Florin Piersic se recuperează în Ungaria, după problemele de sănătate avute. Mesajul emoționant al actorului: „Trebuia să fiu undeva într-o stea și să vă fac cu mâna…”

.

Florin Piersic se află acum la recuperare în străinătate după problemele de sănătate care i-au pus viața în pericol. Actorul în vârstă de 88 de ani a trecut prin momente grele după ce a trecut prin nu mai puțin de patru spitale și a suferit o intervenție la genunchi din cauza unei intervenții care îi punea viața în pericol. Iată care este starea sa de sănătate în momentul de față!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

La începutul lunii iunie, reputatul actor a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, unde a fost internat timp de o lună și jumătate. Florin Piersic a fost supus unei operații de extragere a protezei de genunchi, ce devenise o sursă de infecție și îi punea viața în pericol. În luna iulie, acesta s-a internat într-o clinică de recuperare din România, iar de ceva timp se află la un complex de ape termale din Ungaria, unde speră să se recupreze complet.

florin_piersicflorin_piersic

Florin Piersic se recuperează în Ungaria, după problemele de sănătate avute

Cu toate că a trecut prin momente extrem de dificile, Florin Piersic nu și-a pierdut speranța de a se recupera complet și de a reveni pe scenă. Aflat în Ungaria, la recuperare, la un complex cu ape termale, actorul le-a transmis fanilor săi un mesaj extrem de emoționant, dezvăluind că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

Citește și: Florin Piersic a fost externat după o lună și jumătate de spitalizare. Cum se simte acum: „Se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale'

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…’

„Trebuia să fiu undeva într-o stea și să vă fac cu mâna… Sunt mai bine, mult mai bine decât am fost. (…) S-au rugat pentru mine. Pentru asta ar trebui să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au dat telefoane, mi-au comunicat prin unul, prin altul. (…) Îmi vine să plâng! Aceasta este țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc și să vă spun că sunt român și o să fiu întotdeauna al dumneavoastră', a fost mesajul pe care l-a transmis Florin Piersic, conform Știrile Kanal D.

Florin Piersic: „Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând”

Din păcate însă, actorul nu este încă recuperat complet și nu știe când va reveni în țară, mărturisind că-și dorește să se prezinte în fața publicului la fel ca înainte de problemele de sănătate.

„Nu știu și nu pot să vă răspund dacă o să mă întorc pentru că vreau să revin în condiții foarte bune. Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând un loc în care să mă așez', a mai spus Florin Piersic pentru sursa citată.

Începând cu finalul lunii aprilie, Florin Piersic a traversat o perioadă foarte dificilă. Inițial, i s-a făcut rău la finalul unui spectacol susținut la Cluj, astfel că a fost dus de urgență la spital, iar medicii au stabilit că avea o infecție la un genunchi, care s-a extins. A urmat operația la genunchi, la Spitalul Militar Cluj-Napoca, pe 29 aprilie, iar apoi a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat în permanență.

Starea lui însă nu era tocmai bună, astfel că, pe data de 7 mai, medicii au decis să îl transfere la Institutul „Matei Balș” din București, după ce Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca, a declara că Florin Piersic a suferit o infecţie generalizată în sânge, adică septicemie, „care îi poate pune viața în pericol’. 

Pe 9 mai, Florin Piersic a fost operat la Spitalul de ortopedie Foișor pentru scoaterea protezei de genunchi, care a fost înlocuită cu una temporară „purtătoare de antibiotic”, după ce a fost transferat de la Institutul Național „Matei Balș” într-o „stare generală gravă”.

Din fericire, pe 10 mai, reprezentanții Spitalului Foișor au transmis pentru prima dată că Florin Piersic are o „evoluție lent favorabilă” a stării de sănătate. Pe 11 mai, marele actor s-a ridicat în picioare, la marginea patului, după mai multe săptămâni, iar pe 12 și 13 mai instituția medicală a confirmat progresul favorabil, astfel că în prezent este într-o clinică de recuperare, după toate aceste probleme care au îngrijorat pe toată lumea.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton