Cu ce medie a terminat Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, Facultatea de Teologie și ce notă a obținut la examenul de licență: ”Momentan nu am timp de vacanță...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Corimanis, a terminat Teologia cu media 9,46, iar la licență a primit nota 9,85. Apreciata make-up artistă a simțit chemarea, în urmă cu trei ani, să se înscrie la Facultatea de Teologie. Femeia susține că, de când a început cursurile acestei facultăți, se simte împlinită, iar la finalul ei spune că bucuria este și mai mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis, Florina Mărcuță, a terminat Teologia cu media 9,46, iar la licență a obținut nota 9,85! Celebra make-up artistă s-a înscris la Teologie în pandemie și acum se simte un om împlinit.

242562305_10226585614807758_4306464696890225129_n242562305_10226585614807758_4306464696890225129_n

Citește și: De ce s-a înscris Florina Mărcuța la Teologie: „Am licența, mă pregătesc. Se întâmplă în viață să ai chemări…'. Fosta soție a lui Bebe Cotimanis ajută la restaurarea unei biserici din București / EXCLUSIV

Citește și: Florina Mărcuța, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, este studentă la Teologie și face practică într-o biserică din Centrul Vechi! 'Nu îmi vine să cred că….'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cum păstrează Andi Vasluianu flacăra aprinsă în mariaj, într-o familie cu doi copii: „E o regulă la care ținem mult, nu poți fără asta într-o relație” / EXCLUSIV

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis, Florina Mărcuță, a terminat Teologia

Cunoscuta make-up artistă s-a înscris la cursurile Facultății de Teologie în pandemie, când a simțit chemarea lui Dumnezeu. Pe parcursul celor trei ani, ea a ajutat la restaurarea iconostasului unei biserici din Centrul Vechi.

'Mulțumesc pentru urări. 9.46 este media celor trei ani de facultate și 9.85 media de la licență. Momentan nu am timp de vacanță, abia după 18 iulie mă pot gândi la o vacanță. Până atunci mai am de susținut un examen în afara facultății', a declarat Florina Mărcuță, pentru viva.ro.

De ce s-a înscris Florina Mărcuță la Teologie

Reputata make-up artistă ne-a povestit cum de a ales să facă Teologia, dar și de ce și-a petrecut parte din timp în Centrul Istoric al Bucureștiului. Acolo, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, alături de colegii de facultate, a contribuit la restaurarea unei biserici vechi.

'Este o facultate de suflet pentru mine. E un dar pentru mine. Iată cum culorile sunt și pe pânză și pe frescă…', spunea Florina Mărcuță.

'Am vrut să fiu mai aproape de Dumnezeu. Așa am simțit. Așa a fost conjunctura. Se întâmplă în viață să ai trăiri, să ai chemări, să te îndrepți către un domeniu anume și mă liniștește. Acum sunt completă. Am învățat și învăț foarte multe lucruri la facultatea aceasta.', spunea Florina Mărcuță, pentru viva.ro, cu ceva timp în urmă.

Florina Mărcuță: 'Îi mulțumesc lui Dumnezeu…'

Florina Mărcuță îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot. Ea a ajutat la restaurarea Bisericii Hanul Colței din Centrul Vechi, alături de colegii ei de facultate.

'Îmi place foarte mult cea ce fac, ține de artă, tot în domeniu sunt, aș putea să spun. Restaurăm iconostasul de la biserica Hanul Colței și mă găsiți acolo dimineața la treabă, îmbrăcată în salopetă, fără make-up. Nu o să mă recunoașteți, dar e un dar, o pasiune. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, să mă țină sănătoasă!', a mai spus aceasta.

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton