Cum s-a distrat Florin Salam cu familia lui, la scurt timp după ce a fost dat afară de la nunta din Craiova: "100 de ani de bucurie". A dansat în plină stradă

 Dumitrache Laura
.

Florin Salam a profitat de timpul liber și a ieșit la plimbare alături de familia sa, pe străzile din București. Manelistul a fost surprins în timp ce dansa și cânta în plină stradă, la scurt timp după ce a fost dat afară de la o nuntă din Craiova. Manelistul s-a distrat alături de o trupă stradală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuti și apreciați artiști de muzică de petrecere din România. În urmă cu câteva zile, manelistul a fost dat afară de la o nuntă din Craiova, iar momentul a devenit viral pe rețelele de socializare.

ARTISTARTIST

Zilele trecute, Florin Salam a ieșit la plimbare pe străzile din Capitală, alături de soția sa, Roxana și fiicele lor. Artistul s-a distrat în plină stradă, alături de o trupă care cânta pe Calea Victoriei. Manelistul a cântat și a dansat alături de solistul trupei, sub privirile oamenilor care se oprise să imortalizeze momentul.

Citește și: Florin Salam a fost dat afară, din nou, de la o nuntă la care trebuia să cânte: „Stop! Acum ieși cu mine afară”

Citește și:Florin Salam, după ce a fost umilit și alungat de la o nuntă din cauza vocii răgușite: 'Tot numărul 1 sunt. Nu mai puteți de invidie'

Citește și:'Eram în pragul de a muri. A fost cea mai mare cumpănă'. Ce a pățit Oana Roman pe 1 Mai, în 2014

Citește și:Gerard Pique și-a vizitat băieții la Miami pentru prima dată, după ce s-au mutat din Spania. De ce întâlnirea a fost mai scurtă decât spera

Florin Salam a fost surprins dansând în plină stradă

Recent, Florin Salam a ieșit la plimbare alături de familia sa, pe străzile din Capitală. Manelistul a profitat de vremea frumoasă și a ieșit la plimbare cu sotia si fiicele lor. Pe Calea Victoriei, Florin Salam a întâlnit o trupă stradală și a profitat de moment pentru a asculta melodiile artiștilor. Artistul a fost surprins în timp ce dansa și cânta alături de familia sa, la scurt timp după ce a fost dat afară de la o nuntă din Craiova.

Se poate observa că Florin Salam se simte minunat și se bucura de moment, alături de soția și fiicele sale. Totodată, trecătorii nu au trecut cu vederea prezența lui Florin Salam și s-au oprit pentru a imortaliza momentul. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare. Vedeți imaginile AICI!Frumos, frumos. 100 de ani de bucurie„, le-a spus Florin Salam artistilor.

Florin Salam a fost dat afară de la o nuntă din Craiova

Florin Salam se numără printre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară, motiv pentru care este invitat să cânte la numeroase evenimente. În luna aprilie, artistul a avut parte de un incident neașteptat la o nuntă din Craiova.

Florin Salam a fost dat afară în timpul prestației, iar momentul a ajuns viral pe Internet. În imagini se poate vedea cu manelistul este înconjurat de invitați, iar pentru că nu cânta, nașul a intervenit și i-a cerut să părăsească locația. Ulterior, Florin Salam a plecat de la nuntă sub privirile invitaților. 'Du-te înăuntru acolo până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!', a spus bărbatul care l-a oprit pe Florin Salam.

Florin Salam: „Nu mai puteți de invidie”

Imaginile cu Florin Salam în timp ce este dat afară de la o nuntă au devenit virale pe Internet. Internauții au fost surprinși de moment, iar Florin Salam a venit cu o primă reacție. Artistul a publicat un videoclip cu el cântând la primele ore ale dimineții și a precizat că răgușeala a fost cauzată din cauza oboselii și de programul încărcat. Indiferent de critici, Florin Salam a precizat că el este și va rămâne „numărul 1'.

'Pentru toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază. Să cânți zi de zi, de dimineața până seara, nu este ușor', Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește… În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc'.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton