"Am fost martoră la suferința lui Daniel". Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie reacționează la afirmațiile lui Aurelian Temișan, despre "trio-ul de aur"

 Radulescu Ruxandra
.

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie reacționează la afirmațiile lui Aurelian Temișan, despre „trio-ul de Aur”. În anii ’90, Aurelian temișan, Daniel Iordăchioaie și Adrian Enache s-au reunit într-un proiect comun, de mare succes la acea vreme. Publicul i-a denumit „Trio-ul de aur”, dar totul s-a sfârșit când Aurelian Temișan a părăsit grupul. Temișan a spus motivele plecării din trio, la show-ul lui Denise Rifai, însă fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie i-a dat replica artistului, într-un interviu recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie reacționează la afirmațiile lui Aurelian Temișan, despre „trio-ul de Aur”. Aurelian Temișan, Daniel Iordăchioaie și Adrian Enache erau deja artiști cunoscuți pe cont propriu, când, în anii ’90, au decis să-și unească talentul într-un proiect comun. Cei trei artiști au început să performeze împreună și au avut un succes imens la public. Aurelian Temișan a fost cel care a decis să pună punct acestui trio, fapt care a surprins pe toată lumea. 24 de ani mai târziu, acesta a spus la emisiunea lui Denise Rifai, că motivul pentru care a renunțat a fost faptul că erau prea diferiți. Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie are o versiune proprie a ceea s-a întâmplat între cei trei artiști la vremea aceea.

copii-daniel-iordachioaiecopii-daniel-iordachioaie

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioae reacționează la afirmațiile lui Aurelian Temișan, despre „trio-ul de aur”

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, actrița Nouria Nouri, a povestit în cadrul unui interviu recent, cât de mult a fost afectat artistul atunci când Temișan a ieșit din grup. Nouria Nouri a mărturisit că Daniel Iordăchioaie a fost foarte implicat sufletește în trio, dar visurile sale au fost spulberate odată cu plecarea lui Aurelian Temișan.

Citește și: Cosmin Cernat revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și pe ce post TV: „La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele”

Citește și: De ce are Iulia Albu fața umflată: „Am această problemă cu…”

'Eram cu Daniel, chiar atunci, la început, în 1999, când se destrămase grupul. Pot să spun că el a suferit foarte mult, din cauza asta, am fost martoră la suferința lui Daniel. Nu știu cât de implicați au fost ei sufletește, dar Daniel a fost foarte mult, umblau să scoată și un album, repetau, înregistrau. Din senin, Aurelian Temișan i-a anunțat că se retrage, a spus că-și face un album de hip-hop. Ei au cântat împreună și la Teatrul din Ploiești, lucram și eu acolo, atunci, și știu că erau capete de afiș, iar în momentul în care urcau ei trei pe scenă era isterie.” a declarat actrița pentru Impact.

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie: „Posibil asta l-a deranjat pe Aurelian”

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie a mai adăugat că cei trei artiști aveau într-adevăr personalități foarte puternice, ceea a făcut la un moment dat imposibilă colaborarea dintre ei.

Dar, făceau o coregrafie, stabileau ceva, iar când apăreau pe scenă nu se mai respecta nimic, pentru că Adrian Enache făcea altceva, posibil asta l-a deranjat pe Aurelian. Acum, se mai sună între ei, nu sunt certați, mai își vorbesc, dar nu mai au proiecte comune pe termen lung. Ar mai avea succes, sunt convinsă, numai că n-au cum să se reunească, nu cred că mai au de gând. Personalitățile lor nu au nicio legătură una cu alta și sunt trei pietre tari, care se tot lovesc. Așa că, fiecare a luat-o pe drumul lui, fiecare își vede de pătrățica lui'. a mai adăugat fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie.

Ce spus Aurelian Temișan despre motivul plecării din „trio-ul de aur”

În cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Aurelian Temișan a vorbit despre motivele care l-au determinat să renunțe la trio-ul cu Adrian Enache și Daniel Iordăchioaie. Temișan a menționat că trupa lor era dezorganizată, mai ales că fiecare avea un anumit grad de notorietate ca artiști solo.

'Faptul că noi n-am fost trei băieți, care ne-am unit să facem un trio, ci eram trei nume, trei entități, care am încercat să facem ceva comun și fiind trei personalități puternice, nu ne-am mai corelat energiile, la un moment dat.

Nevorbind de niciunul dintre ceilalți doi, care îmi sunt în continuare prieteni. Am simțit că este o muncă pe loc, pe care o făceam, aceea de a repeta anumite finaluri de piese, dau un exemplu, din punct de vedere coregrafic, și în concert nefiind deloc așa cum am făcut la repetiții.

Pentru că unul din colegi avea cu totul altceva de făcut, ba era în sală, dădea autografe și această energie pierdută o dată, de două ori, de zece ori, s-a adunat și, personal, am obosit. Eu sunt cel care am rupt acel trio, care și acum ar funcționa, vocal, dar suntem diferiți ca personalități și nu mai puteam fi împreună. Mergeam într-o derivă, așa că ne-am despărțit'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton