Fosta soție a lui Claudiu de la Insula Iubirii face acuzații grave: "A cheltuit toți banii de la nuntă pe droguri. Am aflat și de înșelat!". Au divorțat când ea era însărcinată

 Dumba Gabriela
.

Claudiu este noul concurent de la Insula Iubirii, însoțit în Thailanda de iubita lui, Simona. Ea-tehnician unghii, el – patron de studio de videochat. Claudiu a fost căsătorit și a divorțat la scurt timp de la nuntă, când soția lui era însărcinată, însă între timp au apărut informații șocante în spațiul public. Fosta soție a lui Claudiu susține că acesta a cheltuit toți banii de la nuntă pe droguri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Claudiu a povestit la Insula Iubirii că a fost căsătorit și are un copil din respectiva relație, iar două luni mai târziu a cunoscut-o pe Simona, iubita alături de care a venit în Thailanda, să-și testeze fidelitatea. Având în vedere imaginile din următorea ediție Insula Iubirii, prezentate de Antena 1, în care Simona plângea, Claudiu pare că a călcat deja strâmb.

452477572_469388269068699_999411492507941311_n452477572_469388269068699_999411492507941311_n

Acuzații grave făcute de fosta soție a lui Claudiu de la Insula Iubirii

Claudiu și Simona erau împreună de aproximativ un an atunci când au participat la Insula Iubirii, filmările având loc în Thailanda, la sfârșitul toamnei trecute și deja bifaseră o infidelitate. S-au plăcut de la prima întâlnire și s-au cuplat încă de atunci, doar că au vrut să fie convinși 100% că sunt făcuți unul pentru celălalt și au ales să se testeze la Insula Iubirii.

Claudiu a povestit că și-a înșelat iubita la începutul relației, în perioada de după divorț. „A fost o greșeală de moment. Veneam și după o perioadă mai agitată din viața mea. Divorțasem de fosta soție, mi-am recăpătat burlăcia și am profitat maxim de ea și tot așa discuții’, a spus el.

Între timp, despre Claudiu apar informații șocante, dezvăluite chiar de fosta lui soție și mama fiului său.

Potrivit cancan.ro, în urmă cu un an și jumătate, o domnișoară l-a postat pe Claudiu pe un grup de dating, pentru a se interesa cine este, după ce l-ar fi cunoscut pe Tinder. Printre membrele grupului se număra și fosta soție lui Claudiu, care a reacționat imediat.

'E fostul meu soț. Fugiți cât puteți de el! Am divorțat fix acum 6 luni, deși eram însărcinată în 5 luni la momentul respectiv, pentru că am aflat că a cheltuit toți banii de ne-au rămas de la nuntă pe droguri și, colac peste pupăză, am aflat și de înșelat! FUGIȚI!', a scris fosta soție a lui Claudiu de la Insula Iubirii.

După cum susține mama copilului său, Claudiu ar fi avut și probleme cu consumul de substanțe interzise, pe lângă faptul că nu și-ar îndeplini datoriile de tată pentru băiețelul său, Dominic. 'El încă nu și-a plătit datoria la mine și nu a cotizat nici măcar cu un leu pentru copil până în ziua de azi. Nu ar fi asta o problemă, că oricum nu îl las să vadă copilul și nu am nevoie de nimic de la el, dar așa, ca idee', adaugă fosta soție a lui Claudiu de la Insula Iubirii.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: „Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă'. Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu'. De ce s-a răzgândit

Claudiu de la Insula Iubirii ar fi lipsit de la botezul fiului său

Claudiu nici măcar n-ar fi fost prezent la botezul propriului fiu, Dominic, spun cancan.ro. Deși pretinde că el și fosta soție au rămas în relații amiabile și că ar fi împărțit egal o afacere pe care o avea împreună, se pare că lucrurile nu ar sta deloc așa.

Ba mai mult, Claudiu și fosta soție ar avea deseori conflicte în care ar fi și Simona implicată. Sursa Cancan.rop susține și că fosta soție a lui Claudiu și-a refăcut viață și iubește din nou de peste un an, însă, chiar și așa, conflictele dintre ea și concurentul de la Insula Iubirii par interminabile.

Pentru că bărbatul ar refuza în continuare să își îndeplinească atribuțiile de tată pentru fiul său, între el și fosta soție ar exista aproape lunar tensiuni. Deși deține un studio de videochat și are o situație materială bună, Claudiu nu și-ar ajuta copilul din punct de vedere financiar

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton