Fosta iubită a lui Spike intervine în triunghiul amoros dintre el, Livia Eftimie și Cătălin Bordea: "Spui că n-aveai nicio treabă cu el până în septembrie 2023, dar voi vă făcuserăți planurile în mai 2023"

 Dumba Gabriela
.

Comedianta Teodora Nedelcu, fosta iubită a lui Spike, intervine și ea în triunghiul amoros dintre rapper, Livia Eftimie (actuala iubită a lui Spike) și Cătălin Bordea (bărbatul părăsit pentru Spike). După ce Livia Eftimie a afirmat pe Instagram că l-a părăsit pe Cătălin Bordea din vina lui și mai mulți prieteni ai comediantului i-au luat apărarea, Teodora și-a spus și ea punctul de vedere și a povestit cum s-au întâmplat lucrurile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Din dorința de a clarifica situația cu Cătălin Bordea, Livia Eftimie a apărut pe Instagram cu detalii despre divorțul lor, la un an de la despărțire. Însă nu a făcut decât să pună paie pe foc și declarațiile ei au fost infirmate de prietenii lui Cătălin Bordea, iar acum și de fosta iubită a lui Spike, rapper-ul pentru care l-a părăsit pe comediant.

bordea-1bordea-1

Fosta iubită a lui Spike, mesaj dur pentru Livia Eftimie

Livia Eftimie a declarat că s-a simțit singură în timpul căsniciei cu Cătălin Bordea. Teodora, însă, susține că Livia o îndepărta constant, în ciuda eforturilor ei de a menține prietenia. Comedianta a aflat ulterior că Livia și Spike, pe numele real Paul Mărăcine, aveau planuri împreună încă din perioada în care Livia era căsătorită cu Cătălin.

„Dragă Livia, nu te-a lăsat nimeni singură. După o prietenie strânsă, cu discuții lungi și ieșiri frecvente, ai tăiat tot brusc. Mi-ai spus că e din vina ta. Asta s-a întâmplat în ziua în care ți-am spus că mă văd cu Paul. În următorul an, am încercat să refacem prietenia, întrebându-l și pe actualul tău iubit ce se întâmplă. Mi-a răspuns că nu mai vorbești cu mine pentru că ești prietenă cu Simona, și nu-i convine că te vezi cu mine.

Știu că tu nu aveai nicio treabă cu Paul până în septembrie 2023. Dar știi de la cine am aflat că vei divorța? De la Paul, în februarie 2023. Voi făcuserăți toate planurile încă din mai 2023, la Beach, please!.

Nu am spus nimic până acum pentru că, deși ai făcut un rău atât de mare, aveam acei ani buni de prietenie. Dar cum te aștepți, Livia, să te sun să ieșim la cafea după tot ce ai făcut? Ce vrei să discutăm? Despre cum gestionam eu certurile cu el? Mulțumesc pentru sfatul de a lăsa iubirea și să găsesc un bărbat cu bani, așa cum faci tu', a mărturisit Teodora Nedelcu pe Instagram.

Ce a transmis Livia Eftimie după divorțul de Cătălin Bordea și actuala relație cu Spike

În primăvara anului trecut, Cătălin Bordea și Livia Eftimie au ales să meargă pe drumuri separate, iar ea a fost surprinsă apoi cu Spike, fost bun prieten al comediantului. Deși Cătălin Bordea a vorbit deschis despre despărțirea lor în diverse interviuri și pe platformele sociale, Livia a ales să păstreze tăcerea și și-a închis contul de Instagram pentru o perioadă.

Recent, ea a revenit în online și a publicat un mesaj lung despre separarea lor.

„În 2012 l-am cunoscut pe Cătălin. De la început m-am învățat să fac totul singură pentru că nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat că el trebuie să-și vadă de show-urile lui, iar eu să țin restul. Să iau hotărâri, să țin legătura cu toată lumea, să încerc să-i țin prietenii aproape, să-i fac viața ușoară din toate punctele de vedere.

Nu cred că a avut o grijă până în 2023. Motiv pentru care am lăsat viața mea și m-am ocupat de viața lui. De la ce vorbește, cum se îmbracă, ce postează pe Instagram, unde mergem în vacanță, am renovat singură apartamentul, am ținut efectiv două vieți, iar pe a mea am lăsat-o. Consideram că mai importantă e viața lui, iar ce fac eu nu are importanță. Nu știu cum vedeam eu asta.

La un moment dat am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. Am avut un șoc care m-a transformat destul de tare și m-a îndepărtat destul de tare de el, atunci cred că a fost începutul sfârșitului – în 2020 sau 2021. Nici atunci nu am primit susținerea și suportul emoțional de care aveam nevoie. Problemele lui erau mai importante decât ceea ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancere etc.

Am tot tras semnale de alarmă că aș avea nevoie de un om pe care mă pot baza, că nu pot să le duc singură pe toate. Am mințit că le pot duce eu, am plâns de multe ori singură, atacuri de panică, depresie constantă, lucruri pe care le-am dus singură – în toți acești 11 ani. Am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care mă pot baza', a spus Livia Eftimie pe Instagram.

Citește și: Emanoil Savin, primarul din Bușteni, a murit după ce a făcut infarct la un meci fotbal. Avea 65 de ani și s-a stins din viață în ziua în care aniversa 40 de ani de căsătorie

Citește și: Înmormântarea lui Nicu Covaci va fi privată, fără public și presă. Ultima dorință a liderului trupei Phoenix a fost să fie incinerat: „Respectați hotărârea familiei. Avem nevoie de susținere’

Înainte de despărțirea oficială din mai 2023, Livia Eftimie a mai fost plecată o dată de acasă, în 2022

Livia Eftimie a dezvăluit că ea și Cătălin Bordea au mai fost despărțiți o dată, în 2022, înainte de divorțul din 2023.

„În vara anului 2022 a fost prima dată când am vorbit despre despărțire. În toamnă am plecat de acasă vreo 3 luni. El începuse terapia, dar din ce vorbeam părea că nu înțelege, Am stat plecată, timp în care am avut un accident de mașină – a intrat tramvaiul în mașina mea – moment în care am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul pe șine.

Atunci am simțit o eliberare și o ușurare că se termină tot, că e momentul și felul perfect în care se termină. Nu a fost atunci și tot atunci mi-am dat seama că trebuie să se schimbe ceva. Nu pot să continui așa. Cu toate astea, m-am întors acasă pentru o perioadă de 1-2 luni, perioadă în care am avut tot felul de discuții, discuții care s-au terminat în luna mai 2023 – cu faptul că ne despărțim.

A doua zi după ce am decis să ne despărțim ne-am întâlnit la masă ca să stabilim ce facem, cum facem, moment în care am fost uimită să mi se spună că – după toți anii de muncă – să stau liniștită că o să-mi plătească el chiria pe un an și că o să rămân cu mașina, asta fiind cu tot ceea ce plecam eu după 11 ani de muncă.

Nu este vorba despre partea financiară, a fost vorba despre faptul că am conștientizat că am fost acolo un stâlp atâta timp și cu atâta amar de efort. Am acceptat așa, mi-am strâns lucrurile repede, într-o săptămână eram deja mutată. Mi-a fost greu să mă despart de locul ăla, credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns, dar am făcut-o și pe asta.', a continuat ea.

Cum a început relația dintre Livia Eftimie și Spike, când ea era căsătorită cu Cătălin Bordea

Livia Eftimie susține că după toți anii de căsnicie cu Cătălin Bordea nu s-a ales cu nimic. În schimb, prietenia cu Spike a continuat, din prieten acesta i-a devenit iubit. „Nu am plecat cu bucătăria – deși era plătită de ai mei, nu am plecat cu nimic altceva, deși am muncit atâția ani. Am plecat doar cu hainele și câteva cărți. M-am mutat, am stat singură o perioadă.

Aveam niște probleme de sănătate destul de urâte, mă duceam la urgență de 2x pe zi să-mi fac injecții cu antibiotic și calmant, timp în care am fost pozată, jignită, se vorbea foarte urât despre mine, fără pic de compasiune că și eu treceam printr-un divorț, și eu trebuia să o iau de la capăt, nu e ceva ce faci zilnic de drag sau de plăcere.

M-am obișnuit în apartament, am rupt legătura cu aproape toți pe care i-am cunoscut în cei 11 ani, deși am încercat să ajut, să am grijă să fie bine toată lumea, am umplut șifoniere ale unor oameni care nu mă bagă astăzi în seamă, am ținut mult la relațiile dintre ei și prietenii lui, de cele mai multe ori, unele relații le-am ținut forțat.

Una dintre prieteniile astea forțate a fost și cea cu Paul (Spike). Noi ne știam din 2014 și în 2016 a trecut printr-o depresie destul de urâtă, moment în care eu am încercat să-l ajut, însă prin prisma lui Cătălin. Îl rugam să iasă cu el, să-l scoată la un suc, să mergem la film, să încercăm să-l scoatem din momentul ăla prost. Paul l-a ajutat cu niște treburi pentru niște piese, era un schimb echitabil până la un punct.

Când Paul a avut nevoie de mai mult suflet, iar Cătălin nu a fost dispus sau nu avea de unde să-l dea. Relația lor a încetat atunci. Se îndepărtaseră de ceva vreme, nu se sunau, nu se vedeau. Eu am ținut legătura cu Paul, am fost prieteni foarte buni. Simțeam că îl înțeleg și că m-ar înțelege', a mai spus Livia Eftimie.

În final, Livia Eftimie a explicat că și mașina care credea că rămâne a ei i-a înapoiat-o lui Cătălin Bordea la câteva luni după divorț. „Ne întoarcem în 2023 – când am plecat. Cătălin a spus că nu-l interesează problemele mele de sănătate atâta vreme cât noi ne-am despărțit. Corect, nu mă așteptam la nimic.

Eu am plecat în mai de acasă, în iunie am semnat actele de divorț, în august el era cu cineva, iar pozele cu mine și cu Paul au fost făcute pe data de 5 septembrie. De ce este importantă data de 5? Pentru că pe 6 septembrie am primit mesaj că trebuie să-i duc mașina – care era a mea. Am spălat mașina, i-am dus-o înapoi, i-am lăsat-o, am aflat că încă păstrează numerele mele pe mașină, ceea ce mi se pare rău, dar nu am ce să spun.

Mașina nu este pe numele meu, așa că… aia e. Am plecat așa cum am venit cumva. Dacă eram omul despre care se vorbește, m-aș fi dus prin tribunal. Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea. Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință în procesul ăsta și mi le plătesc, o să mi le plătesc pe toate. Am avut trei relații serioase toată viața mea', a încheiat Livia Eftimie pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton