Florin Salam, după ce a fost umilit și alungat de la o nuntă din cauza vocii răgușite: ”Tot numărul 1 sunt. Nu mai puteți de invidie”

 Calin Maria Bianca
.

Florin Salam, prima reacție după ce a fost umilit și alungat de la o nuntă din cauza vocii răgușite. Florin Salam a avut parte de momente rușinoase la un eveniment din Craiova unde a fost invitat de către o pereche de miri. Celebrul manelist nu s-a mai confruntat cu astfel de replici de-a lungul carierei sale, însă se pare că lista plină de cântări l-a afectat de data aceasta atunci când a trebuit să își facă 'talentul'. A fost criticat de către ginerică și mai mulți invitați, iar videoclipurile au ajuns virale pe TikTok. Iată cum se apară Florin Salam!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam se bucură de un succes colosal pe plan profesional de ani de zile, astfel că prețul său la un eveniment este pe măsură. Ce-i drept, doar cei care își permite și nu duc griji pe plan financiar îl poat avea la nunta lor pe celebrul manelist. Ei bine, și cum sezonul nunților a început, acesta are deja agenda plină de cântări și evenimente de onorat.

whatsapp-image-2023-04-21-at-13.16.08whatsapp-image-2023-04-21-at-13.16.08

Recent, a fost la o nuntă din Craiova, însă nu a putut să aducă zâmbetul pe fața invitaților așa cum a făcut de fiecare dată. De data aceasta, oboseala și numeroasele cântări anterioare și-au spus cuvântul, astfel că vocea lui nu era în cea mai bună formă. Invitații și mirii au observat imediat acest detaliu, astfel că nu s-au abținut și au început să-l umilească și să-l alunge de la nunta lor.

Citește și: Suma uriașă pe care Florin Salam a primit-o pentru o singură dedicație: „Cea mai tare…”

Citește și: Florin Salam a fost audiat într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Cum erau ademenite fetele

Citește și: Cu cine locuiește Deea Maxer după divorțul de Dinu Maxer și ce surse de venit are: „S-au mutat la mine'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: 'Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să…'

Florin Salam, prima reacție după ce a fost umilit și alungat de la o nuntă din cauza vocii răgușite

Florin Salam s-a prezentat la nunta din Craiova, deși nu a putut cânta așa cum o face de obicei, vocea sa fiind vizibil răgușită. Totuși, a încercat din răsputeri să întrețină atmosfera, însă nuntașilor nu le-a plăcut deloc ceea ce văd, mai ales că aveau așteptări foarte mari. Nu a durat prea mult și mirele, alături de alți câțiva invitați au trecut la 'fapte', așa că l-au alungat de la eveniment. Ba mai mult, mulți au ținut să imortalizeze mai multe piese pe care a încercat să le cânte cu vocea sa care nu era într-o formă tocmai bună.

Clipurile video au luat cu asalt internetul, astfel că au ajuns virale pe TikTok. Pe platforma de socializare, internauții s-a împărțit în două tabere. Mai concret, unii au empatizat și s-au pus în postura lui, explicând că este om și oricând poate avea o problemă, în timp ce alții l-au ironizat și au făcut numeroase glume răutăcioase pe seama sa.

Florin Salam a reacționat după incidentul de la nunta din Craiova

Clipurile video virale au ajuns imediat în atenția lui Florin Salam și a familiei sale, astfel că celebrul manelist nu a lăsat lucrurile așa și a venit cu o primă reacție. Nu, nu a explicat ce se întâmpla cu vocea sa și de ce nu suna ca de obicei și nu a putut onora cu brio evenimentul, ci s-a filmat când cânta după ce abia se trezise, demonstrând că în continuare nu poate să fie doborât.

„Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește… În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc', a scris Florin Salam pe TikTok.

Suma uriașă pe care Florin Salam a primit-o pentru o singură dedicație

Florin Salam nu are nevoie de vreo descrierei, asta fiindcă talentul și energia lui vorbesc de la sine. Câșitgă sume uriașe pentru a onora diferite evenimente, iar statutul său de 'legendă a manelelor' așa cum i se mai spune în mediul online îi determină pe cei invitați la evenimente să se îmbulzească pentru a fi cât mai aproape de el. Recent, Florin Salam a primit într-un singur minut suma de 10.000 de euro, pentru o dedicație. Artistul a cântat la aniversarea unei tinere, iar tatăl sărbătoritei și-a arătat aprecierea pentru el. „Cea mai tare dedicaţie în deschiderea anului 2023. 10.000 cash pentru fata lui, pentru Vanesa. Numărul 1′, a zis Florin Salam, după ce a primit banii. Imaginile au devenit virale în mediul online, după ce momentul a fost filmat de invitați.

Sursă foto: TikTok / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton