Florin Salam a recunoscut că a vrut să se sinucidă: ”Moartea e hotel de 10 stele, nu scapi așa ușor”

 Calin Maria Bianca
.

Florin Salam a fost la un pas de sinucidere în trecut. Florin Salam nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de toată lumea, drept unul dintre cei mai renumiți cântăreți de manele. A cucerit de-a lungul anilor prin hit-urile sale și a fost poreclit drept 'Regele manelelor', însă în ciuda succesului uriaș pe plan profesional, se pare că a avut și momente de cumpănă în care s-a gândit inclusiv la varianta de a-și lua zilele. Iată ce declarații a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Salam câștigă sume extrem de frumoase pe plan profesional, iar asta nu de acum, ci de ani de zile. Are tot ceea ce își dorește când vine vorba despre activitatea sa în domeniul muzical, iar de asemenea, are și o familie foarte frumoasă alături de Roxana Dobre. Totuși, nu putem uita drama care l-a marcat pe viață și anume momentul în care soția lui, Fănica, și totodată mama copiilor săi, a murit.

salam8salam8

Citește și: Cum se simte Florin Salam, după ce s-a internat de urgență. Artistul a fost fotografiat cu branula la mână, pe patul de spital: „Trece printr-o perioadă foarte grea…'

Citește și: Florin Salam a ajuns de urgență la spital: „Sunt plecat din țară pentru sănătate'. Artistul a spus că returnează banii pentru concertele stabilite

Citește și: Irinel Columbeanu susține că nu a suferit, de fapt, un AVC. Ce altă problemă de sănătate are fostul milionar: „Am primit medicație de la o doamnă doctor pentru…'

Citește și: Ce meniu are Ioana Ginghină la nunta cu Cristi Pitulice: „Avem bufet suedez. Se va găti aici totul'. Petrecerea are loc în curtea ei

Florin Salam a recunoscut că a vrut să se sinucidă

Sunt momente în care Florin Salam cântă și acum despre Fănica, regretata lui soție care a decedat, ceea ce demonstrează că nici acum nu a trecut peste, astfel că motivul pentru care a vrut să își ia viața poate fi inclusiv acesta. Întrebat de Denise Rifai în cadrul emisiunii '40 de întrebări cu Denise Rifai', care va fi difuzată duminică seară, dacă a încercat vreodată să se sinucidă, Florin Salam doar a dat din cap și a oferit un răspuns ce lasă loc de interpretări, momentan.

„Câteodată…moartea e hotel de 10 stele, n-ai cum să scapi așa de ușor', a răspuns interpretul.

Continuarea declarațiilor despre acest subiect, dar și multe altele din viața celebrului manelist, pot fi urmărite duminică seară, la emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', de pe Kanal D. Denise Rifai se asigură că Florin Salam nu scapă fără a răspunde la cele mai misterioase întrebări, astfel că printre cele pe care le-a pregătit pentru invitatul ei se numără și: „V-ați gândit vreodată la sinucidere?', „Cât de greu v-a fost să ajungeți sus?', „De câte ori ați ales bine?', „Câte milioane ați pierdut la cazinou?', „Ați fost vreodată judecat de Stabor?', „Trăiți în teroare?', „Sunteți dependent de droguri?', „Cât de bolnav sunteți?'.

Florin Salam are probleme de sănătate

Florin Salam se bucură cu adevărat de un succes răsunător pe plan profesional, însă nopțile nedormite și anii petrecuți la diferite evenimente și-au pus amprenta asupra stării lui de sănătate. Artistul nu se simte foarte bine de ceva timp, astfel că a tot ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor. Recent, și-a anulat toate evenimentele și a restituit sumele de bani primite clienților unde trebuia să cânte, pentru a pleca în străinătate și a se trata.

„Salut toată familia. Am intrat să vă spun ceva foarte important pentru că sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă spun, sunt plecat pentru sănătate, ca să înțelegeți mai bine. Am intrat să informez oamenii la care aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon în curând ca să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani.

Să stați liniștiți pentru că totul se va rezolva. Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză. De aceea am intrat și vă mulțumesc și vă mulțumesc pentru că mă înțelegeți. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Vă pup și vă iubesc', a transmis Florin Salam pe rețelele de socializare.

Apropiații, printre care mai mulți colegi de breaslă, inclusiv fiica lui, au făcut diferite declarații cu privire la starea lui de sănătate, iar printre aceștia se numără inclusiv Alex de la Caracal.

„Știm cu toții că el muncește de la vârsta de 16-17 ani aproape zi de zi la evenimente și în domeniul ăsta ai energie necesară pentru o perioadă, după care iar crezi că ești bine, iar te oprești, iar și iar. Ideea este că vrea să-i mulțumească pe toți și să fie bine, dar vedeți cum este, la un moment dat cedezi. Nu suntem de fier, suntem și noi tot oameni și se poate întâmpla oricui, mai ales la nivelul la care este el solicitat zi de zi. Eu nu sunt cu el acum, sunt în drum spre un eveniment.

Familia e alături de el, dar cine nu e alături de el, că e cel mai bun om din lume! El va avea nevoie de o perioadă de liniște pentru el și de recuperare, dar să dea Dumnezeu să revină cât mai repede pe scenă, lângă noi, pentru că acolo este locul lui. Florin Salam este de neînlocuit! Important este ca el să fie bine! Nu există așa ceva, Florin Salam este muzică, este tot și nu se va retrage din acest domeniu’, a spus Alex de la Caracal, potrivit Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton