Florin Ristei și fratele lui, Dan, au fost eliminați de la Asia Express. S-au luptat la cursa pentru ultima șansă cu Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț: ”Nu s-a legat nimic în ziua respectivă”

 Stamen Diana
.

Florin Ristei și fratele lui, Dan, au fost eliminați de la Asia Express, din păcate pentru ei ancora a fost roșie. Cei doi au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

Competiția s-a încheiat pentru artist și fratele lui, iar eliminarea lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Mulți îi vedeau în top 3, ba chiar învingători.

După ce el și fratele său, Dan, au fost eliminați de la Asia Express, Florin Ristei a făcut câteva declarații. În ziua în care au pierdut cursa pentru ultima șansă în fața lui Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, artistul și fratele lui nu prea au avut noroc.

'Am stat cu sufletul la gura si asta seara, la emisiune, sperand, totusi, ca nu plecam noi acasa. Nu aveti cum sa intelegeti emotiile pe care le-am trait. 
Nu s-a legat nimic in ziua respectiva si a fost de-ajuns o singura zi proasta care sa ne trimita acasa. 😀 Asta e farmecul showului, ca e atat de imprevizibil.

Asa competitiv cum sunt, nu-mi pare rau ca n-am castigat. Imi pare rau doar ca n-am putut sa ma joc pana la capat.

Pentru mine Asia Express a fost mai mult decat o emisiune. A fost cea mai tare experienta de viata de pana acum. E unul dintre putinele show-uri tv in care m-am dedicat 100%.

Vreau sa-i aplaudati si sa le multumim impreuna tuturor echipelor, productiei, cameramanilor si reporterilor.

Si sa nu uit: am cel mai tare frate!

Asia Express continua. Din pacate, fara noi', este mesajul pe care l-a transmis Florin Ristei imediat după eliminare.

Carimastici și competitivi, Dan și Florin Ristei și-au luat la revedere de la colegi, iar drumul lor către marele premiu la Asia Express s-a încheiat. Au mai rămas doar cinci echipe în concurs: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, Speak și Ștefania, Adda și Cătălin, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

Citește și: Florin Ristei și fratele lui, Dan, despre neajunsurile de la Asia Express: 'Aș mânca și o bucată de lemn'

FOTO: Facebook

Dan-și-Florin-Ristei-au-fost-eliminați-de-la-Asia-Express-1Dan-și-Florin-Ristei-au-fost-eliminați-de-la-Asia-Express-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton