Florin Ristei, declarații neașteptate despre Ștefan Bănică. Ce se întâmpla în culise, când erau colegi la X-Factor: „Își zicea nemulțumirile cu un ton ferm”

 Radulescu Ruxandra
.

Florin Ristei, declarații neașteptate despre Ștefan Bănică, când erau colegi la X-Factor. Florin Ristei a fost invitat la podcastul „Vreau să știu” al lui Cătălin Oprișan, unde a vorbit despre cum a decurs întâlnirea cu Ștefan Bănică Jr. și ce impresie i-a făcut marele artist. Florin Ristei spune ce anume l-a impresionat cel mai mult la Ștefan Bănică Jr.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei, declarații neașteptate despre Ștefan Bănică, când erau colegi la X-Factor. Invitat în podcastul „Vreau să știu', Florin Ristei a vorbit despe întâlnirea cu Ștefan Bănică Jr. și ce anume l-a impresionat cel mai mult. Cântărețul a recunoscut că i se spusese despre Bănică că ar fi un om dificil, însă Ristei a preferat să nu dea crezare. Iată cum s-a comportat Ștefan Bănică în culise, când Ristei l-a cunoscut la show-ul X-Factor.

stefan-banica-jr-703831l-600×0-w-93377e24stefan-banica-jr-703831l-600×0-w-93377e24

Florin Ristei, declarații neașteptate despre Ștefan Bănică, când erau colegi la X-Factor

Florin Ristei a mărturisit că prima întâlnire cu Ștefan Bănică Jr. a avut loc la X-Factor. Ristei recunoaște că nu știa la ce anume să se aștepte din partea celebrului artist, mai ales că i se spusese că ar fi un om dificil.

Citește și: „Eram disperată. Toate asistentele mă cunoașteau. Ăla a fost momentul în care am zis că ne oprim”. Gabriela Cristea, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre intervențiile de fertilizare în vitro

Citește și: Ce decizie au luat Monica Gabor și fiica, Irinuca, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Val de critici la adresa Monicăi: „Fă ceva pentru el, nu e corect”

Citește și: 'Era să ne prindă războiul acolo. Doamne ferește să…' Mihai Trăistariu ar fi trebuit să susțină un concert, în Israel, pe 18 octombrie / EXCLUSIV

Citește și: Cele mai noi imagini cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România și fiica ei, Eliza. Au fost împreună într-o vacanță la munte, la Bușteni

„Eu l-am cunoscut pe domnul Bănică personal bine la X Factor. Ultima amintire înainte de X Factor era așa. Eu cântam acolo joia, vinerea și sâmbăta la o cafenea. A cântat și domnul Bănică odată la un eveniment, eu m-am dus întâmplător la prânz acolo, când domnul Bănică făcea probe de sunet. Iar el, cu rigurozitate, făcea probe. Își zicea nemulțumirile, ce îi place, ce nu îi place, cu un ton ferm, dar care mie mi-a plăcut pentru că mi-a creat profesionalism și mi-am creat o părere despre dânsul la prima vedere.

Și tot auzeam stânga, dreapta, „E dificil Bănică, e așa, profesionist, e..'. Și mi se părea că toate astea erau niște plusuri. Domnul Bănică, chiar și când vine lejer e tot bine îmbrăcat, doar când vine cu mașina la repetiții, dar tot frumos se îmbracă. Mi-am creat o părere despre dânsul la prima vedere.„, a declarat Florin Ristei despre Ștefan Bănică Jr.

Florin Ristei, despre Ștefan Bănică Jr. : „Munca e discplină”

Florin Ristei a adăugat că a fost extrem de impresionat de profesionalismul și disciplina lui Ștefan Bănică Jr. dar și de faptul că acesta dă dovadă de eleganță și rafinament, în orice context.

„În fine, am avut tendința să judec și eu după ce am auzit. Când l-am cunoscut la X Factor, am găsit la el tot ce îmi place mie la muncă, cum tratează el munca și cât de serios e, cât de mult repetă, nu există să îi distragă cineva atenția. Dacă muncim, muncim, nu stai pe telefon. E disciplină, munca e disciplină. Și când îl vezi tot timpul aranjat, cu bijuteriile acolo unde trebuie. Și-a creat personajul și se vede că are respect pentru el. Am făcut 399 de emisiuni live unde lucram înainte, a fost unul dintre invitați. Ștefan Bănică jr a venit cu o jumătate de oră mai devreme, 40 de minute înainte. A fost la machiat. A spus: Iertați-mă, haideți să îi dăm drumul. A zis: Nu intru până nu sunt bec. Unul e Ștefan Bănică', a declarat Florin Ristei, conform Playtech.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton