Florin Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că Roxana Dobre l-a părăsit și s-a mutat la mama ei: "Ne mai ciondănim și noi acolo, în fiecare zi...". Reacția soției manelistului

 Dumba Gabriela
.

Florin Salam infirmă despărțirea de Roxana Dobre, după ce, zilele trecute, s-a zvonit că bruneta a plecat de acasă și s-a mutat la mama ei, cu tot cu copiii. Manelistul recunoaște că el și Roxana Dobre se „ciondănesc zilnic”, dar nu va reuși nimeni să-i despartă vreodată. Soția manelistului a infirmat și ea zvonurile legate de despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit în 2022, iar soția manelistului a declarat în repetate rânduri că este o femeie fericită și că este foarte mândră de soțul ei. Pe de altă parte, artistul este sincer și recunoaște că și ei se ceartă zi de zi, dar nu este nimic atât de grav încât să renunțe la familie.

62ee10b5-c7b7-4ac4-b958-2ee4612a8ecf62ee10b5-c7b7-4ac4-b958-2ee4612a8ecf

Florin Salam infirmă despărțirea de Roxana Dobre

Florin Salam a ieșit public și pe TikTok a infirmat despărțirea de Roxana Dobre, însă recunoaște că se ceartă zilnic. Manelistul îi roagă pe cei care răspândesc astfel de zvonuri false să înceteze pentru că are destule alte probleme și nu mai poate să se ocupe și de cele privind relația cu soția lui.

„Nu ne mai despărțiți, lăsați-ne în pace! După ce că am eu atâta lume pe cap, trebuie să mă ocup bine de oameni. Stați liniștiti. Voi mă supărați, iar mă faceți să înjur. Mergem și noi la un restaurant frumos, mâncăm', a spus manelistul.

Și Roxana Dobre a intervenit: „Totul e ok. Vă mulțumim că stați cu grija noastră'.

Ulterior, Florin Salam a recunoscut că are unele discuții cu soția, însă nici vorbă ca aceasta să îl părăsească. A dat de înțeles că ea a plecat la bunici cu copiii lor.

„Ne mai ciondănim și noi acolo, în fiecare zi. Există zi să nu ne ciondănim? Cu copiii, gălăgie. Așa e când ai copii mulți. Te mai cerți. Ăla face gălăgie, ăla dărâmă o sticlă, ăla dărâmă un pahar. Noi vă iubim. Nu ne mai certăm cu voi, că n-are rost. Și eu și Roxana mea vă iubim. (…)

Nu ne mai separați voi, că e cam greu.(…) N-au voie copiii să mai meargă pe la bunici, că ne-am despărțit', au mai dezvăluit Florin Salam și Roxana Dobre, într-un live pe platforma de socializare TikTok.

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii, cuvinte dure la adresa lui Cornel după ce a spus că se desparte de el: „La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia, chelia aia. L-am suportat…’. A băut și dansat cu ispita Teo după ce și-a văzut logodnicul cu ispita Maria

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cea de-a patra fetiță și a explicat de ce a ales numele Aida pentru micuță: „Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis'

Citește și: Ispita Tina a părăsit Insula Iubirii: ‘Nu sunt de acord. Nici măcar nu știam de alegerea care s-a făcut. Nimic real…’ De ce ar fi fost trimisă acasă, de fapt

De ce nu este geloasă Roxana Dobre, soția lui Florin Salam

La începutul anului, Florin Salam a fost în mijlocul unui scandal de proporții, fiind chemat la Poliție după ce o tânără l-a acuzat că a bătut-o într-o cameră de hotel, asta în timp ce soția lui a dezvăluit că artistului îi cam place anturajul feminin.

Artistul a respins acuzațiile, susținând că totul a fost o înscenare și că singura femeie pe care o iubește este Roxana, mama celor trei copii ai lui.

La rândul ei, Roxana Dobre spune că nu este geloasă deoarece știe că este singura femeie pe care o iubește artistul și, ca atare, nu are de ce să se îngrijoreze. Mai mult, soția lui Florin Salam recunoaște că prezența domnișoarelor în proximitatea artistului nu o deranjează, în schimb este preocupată de siguranța lui.

„Toată lumea mă întreabă dacă sunt geloasă pe soțul meu, nu te cerți cu el când nu vine acasă, când e înconjurat de atâtea femei? Nu, grija mea atunci când nu vine soțul acasă este să nu pățească ceva. Asta este singura mea grijă pe care o am și care mă trezește din somn câteodată, când zic wow, cât e ceasul, de ce nu a venit, a terminat programul și de ce nu a venit, ce o fi cu el?.

Asta e singura mea grijă, nicidecum că soțul meu ar sta după eveniment cu o domnișoară. Dar soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe și nu e grija mea asta. Grija mea e să nu i se întâmple ceva, pentru că știu că soțul meu este înconjurat, din păcate pentru el, pentru că este un om atât de sufletist, care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru așa zișii prieteni și oamenii din jurul lui, câți a ajutat și câți ajută în continuare, atunci când stă la un pahar, de oameni care, atunci când întoarce capul, mi-e frică să nu-i pună ceva în pahar.

Asta este grija mea, nu grija altor prostii. Pentru că suntem mari, nu ne mai certăm din lucruri minore‘, a spus Roxana Dobre, în podcastul „Te ascult’, al Ilincăi Vandici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton