Florin Salam, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut o tânără la hotel: „A rămas ea cu gânduri rele, a furat! Mi se înscenează...” / Artistul susține că ar fi ajuns din greșeală în aceeași cameră cu ea

.

Florin Salam, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut o tânără la hotel. Toată lumea știe faptul că Florin Salam este implicat într-un scandal monstruos cu o tânără de 23 de ani, care susține că a fost lovită de artist, chiar în camera de hotel. În prezent, artistul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, astfel că nu a lăsat loc de interpretări și a făcut și primele declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut o tânără la hotel. Evenimentul care azi îi aduce probleme lui Florin Salam s-a întâmplat pe data de 1 ianuarie. Sursele judiciare afirmă că tânăra bătută de Florin Salam ar fi damă de companie, astfel că în prezent se fac cercetări, timp în care celebrul manelist s-a ales deja cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

florin-salam-internat-strainatateflorin-salam-internat-strainatate

Citește și: Primele declarații ale tinerei care susține că a fost bătută de Florin Salam într-o cameră de hotel: „Mergi la un om care pare ok și vezi un monstru”/ Unde se află artistul în prezent

Citește și: Florin Salam este acuzat că a bătut o tânără în camera unui hotel din București, pe 1 ianuarie. Artistul s-a ales cu dosar penal după ce femeia l-a reclamat

Citește și: Eliminările se vor face diferit la Survivor All Stars 2024. Cum îi va afecta noua regulă pe concurenți

Citește și: Cum a reacționat Kamara când a aflat că producătorii nu l-au vrut la Survivor All Stars: „M-aș duce peste ei cu toiagul'. Pe cine susține în noul sezon

Florin Salam, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut o tânără la hotel

Florin Salam se bucură de o mare comunitate de fani, astfel că nu a putut lăsa lucrurile așa și a ținut să explice cum s-a întâmplat totul. În apărarea sa, artistul a declarat că nu el a chemat-o pe tânără respectivă, ci iubitul ei, care era prieten cu el. Mai apoi, din vorbă în vorbă, amicul său ar fi dispărut, iar tânără ar fi început să-i fure din lucruri când nu era atent la ea. De aici, a izbucnit un adevărat conflict.

'A chemat-o iubitul ei. Ei doi au venit, el s-a făcut nevăzut și a rămas ea, cu gânduri rele. Nu că a vrut, a furat! Punct! Nu zic nimic! Cine știe ce a mai luat. Aveam mai multe, că eram de două, trei zile.

Florin Salam susține că tânăra a fost pusă de cineva pentru a face astfel de lucruri, iar prin intermediul declarațiilor i-a transmis și un mesaj.

Nu zic nu, că a luat, dar nici nu zic că a luat! Știi ceva? Să fie sănătoasă și să își vadă de treaba ei, să nu se mai ia după oamenii care o învață să facă rele', a declarat Florin Salam, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Florin Salam: „Decât să-mi faceți mie măgării din astea…„

Florin Salam susține că a observat că, după ce s-a refăcut și și-a tratat problemele de sănătate, este mai tot timpul înconjurat de probleme. Artistul susține că i se înscenează numeroase lucruri rele pentru a-și strica imaginea, însă are grijă ca totul să revină la normal.

„Eu atât spun! Am început să cânt de ceva timp, căci 2-3 ani nu am cântat, deoarece am avut niște probleme de sănătate și de familie, iar de când am început să cânt mi se înscenează fel și fel de lucruri de astea. Atât vă rog și vă spun cu inimă bună, că ar trebui să fiu răutăcios acum, să spun nu știu ce la nervi, dar nu, eu vă spun, pentru că știu cum este inima, cât sunt de curat în situația asta și de aceea sunt și așa. Vedeți-vă de treaba voastră oameni buni! Nu mai încercați să faceți rău altora! Eu am familie, copii, o meserie….

Eu am dreptate! Vă rog să mă credeți! Trecem peste asta, dar fiți mai buni, nu mai faceți măgării! Dacă aveți nevoie vreodată de ceva, vorbesc din punct de vedere al fetei ăsteia, de cine mai e în spate, dacă vreți să vă cânt și să nu vă iau niciun ban, vă cânt o dată pe gratis! Decât să-mi faceți mie măgării de astea, mai bine vin și vă cânt o dată, nu vă iau niciun ban. Rămânem și prieteni!

Nu faceți bine ce faceți! Dreptatea va învinge! Veți rămâne unde vă e locul! Să vă dea Dumnezeu sănătate oricum și să vă vină mintea la cap!', a spus Florin Salam pentru sursa menționată mai sus.

Artistul spune că ar fi ajuns din greșeală în aceeași cameră cu ea

În timp ce presupusa victimă face acuzații grave și a depus plângere la poliție, manelistul continuă să se apere. Prin urmare, avocatul lui Florin Salam, Beatrice Comăniceanu, a făcut o serie de declarații despre ceea ce s-ar fi întâmplat în noaptea în care presupusa victimă a spus că ar fi avut loc incidentul. Mai concret, a dezvăluit clar că Florin Salam ar fi ajuns în camera de hotel cu această tânără fără voia lui, fiind o înscenare la mijloc.

'A ajuns fără voia lui. El era în camera de hotel, a venit prietenul respectiv la o vorbă cu el și la un moment dat a spus că a venit și cu prietena lui. A rămas prietena și a plecat prietenul. Numai prieten nu e acela', a declarat Beatrice Comăniceanu, la Xtra Night Show.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton