Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar...”. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

.

Florin Piersic, prima apariție după problemele de sănătate. Toată lumea știe faptul că marele actor în vârstă de 88 de ani a traversat o perioadă dificilă de la finalul lunii aprilie din punct de vedere al sănătății. Încă de când a fost internat, după ce i-a fost rău în urma unui spectacol susținut la Cluj, fanii nu l-au mai văzut, ci doar au aflat din partea medicilor de la diferite spitale care este starea lui de sănătate. Acum, Florin Piersic este la o clinică de recuperare și le-a transmis un mesaj tuturor celor care-l îndrăgesc și și-au făcut griji pentru el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De mai bine de trei luni de zile, Florin Piersic a ținut primele pagini ale ziarelor, după ce s-a aflat de problemele de sănătate cu care se confruntă, dar mai ales de complicațiile prin care a trecut. Din fericire, în prezent este bine, iar starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună, fiind într-un proces de recuperare pe urma operației de la genunchi. Știe cât de iubit și îndrăgit este, așa că nu a putut să nu facă un clip video pentru toți fanii lui, anunțând pe toată lumea că totul se îndreaptă spre bine, după ce a fost 'cam bolnăvior', așa cum chiar el a spus.

Florin-Piersic-scaled-e1703443468313-1200×676Florin-Piersic-scaled-e1703443468313-1200×676

Citește și: Florin Piersic a fost externat după o lună și jumătate de spitalizare. Cum se simte acum: „Se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: De ce a defăimat-o public Alex Bodi pe Ema Uta după ce s-au despărțit: „M-a luat flama și am făcut niște afirmații pe care nu trebuia să le fac niciodată”. Afaceristul a plătit pentru informații despre fosta iubită

Citește și: Fanii Insula Iubirii au luat foc atunci când au văzut ce bijuterie poartă Iustina, după despărțirea de Cornel: „Numele care a devenit legendă? A câștigat vreo medalie olimpică?”

Florin Piersic, prima apariție după problemele de sănătate

Florin Piersic a avut prima apariție publică după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Marele actor se află la o clinică medicală de recuperare din Snagov, lângă București, de unde a făcut și primul său clip video în care și-a asigurat fanii că este bine, dar și că abia așteaptă să-i revadă și să urce pe scenă. Cu umorul la el, Florin Piersic nu a putut să nu facă câteva glume, așa cum obișnuiește de cele mai multe ori.

M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în țara asta, dar numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă l-ați fi uitat, eu nu v-aș vorbi în clipa asta', a transmis el printr-un clip video postat de clinica unde se recuperează.

Cum se simte Florin Piersic acum

Florin Piersic a surprins pe toată lumea cu prima sa apariție publică, fiind cu zâmbetul de buze, bucuros și foarte optimist. Marele și îndrăgitul actor și-a informat fanii că se simte bine, după ce a fost „bolnăvior cam multișor timp', precizând că abia aștepată să revină în fața lor!

„Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim și o să ne iubim', a mai spus el în clipul postat pe rețelele de socializare.

Florin Piersic a trecut prin mai multe probleme de sănătate în ultimele luni

Începând cu finalul lunii aprilie, Florin Piersic a traversat o perioadă foarte dificilă. Inițial i s-a făcut rău la finalul unui spectacol susținut la Cluj, astfel că a fost dus de urgență la spital, iar medicii au stabilit că avea o infecție la un genunchi, care s-a extins. A urmat operația la genunchi, la Spitalul Militar Cluj-Napoca, pe 29 aprilie, iar apoi a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat în permanență.

Starea lui însă nu era tocmai bună, astfel că pe data de 7 mai, medicii au decis să îl transfere la Institutul „Matei Balș' din București, după ce Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca, a declara că Florin Piersic a suferit o infecţie generalizată în sânge, adică septicemie, „care îi poate pune viața în pericol'. 

Pe 9 mai, Florin Piersic a fost operat la Spitalul de ortopedie Foișor pentru scoaterea protezei de genunchi, care a fost înlocuită cu una temporară „purtătoare de antibiotic', după ce a fost transferat de la Institutul Național „Matei Balș' într-o „stare generală gravă'.

Din fericire, pe 10 mai, reprezentanții Spitalului Foișor au transmis pentru prima dată că Florin Piersic are o „evoluție lent favorabilă' a stării de sănătate. Pe 11 mai, marele actor s-a ridicat în picioare, la marginea patului, după mai multe săptămâni, iar pe 12 și 13 mai instituția medicală a confirmat progresul favorabil, astfel că în prezent este într-o clinică de recuperare, după toate aceste probleme care au îngrijorat pe toată lumea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton