Florin Salam l-a dat afară de la o nuntă pe Bogdan de la Ploiești: "Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme. Mie îmi era rușine...". De la ce a pornit scandalul

 Dumba Gabriela
.

Florin Salam l-a dat afară de la o nuntă pe Bogdan de la Ploiești și pe TikTok au apărut mai multe clipuri care au surprins scandalul dintre cei doi maneliști. O replică venită din partea lui Bogdan de la Ploiești l-a enervat atât de tare pe Florin Salam că i-a făcut semn să întrerupă cântarea și să plece de la eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bogdan de la Ploiești și Florin Salam au fost invitați să cânte la aceeași nuntă. Cel dintâi a fost cel care a deschis programul artistic. Se pare că prestația lui l-a deranjat teribil pe „Regele' manelelor, care privea momentul de pe margine. Lucrurile au degenerat după câteva dedicații.

5b1bed77007f9f2690515ecf678b4f495b1bed77007f9f2690515ecf678b4f49

De la ce a pornit scandalul între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești

Pe TikTok circulă cu clip video care a surprins scandalul dintre Florin Salam și Bogdan de la Ploiești. Acesta din urmă a refuzat să îl numească, într-o dedicație, pe Florin Salam „șeful României'.

„Ești șeful României, dar nu pentru mine, vă spun sincer', a spus Bogdan de la Ploiești, după ce Florin Salam a aruncat cu bani în el.

Florin Salam s-a simțit jignit că Bogdan de la Ploiești nu i-a recunoscut autoritatea în zona manelelor și i-a făcut semn să se oprească din cântat. În plus, le-a transmis nuntașilor să-l dea afară pe colegul său de breaslă și în doar câteva secunde, dorința i-a fost îndeplinită.

Imediat ce a plecat de la nuntă, manelistul a intrat în direct pe TikTok și l-a făcut praf în declarații pe Bogdan de la Ploiești.

„Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă. Ca să nu pară că îl dau aia afară, spunea la oameni ‘săru-mâna. Nu sunt bune astea, dar dacă ăștia, zero, care nu au nicio valoare niciodată, au arfe, trebuie să îi faci să se simtă… Cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îl trimiteam să-mi cumpere bere, suc, apă.

Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme, oricum nu le dădeam voie. Să moară mama mea dacă lăsam pe cineva să-l scuipe sau să-i dea vreun șut în fund. Eu am auzit că omu ăsta își ia mereu scuipat și palme, pentru că nu știe să vorbească cu lumea', a spus Florin Salam pe rețelele sociale.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka își vând casa de la mare. Cum arată imobilul: „Pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute’

Citește și: Ibrahim Ibru a ajuns de urgență la spital cu fetița lui și a fost nevoit să se interneze cu micuța Maryam / El și Raluca Pastramă au custodie comună

Citește și: Iulia Albu nu se grăbește să se mărite cu iubitul ei, Mike, dar știe cum va arăta ziua cea mare pentru ei: „Nu îți mai arde. O să ne facem nunta la un conac, rochia mea o să fie inspirată din…’ / EXCLUSIV

Bogdan de la Ploiești explică scandalul dintre el și Florin Salam: Nu trebuie să ne lăsăm călcați în picioare!'

Bogdan de la Ploiești a revenit cu o reacție, pe rețelele de socializare, după ce Florin Salam l-a dat afară de la nunta respectivă și afirmă că îl respectă pe manelist, dar nu consideră că ar trebui să fie călcat în picioare, nici el, nici generația sa.

„Știu că așteptați un răspuns de la mine. Cu toate că nu sunt genul să răspuns la răutăți, trebuie să vină și acest răspuns din toată inima. Florin Salam este regele României, pe bune. Noi toți, toată generația mea am crescut pe muzica lui și îl respect și l-am respectat încă de mic, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm înjosiți și călcați în picioare. Vreau să vă prezint situația exact așa cum a fost', a spus Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare.

În ceea ce privește plecarea e la eveniment, manelistul afirmă că și-a anunțat ultima piesă, apoi l-a introdus pe Florin Salam, astfel că zvonurile conform cărora el ar fi fost dat afară de la eveniment ar fi false.

„Ați văzut și voi că l-am respectat și am dat toate dedicațiile pe care și le-a dorit, cu toate că a încercat să mă înjosească fiind o petrecere cu oameni la care el cântă de obicei. Din contră, pe unde a cântat la petrecerile noastre, l-am tratat exact ca pe un rege și n-am încercat niciodată să fac vreo contră cu el. Deși sunt multe speculații, am să vă las și acest clip unde veți vedea exact că eu am anunțat ultima melodie, și dacă m-a oprit cineva acela am fost tot eu din respect față de oamenii mei, pentru că așa am fost educat, să nu stricăm vreodată vreo petrecere. V-aș ruga din toată inima mea să nu dați cu hate și cu vorbe rele pentru că noi am ajuns până aici datorită lui Dumnezeu și a sufletului nostru curat Asta înseamnă BDLP – iubire nu război', a mai spus manelistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton