Florin Salam, primele declarații după ce a ieșit din spital: ”E norocul meu că sunt iubit de Dumnezeu. Vreau să vă anunț că...”

 Calin Maria Bianca
.

Florin Salam, primele declarații după ce a ieșit din spital. Ce spune despre activitatea sa muzicală. Toată lumea știe faptul că zilele trecute Florin Salam a fost internat în spital și a făcut mai multe tratamente, asta deoarece nu se simțea deloc bine din punct de vedere medical. Betty Stoian, fiica lui, a declarat în fața tuturor că tatăl ei are nevoie de odihnă și de o perioadă de liniște, însă recent, după ce a fost externat, 'Regele manelelor', așa cum mai este numit, a făcut o serie de declarații cu privire la activitatea sa muzicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Salam nu s-a simțit deloc bine zilele trecute, astfel că a ajuns pe mâinile medicilor. Ce-i drept, activitatea muzicală și nopțile pierdute la evenimente vreme de 25 de ani își spun cuvântul și totodată și-au pus amprenta asupra corpului său. Prin urmare, după ce starea lui de sănătate nu era una tocmai bună, a decis să apeleze la ajutorul medicilor pentru a se reface.

salam-bettysalam-betty

Din fericire, Florin Salam este bine acum, iar asta nu o spunem doar noi. Recent, celebrul manelist a făcut public, printr-un clip video postat pe rețelele de socializare, faptul că se simte bine și vrea să mulțumească tuturor celor care și-au făcut griji pentru el, dar și fanilor care i-au trimis mesaje de susținere și încurajare. Mai mult decât atât, a continuat să explice că de acum înainte lucrurile vor lua o altă întorsătură pe plan profesional.

Citește și: Florin Salam a fost dat afară, din nou, de la o nuntă la care trebuia să cânte: „Stop! Acum ieși cu mine afară”

Citește și: Florin Salam este internat în spital. Betty Stoian, declarații despre starea de sănătate a artistului: „Tatăl meu este epuizat. Face tratament și…'

Citește și: Gina Pistol, despre întâlnirea cu tatăl ei, la nunta cu Smiley: „Nu am plâns că a venit, nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele'

Citește și: Iulia Istrate a fost eliminată de la Chefi la cuțite: „Știu că nu mi-a ieșit. Mi-e ciudă pe mine”. Echipa Scărlătescu are cei mai puțini concurenți

Florin Salam, primele declarații după ce a ieșit din spital

Florin Salam a ieșit din spital, iar pentru că mulți și-au făcut griji cu privire la starea lui de sănătate, nu a ezita și le-a spus tuturor că acum este bine. De asemenea, a mulțumit tuturor celor care și-au răpit din timpul lor prețios pentru a-i scrie un mesaj frumos de încurajare sau susținere. Totodată, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, a dat de înțeles că nu este vorba despre ceva grav, ci oboseala care s-a acumulta în cei 25 de ani de carieră.

În primul rând vă salut, prietenii mei, toată România, toată Europa! (…) E norocul meu că sunt iubit de voi și de Dumnezeu. Vă mulțumesc din suflet pentru toate urările de bine și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis într-o perioadă mai grea a mea, era vorba de sănătate.(…) Vreau să vă anunț că sunt sănătos! Mulțumesc familiei mele că m-a sprijinit, de la copii, până la nevasta mea și finilor mei, prietenilor mei de suflet. (…) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze.„, a fost o parte a mesajului transmis de Florin Salam.

Ce spune despre activitatea sa muzicală

Florin Salam nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a continuat vorbind despre activitatea sa pe plan profesional, după ce s-au auzit numeroase speculații cum că s-ar retrage din muzică și ar sta departe de lumina reflectoarelor. Ei bine, a infirmat aceste zvonuri, explicând că nu se întâmplă acest lucru, fiindcă el 'nu pune stop la cântare' și o să își onoreze în continuare toate evenimentele cu excepția unora despre care a ținut să vorbească.

„Trebuie să fac acest anunț pentru că e vorba de meseria mea, e vorba de darul meu de la Dumnezeu (…) nu vreau să cert pe cineva sau să dau replică, vreau să spun vorba mea.(…)Eu nu o să pun stop la cântare. (…) Oricum de ce ți-e frică, de aia nu scapi! Încercați să vorbiți frumos, ca să vă meargă bine. Dacă vorbiți altfel, tot în pierderea voastră vorbiți, asta m-am referit la partea asta de lăutari, care-mi spun oamenii ce vorbesc ei, că nu mai cânt. Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo. (…)”, a mai spus Florin Salam.

Florin Salam a renunțat să mai cânte în Călărași și Bolintin

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că înainte de a ajunge la spital, pe mâinile medicilor, Florin Salam a fost filmat de mai multe ori în timp ce este dat afară de la un eveniment privat. De asemenea, au apărut și numeroase clipuri video cu el, în care vocea sa suferea modificări, cel mai probabil din cauza oboselii sau a unei răceli. Ei bine, de atunci Florin Salam a decis că nu o să mai cânte în locurile unde nu este respectat, prin urmare a renunțat să meargă la evenimente în Călărași și Bolintin.

„Am renunțat decât la Călărași și la Bolintin. De ce? Am un nivel prea șmecher, să mă iertați dacă înțelegeți greșit unii, dar eu vorbesc asta din prea multe strânse, încât să vină cineva să îi facă niște filmulețe lui Florin Salam…(…) Eu am renunțat la Călărași, nu la România. Eu am renunțat la Bolintin, pentru că nu mă respectă.”,a concluzionat Florin Salam.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton