Florinel Coman a fost sufletul petrecerii la nunta lui Denis Drăguș! Fotbalistul a cântat manele la microfon și după a primit bani pentru dedicații

 Calin Maria Bianca
.

Florinel Coman a fost sufletul petrecerii la nunta lui Denis Drăguș! Așa cum era de așteptat, la marele eveniment din lumea sportului s-au adunat numeroase nume mari din acest domeniu, dar nu numai. Printre cei care au fost alături de Denis Drăguș se află și Florinel Coman, care s-a distrat pe cinste, dar totodată a și întreținut atmosferă, furând toate privirile invitaților atunci când a cântat manele și a făcut dedicații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, au avut parte de o nuntă cu adevărat spectaculoasă! Totul a fost la superlativ, de la meniul de cinci stele, decorul desprins din povești, ținutele lor impresionante și până la cele mai mici detalii. Petrecerea a ținut până în zorii dimineții și e clar că invitații s-au distrat pe cinste, mai ales că atmosfera a fost întreținută de mai mulți artiști de renume.

befunky-collage-16befunky-collage-16

Citește și: Fotbalistul Denis Drăguș și soția lui au botezat mai mulți copii părăsiți de părinți, cu grave probleme de sănătate. Dezvăluirea emoționantă a lui Codin Maticiuc: „Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren, lângă Denis”

Citește și: Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, iar naș le-a fost Marius Șumudică. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă / Imagini de la nunta de poveste a fotbalistului: ce meniu au avut și cine a cântat

Citește și: A murit Pat Colbert, actrița care o juca pe Dora Mae în serialul Dallas. Avea 77 de ani și se confrunta cu probleme de sănătate

Citește și: Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit la insistențele iubitei sale, Doina Teodoru: „Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă madam acasă. S-a terminat cu…'

Florinel Coman a cântat manele și a făcut dedicații la nunta lui Denis Drăguș

Ei bine, nu doar artiștii au întreținut atmosfera și au ridicat invitații de la mese, ci și Florinel Coman, care a luat microfonul și a făcut un număr neașteptat la nunta colegului său de breaslă. Cunoscut pentru stilul său nebun de a se distra, acesta nu a mai ținut cont de nimic și a cântat ca un adevărat artist piesa care a făcut furori peste tot în lume – Made in Romania. A fost un moment cu adevărat amuzant pentru toți, astfel că, încântați de prestația colegului lor, jucătorii de la Echipa Națională i-au dat și bani pentru dedicații.

Și nașul Marius Șumudică a fost sufletul petrecerii

Voia bună s-a instalat rapid la nunta lui Denis Drăguș cu Vanessa, mai ales că pe lângă numeroasele momente artistice pregătite, atmosfera a fost întreținută și de invitați. Nu doar Florinel Coman a distrat pe toată lumea atunci când a cântat și a făcut declarații, ci și nașul Marius Șumudică, care a stat în permanență pe ringul de dans și a dansat pe ritmuri de manele.

Îmbrăcat la patru ace și pus pe distracție, totuși, Marius Șumudică nu a uitat să își laude finul și să facă o serie de declarații.

„Denis este ceva aparte, este un băiat cu un caracter deosebit, un băiat care nici nu știu dacă ar fi trebuit să îmi fie recunoscător pe cât îmi este să fiu sincer. De fiecare dată când mă întâlnesc cu el îmi spune că numai datorită mie a ajuns unde a ajuns, nu este adevărat. Este meritul lui în primul rând.

Ok, a dat peste un antrenor român care tot timpul a crezut în jucătorii români. L-am trecut pe buletin lângă copilul meu acum, sunt ca și tatăl lui, el este ca și băiatul meu, avem o relație specială, mă bucur că în această seară sunt alături de familia lui frumoasă și îi doresc din tot sufletul casă de piatră și să se bucure de această familie, iar pe plan profesional sunt ferm convins că nu a arătat nimic din potențialul pe care îl are și că este un jucător de primele cinci campionate ale Europei', a spus Marius Șumudică.

Denis Drăguș, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Vanessa

Denis și Vanessa formează un cuplu de mai mulți ani și au parte de o frumoasă poveste de dragoste! Ieri, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, însă inițial nunta lor trebuia să aibă loc în luna mai, înainte ca echipa să fie calificată la EURO 2024. Totuși, pentru că naționala ne-a reprezentat în Germania, cei doi au amânat nunta, alegând aceeași dată cu botezul, astfel că acum sunt oficial soț și soție.

„E un moment special, am emoții. Nu trăiești în fiecare zi un astfel de moment. Mă bucur că s-a întâmplat, că am făcut acest pas. Cred că e cea mai frumoasă vară din viața mea. Nu puteam să îmi doresc mai mult, e un sentiment unic, greu de descris. Nu a fost greu să îmi aleg nașii, avem două perechi. Deja nu mai e un secret, am o relație specială cu Șumi, m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc că e alături de mine în continuare. Eu speram să mai fim la Euro și să schimb data. Abia după meciul cu Olanda am început să ne pregătim de nuntă, nu am vrut să ne gândim la asta’, a mărturisit Denis Drăguș.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton