Florin Salam este acuzat că a bătut o tânără în camera unui hotel din București, pe 1 ianuarie. Artistul s-a ales cu dosar penal după ce femeia l-a reclamat

 Dumba Gabriela
.

Florin Salam este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, după ce, pe 1 ianuarie 2024, a agresat fizic o tânără de 23 de ani, într-un hotel din București. Surse judiciare afirmă că tânăra bătută de Florin Salam ar fi damă de companie. Se fac cercetări în prezent, iar Florin Salam s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că Secția 1 a fost sesizată prin plângere scrisă de către o tânără în vârstă de 23 de ani că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră dintr-un hotel din Sectorul 1 ar fi fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani. Agresorul este Florin Salam și incidentul ar fi avut loc în 1 ianuarie, la Grand Hotel (fostul Intercontinental).

554554

Cine este tânăra pe care a bătut-o Florin Salam în camera de hotel

Tânăra pe care a bătut-o Florin Salam se numește Mihaela Cornelia Iancu, are 23 de ani și l-a reclamat pe manelist pe motiv că ar fi lovit-o într-o cameră a unui hotel din București, în prima zi a anului 2024.

„La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani', a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Cercetările sunt continuate deocamdată in rem de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

'Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe', au mai transmis poliţiştii.

Surse judiciare au menţionat, pentru News.ro, că cel vizat este interpretul de manele Florin Salam, iar victima este cunoscută ca damă de companie. Tot pe surse, se spune că după întreținerea relațiilor intime, Florin Salam ar fi lovit-o în piept și în cap cu telefonul, crezând că urma să îi fure bani din portofel.

Citește și:Florin Salam și Roxana Dobre au fost surprinși în metrou: „Merge și cu metroul regele'. Reacția fanilor

Citește și:Roxana Dobre și-a aniversat ziua de naștere. Ce cadouri a primit de la Florin Salam: „Sunt mai îndrăgostit din zi în zi'

Florin Salam este căsătorit cu Roxana Dobre și au împreună trei copii

Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu din 2014. Ei au împreună trei copii: două fete și un băiat. Cei doi au decis să-și unească destinele abia după opt ani de relație. În anul 2021, cei doi au decis să se cunune civil, iar nunta cea mare au făcut-o pe 1 iunie 2022. Ceremonia a fost una specială, pe plajă, și a urmat una în Biserică, așa cum se obișnuiește.

Motivul pentru care Florin Salam a ezitat să o ducă pe Roxana în fața altarului este unul profund. Se pare că are legătură cu Fănica, răposa lui soție, și cu un jurământ făcut la mormântul ei.

Manelistul a fost răvășit de durere atunci când tânăra lui soție a murit din cauza unei boli la ficat. Cântărețul a rămas singur cu doi copii mici și ar fi jurat atunci, la mormântul fostei soții că nu se va mai căsători niciodată.

În vârstă de 35 de ani, Roxana Dobre a intrat în viața artistului într-o perioadă în care avea nevoie de o persoană care să îi schimbe viața. Roxana i-a dăruit lui Florin Salam trei copii, însă înainte să formeze un cuplu cu ea, manelistul i-a cerut voie fiicei sale, Betty, să aibă o nouă relație.

Prima oară, până să mă prezinte copiilor, a trebuit să-i ceară voie lui Betty să spună despre povestea noastră și să aibă acordul fetei. N-am făcut niciun pas până atunci.(…)

Atunci când a auzit cum povestea el despre o femeie, pentru că nu mai avusese parte să-l audă pe tatăl său vorbind așa despre altcineva, s-a emoționat foarte tare și-și dorea foarte mult să-l vadă și pe el liniștit și să aibă pe cineva.’, a mărturisit soția lui Florin Salam, acum ceva timp.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton