Fostul fotbalist Andrea Capone, găsit mort într-un hotel din Sardinia, la doar 43 de ani: "În acest moment de durere profundă..."

 Dumba Gabriela
.

Italianul Andrea Capone a fost găsit mort, la doar 43 de ani într-un hotel din Insula Sardinia. Deocamdată nu se cunosc circumstanțele morții, însă este clar că fostul fotbalist de la Cagliari a murit în urma unei lovituri mortale la cap.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Născut la Cagliari, Andrea Capone a fost jucător la echipa locală de tineret şi a debutat la prima echipă la vârsta de 19 ani, în prima etapă a sezonului 2000-2001, în Serie B, împotriva lui Crotone. Clubul sportiv la care Andrea Capone a jucat timp de câțiva ani a făcut primul anunț referitor la moartea fotbalistului.

461618196_827698022857856_6547101821369890525_n461618196_827698022857856_6547101821369890525_n

Fotbalistul Andrea Capone a murit la doar 43 de ani

În timp ce o anchetă este în curs de desfăşurare pentru a stabili circumstanţele decesului, presa italiană relatează că Andrea Capone, care petrecuse seara cu prietenii, ar fi murit în urma unui traumatism cranian suferit în urma unei căzături accidentale.

Serviciile medicale nu au putut face nimic pentru a-l resuscita. Se iau în calcul mai multe ipoteze și nu este exclus ca Andrea Capone să fi suferit de o afecţiune cardiacă bruscă care a provocat căzătura.

Întregul club Cagliari Calcio primeşte cu consternare şi profundă tristeţe vestea decesului lui Andrea Capone, care a murit la vârsta de doar 43 de ani”, a informat clubul din Sardinia, potrivit Agerpres.

Andrea Capone a făcut parte din lotul lui Cagliari din Serie A, dar pe parcursul carierei a mai jucat pentru Sora, Treviso, Vicenza, Grosseto şi Salernitana. În total a disputat 123 de meciuri, a marcat 12 goluri şi a dat 7 pase decisive pentru Cagliari.

Legătura sa cu comunitatea va fi imposibil de rupt pentru un om care s-a caracterizat întotdeauna prin profesionalismul, dăruirea şi pasiunea sa, calităţi care vor rămâne în inimile celor care au avut norocul să-l cunoască pe teren şi în afara lui. Cagliari Calcio îşi întinde braţele către familie în acest moment de durere profundă. Odihneşte-te în pace, Andrea”, se arată în comunicatul lui Cagliari.

Citește și: Monica Gabor și-a schimbat numele în SUA, după căsătoria cu Mr. Pink. Cum se numește acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Citește și: Ce obiecte a donat văduva lui Dan Spătaru Teatrului de Revistă Constantin Tănase, la 20 de ani de la moartea artistului: ‘Un costum de scenă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Virgil Boglea are 33 de ani și este avocat

Citește și: Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei: „Sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să…’. Mama lui Anghel Damian vine de la Paris la două săptămâni ca să aibă grijă de Sasha / EXCLUSIV

Cine a fost Andrea Capone

Născut la Cagliari, Capone a fost jucător de tineret la echipa locală și a debutat la echipa mare, la 19 ani, în prima rundă a sezonului 2000-01, în Serie B, împotriva lui Crotone.

De asemenea, a făcut parte din lotul Cagliari din Serie A, deși pe parcursul carierei a mai jucat pentru Sora, Treviso, Vicenza, Grosseto și Salernitana.

Capone se lăsase de fotbal la vârsta de 29 de ani, după trei sezoane foarte importante la Cagliari Calcio. De curând, preluase frâiele afacerii familiei sale.

foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton