Florin Salam a recunoscut că a pierdut sute de mii de euro la cazinou: "Jucam pe ascuns, să nu mă vadă lumea. Nu prea țin cont de cașcaval"

 Dumitrache Laura
.

Florin Salam a recunoscut că este un împătimit al jocurilor de noroc și a dezvăluit că a jucat sute de mii de euro la cazinou. Manelistul a mărturisit că deși a pierdut sume mari de bani la cazinou, a și câștigat bani multi. Pe de altă parte, artistul recunoaște că au fost momente în care a trebuit să muncească și un an de zile pentru a recupera pierderile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi din țară. În vârstă de 43 de ani, Florin Salam are o carieră de succes și o familie minunată alături de soția sa, Roxana Dobre. Artistul a recunoscut că a câștigat multi bani la cazinou, dar a și pierdut sume mari de bani.

salamsalam

Manelistul a spus că a fost vorba chiar și despre sute de mii de euro, pe care nu a putut niciodată să îi strângă. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Florin Salam a spus că nu își dorește să aibă bani puși deoparte, deoarece vrea să se bucure cât mai mult de ei în prezent.

Citește și: Câți copii are Florin Salam și care dintre ei este feblețea lui: „Îi iubesc pe toți, dar când o văd mi se înmoaie picioarele”

Citește și:Florin Salam a recunoscut că a vrut să se sinucidă: 'Moartea e hotel de 10 stele, nu scapi așa ușor'

Citește și:Cum își petrece Gabi Bădălău viața de burlac, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Iese în restaurante și discoteci și a fost surprins în ipostaze apropiate cu o femeie

Citește și:Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios: „Am făcut-o și p-asta”. Actrița a strălucit într-o rochie de mireasă sexy, decupată pe picior

Florin Salam a recunoscut că a jucat sute de mii de euro la cazinou

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiti maneliști de la noi din țară. Artistul merge la numeroase evenimente pentru a cânta, iar de-a lungul anilor a câștigat sume de mari fabuloase din cântat. Invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Florin Salam a vorbit despre carieră, viață personală, dar și despre viciile sale. Artistul a dezvăluit că este un împătimit al jocurilor de noroc și a recunoscut că a câștigat bani multi la cazinou. De asemenea, manelistul susține că a și pierdut sume mari de bani, fiind nevoit să muncească și un an pentru a recâștiga suma pierdută. Cu toate astea, Florin Salam spune că dacă ar fi fost mai atent, acum ar fi avut o avere mult mai mare.

„Am și câștigat! Eu dacă eram mai controlat, rămâneam în câștig rău de tot de la jocuri. Cred că n-a câștigat nimeni, nici milionarii ăia care veneau cu bani mulți. (…) Eu jucam pe ascuns, să nu mă vadă lumea. Jucam că-mi plăcea să joc. E suspansul ăla. E o zăpăceală și aia, ca un drog. Am câștigat bani mulți de la jocuri. Câștig câteva sute de mii o dată.Dar și risc, muncesc doua luni după, sau poate mai mult, poate un an. (…) Jucam și o sută de mii, și 50 de mii, și 200 de mii, depinde câți bani aveam la mine sau cât puteam să fac rost în noaptea aia, dacă tot pierdeam.

Eu nu prea țin cont la cașcaval. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a creat așa. Eu nu o să am bani mulți niciodată, dar nu mă interesează. O să am bani când vreau eu. Dar așa, per total, eu să mă trezesc bătrân cu bani mulți? Nu! M-aș oftica! Asta înseamnă să-i strâng. Nu vreau niciodată. Vreau tot ce fac, să-i cheltui. Bine ar fi să încep să-i cheltuiesc bine', a spus Florin Salam în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Florin Salam, despre dependența de droguri

Florin Salam a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce prima lui soție, Fănica, s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani. Artistul a suferit foarte mult și a rămas singur cu doi copii. De-a lungul timpului s-a zvonit că Florin Salam ar fi dependent de substantele interzise. Artistul a dezvăluit clar că nu este dependent de droguri, dar recunoaște că la un moment dat a făcut greșeli. „Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva, să fiu dependent. Suntem artiști, noi avem o viață ciudată, noi suntem un fel de roboți la un moment dat, pentru public.Au fost niște greșeli la un moment dat, în sinea mea e mai puțin considerată o greșeală, față de cum o vede unul de pe margine, dar ăla e critic', a spus el.

În urmă cu un an s-a zvonit în presă că Florin Salam a murit, iar atunci mii de oameni s-au panicat, inclusiv familia artistului. „Mă vezi, sunt doar obosit. Încă o dată, presa… Nu m-au omorât pățaniile mele, cât m-ar omorî ei din vorbele spuse așa.

Problema este alta, avem copii, avem neamuri pe la țară, cărora le pasă de noi. Plâng oamenii când citesc știrea. Și nu doar neamuri, prieteni, fani. Eu nu țin telefon cu mine niciodată, nu răspund personal niciodată.Și copiii mei mă găsesc la șoferi… Și atunci ei nu au pe ce să mă sune și o să ia din presă, ce văd la televizor. Și dacă spune: A murit Florin Salam… Păi mulți au leșinat. Presa… ditamai postul a spus treaba asta', a spus manelistul la emisiunea lui Denise Rifai.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton