce relații a rămas cu Zanni și cu Războinicii / EXCLUSIV

Florin Piersic, mesaj despre iubirea oamenilor, la 88 de ani

Florin Piersic scria un mesaj emoționant, în ianuarie, cu câteva zile înainte să împlinească 88 de ani. Marele actor făcea bilanțul anilor ce s-au scurs, vorbea despre iubirea și aplauzele oamenilor, fără de care s-ar fi simțit mult mai sărac.

„În trei zile, se învârte „contorul” și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Iubirea, Prietenia, Speranța, Bucuria, sunt cuvintele pe care le prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște…vorbe! Am dat și am primit iubire de la voi toți, cei care îmi sunteți alături cu gândurile voastre bune, cu prietenia pe care care mi-o arătați și care mă umple mereu de speranța unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a va vedea în sala de spectacol sau de a va ști în față micului ecran. Cu ani în urmă, pe scena Teatrului Național în spectacolul „Dulcea pasăre a tinerețîi”, îi spuneam partenerei mele Carmen Stănescu următoarea replică:'Lady, am dat oamenilor mai mult decât am primit de la ei'. Astăzi, eu Florin vă spun celor care citiți aceste rânduri: Am dat oamenilor mult , dar am primit înzecit de la ei!' Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe stradă, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărată bogăție. Cea mai de preț. Dacă în sala de spectacol,va văd uneori de pe scenă înclinandu-vă în fața mea, astăzi e rândul meu să mă înclin în fața voastră. Și mai vreau să știți că citesc tot ce îmi scrieți și că aș vrea că timpul să fie mai lung, ca să vă pot respunde fiecăruia în parte. Norocul meu că sunt mare … la propriu…, ca să îmi pot întinde brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți”, scria Florin Piersic, pe o rețea de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton