Florinel Coman, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, după ce a condus cu un permis fals. Fotbalistul le-a recunoscut procurorilor de unde a luat documentul și cât a plătit pentru el

 Dumba Gabriela
.

Fotbalistul Florinel Coman a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare în dosarul privind conducerea fără permis valabil. Sportivul de 26 de ani, legitimat în prezent la Al Gharafa, în Qatar, a recunoscut că a folosit un permis de conducere fals și le-a dezvăluit procurorilor cât a plătit pentru el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În februarie 2021, Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând pe Autostrada Soarelui, A2, cu viteza de 165 km/h, fără să dețină un permis de conducere valabil, ci un document aparent emis în Ucraina, pe care l-a prezentat polițiștilor de la Rutieră.

73528581_2417011935090947_2051614209812201472_n73528581_2417011935090947_2051614209812201472_n

Florinel Coman, condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru 3 capete de acuzare

După mai bine de 3 ani, cu întârzierea cauzată de conflictul armat din Ucraina, dosarul a fost soluționat și Florinel Coman și-a aflat pedeapsa.

Florinel Coman risca până la 5 închisoare, aceasta fiind pedeapsa stipulată în Codul Penal pentru conducerea fără permis, însă a fost condamnat pentru trei capete de acuzare la un total de 11 luni de închisoare cu suspendare scrie gandul.ro.

Sentința lui Florinel Coman este defalcată astfel: 9 luni pentru conducerea fără permis, două luni pentru uz de fals și 4 luni pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Au rămas doar 11 luni pentru că la contopirea pedepselor, celor 9 luni pentru conducerea fără permis li s-a adăugat doar o treime din cealaltă sentință, adică două luni din șase.

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița va fi soacră mare și și-a prezentat viitoarea noră pe scenă, la Festivalul Mamaia Folclor 2024: ‘O fată frumoasă, talentată, minunată…’ Tânăra este solistă de muzică populară / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță i-a făcut parastas tatălui său, iar apoi a mers cu mama lui să se reculeagă la mănăstire: „Cuvintele sale ne-au alinat sufletul. Sunt recunoscător pentru acest moment de lumină și pace, care ne-a adus liniștea în aceste clipe grele’

De unde a luat Florinel Coman permisul fals și cât a plătit pentru el

La pedeapsa ușoară primită de Florinel Coman a contribuit și acordul de recunoaștere a vinovăției. El a admis că permisul arătat polițiștilor rutieri era într-adevăr fals, achiziționat online cu 1.500 de euro, mai scriu cei de la Gândul, care notează și că, într-un caz similar, al unui interlop, instanța a decis pentru falsuri identice închisoare cu executare: un an și o lună.

Pe lângă cele 11 luni de închisoare cu suspendare, Florinel Coman a mai fost obligat la 30 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din orașul ilfovean Voluntari, „să se prezinte la Serviciul de Probațiune Ilfov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune, să anunțe în prealabil schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile și să urmeze un program de reintegrare socială'.

Pe deasupra, să achite cheltuielile de judecată, în valoare de 1.000 de lei.

Având în vedere că se află în Doha, Qatar, fotbalistul Florinel Coman a solicitat instanței să fie iertat de obligația de a se prezenta la Serviciul de Probațiune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton