Florin Vasilică și-a serbat ziua doar de două ori în viață: ”Fraților, vă trimit ceva de la firma de catering, dar eu petrecere nu fac...” Care este motivul / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Florin Vasilică și-a serbat aniversarea doar de două ori în viață. Artistului nu îi place să petreacă de ziua lui de naștere și crede că acest lucru l-a moștenit de la tatăl său, regretatul Liviu Vasilică. Solistul nu a dat petrecere nici acum, când a împlinit 40 de ani. De-a lungul timpului, el a petrecut de ziua lui doar de două ori!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Vasilică și-a serbat aniversarea de două ori în viață. Cântărețul nu este adeptul petrecerilor și consideră că acest lucru l-a moștenit de la regretatul lui tată, Liviu Vasilică. Pe data de 10 mai, el a împlinit 40 de ani și prietenii se așteptau ca artistul să dea o petrecere.

florin-si-paula-selingflorin-si-paula-seling

Citește și: Florin Vasilică trebuie să se opereze la șold: 'Pe piciorul stâng calc mai greu și mă deranjează când urc scări…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Florin Vasilică după patru operații la coloană: „De câteva luni m-am cam retras din viața publică”

Citește și: Cum a răspuns Lidia Buble la întrebarea „Care este starea ta de spirit actuală?': „Activă profesional și împlinită personal' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împart Paula Seling și Radu Bucura timpul petrecut cu fiica lor, după divorț, și ce educație îi oferă: „Elena face și cursuri de specialitate' / EXCLUSIV

Florin Vasilică: 'Am intrat în sezonul nunților…'

Florin Vasilică nu obișnuiește să se distreze de ziua lui de naștere. De-a lungul timpului, el a petrecut doar de două ori în viața lui, în clasa a V-a, dar și atunci când a împlinit 18 ani.

'Am intrat în sezonul nunților și, timp de trei săptămâni, cânt în fiecare zi. Weekend-ul din 22 mai am de făcut peste 2000 de kilometri prin țară. Am două evenimente în Nordul Moldovei, apoi în Dâmbovița și Mehedinți. Dau roată țara, nu alta', a declarat, pentru viva.ro, Florin Vasilică.

Fiul regretatului cântăreț de muzică populară, Liviu Vasilică nu își ține zilele de naștere. Săptămâna trecută, el a împlinit 40 de ani, dar nici acum nu și-a strâns apropiații pentru o petrecere. Iată de ce!

'Mă bucur că mă iubește lumea. Am primit numeroase telefoane și mesaje de ziua mea. Știi ce fac eu de ziua mea, întotdeauna? Eu nu-mi serbez ziua deloc. Eu nu mi-am serbat ziua de naștere decât de două ori în viața mea. O dată când eram în clasa a V-a, mi-au făcut surpriză ai mei și mi-au chemat prietenii acasă. Și adoua oară la majorat. Era la modă pe atunci să îți faci majoratul. Dar, în rest, eu nu îmi fac zilele de naștere', a mai spus Florin Vasilică.

Florin Vasilică: 'Eu consider că e o zi ca oricare alta'

Florin Vasilică spune că, pentru el, zilele de naștere sunt doar niște zile obișnuite. Plus că, de la o anumită vârstă, nu mai vrei să îți serbezi ziua. Totuși, el a petrecut de ziua lui, de două ori. Prima data când era la școală, apoi la majorat.

'Motivul principal ar fi că eu consider că e o zi ca oricare alta. Plus că, de la o vârstă încolo nu prea îți mai vine să țopăi într-un picior de bucurie că ai mai îmbătrânit un an. Chiar vorbeam cu un prieten din copilărie plecat în Spania. Mă bucuram că mă apropii de 40 de ani, acum îmi pare rău că mă îndepărtez de vârsta asta. Știu că e tradiție să te bucuri de ziua ta, dar la mine nu e așa, eu nu am chestia asta.', a mai declarat artistul, pentru viva.ro.

Florin Vasilică: 'Cred că am moștenit și de la tata…'

Florin Vasilică crede că a moștenit acest obicei, de a trece cu ușurință peste zilele de naștere, de la tatăl său, regretatul cântăreț Liviu Vasilică, care ne-a părăsit în 2004.

'Cred că am moștenit și de la tata chestia asta. Pentru că nici el nu își serba zilele de naștere. Și m-am setat așa. Eu nu petrec niciodată. Toată lumea se aștepta probabil acum, și m-au întrebat cum de nu fac măcar la 40 de ani petrecere. Mă gândeam să le zic: 'Fraților, vă trimit ceva de la firma de catering, dar eu petrecere nu fac', a declarat Florin Vasilică.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton