Florin Ristei a criticat dur TVR, după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023: "E jalnic ce se întâmplă"

 Dumitrache Laura
.

Florin Ristei a postat un mesaj acid la adresa TVR, după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023. Artistul a adus acuzații grave, și a catalogat Eurovision-ul românesc ca fiind un concurs jalnic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE,GRATIS, AICI!

Florin Ristei a criticat dur TVR după ce a urmărit sâmbătă seara, Selecția Națională de la Eurovision. Cântărețul susține că Televiziunea Națională e principala vinovată pentru faptul că Eurovision România și-a pierdut credibilitatea în ultimii ani.

risteiristei

Theodor Andrei, în vârstă de 18 ani, a câștigat sâmbătă seara selecția națională la Eurovision 2023 cu piesa  „D.G.T. Tânărul va reprezenta România în mai la Liverpool pentru un loc în finala de pe 13 mai.

Citește și: Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi: „Timpul vindecă este…”. De unde au pornit zvonurile

Citește și:Naomi Hedman vrea ca la nunta ei cu Florin Ristei să cânte Bruno Mars. Ce părere are artistul

Citește și:Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express. De ce a fost lovit de o localnică: „Pe mine avea boală de când a ajuns acolo'

Citește și:„Aia nu mai este familie'. De ce s-a despărțit Marius Elisei de Oana Roman, de fapt. Detalii neștiute din relația lor

Florin Ristei a criticat dur TVR, după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023

Florin Ristei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul a avut o reacție dură după selecția Eurovision, de sâmbătă seara. Thedoro Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023, iar Florin Ristei a făcut acuzații dure la adresa TVR.

0,18% din populația României a votat aseară la Eurovision. Câștigătorul a fost ales cu voturile a 0,028% din populație. Eu sunt curios când își va da TVR seama că e jalnic ce se întâmplă, și că acest concurs are 0 credibilitate la noi în țară, din cauza lor.
Apropo, 500k€ buget pentru Eurovision Romania, din care 200.000€ doar pentru selecția națională de aseară. Cunosc copii, pe internet, care fac conținut audio-video mai profi, cu bani mai puțini. Felicitări, Theodor Andrei Fă ce știi tu mai bine acolo și bucură-te de experiență. Baftă!'
, a transmis Florin Ristei pe contul de socializare.

Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023

Theodor Andrei, 18 ani, va reprezenta România la Eurovision 2023, în luna mai. Artistul a obținut cel mai mare număr de voturi, 5 320, dintre cei 36.524 de votanți la Selecția Națională. Competiția internațională Eurovision 2023 va avea loc la Liverpool Arena.

Semifinalele sunt programate pentru 9 și 11 mai, iar finala va avea loc pe 13 mai. Theodor Andrei va urca pe scenă în a doua semifinală, așa cum s-a decis în urma tragerii la sorți.

Cine este Theodor Andrei

Theodor Andrei are peste 100 de melodii compuse, iar în 2022 a câștigat Premiul Myosotis pentru cea mai bună creație a unui cantautor. Theodor Andrei deține și Marele Trofeu al Festivalului Mihaela Runceanu 2022 și Trofeul Festivalului Alexandria Pop Fest 2022.

„Încerc să fiu aproape de oameni. Mi se pare că dacă facem apropierea ăsta între oameni și artiști, o relație mai apropiată de ascultător, îi lași să te vadă exact așa cum ești. Oamenii caută oameni, oamenii apreciază muzica în măsura în care muzica îi apreciază pe ei. Mi-e mult mai ușor să apreciez un om în momentul în care e vulnerabil, în care este în lumina reflectoarelor și are succes. Oamenii sunt artă. Cred mult în treaba asta în care artistul este aproape de oameni. Mă simt mult mai sincer și eu cu mine, și eu cu ei. Piesa în sine e foarte serioasă și eu mă iau în serios cu ea. Pune în lumină o problematică foarte validă cu care toate lumea se regăsește dacă stai să analizezi mesajul”, a spus Theodor Andrei la TVR 1.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton