Fostul iubit al Biancăi Rus a curtat-o pe Alina Sorescu, în plin proces de divorț: "Îmi place, o vreau, dar..." Cum a reacționat artista când a fost căutată de Ștefan Farrel

 Radulescu Ruxandra
.

În plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, cântăreața Alina Sorescu nu duce lipsă de pretendenți. Cel care a declarat public că și-ar dori-o ca parteneră pe Alina Sorescu, este chiar fostul iubit al Biancăi Rus, Ștefan Farrel. Artista, care, legal, este încă soția lui Alexandru Ciucu, a povestit cum a decurs interacțiunea dintre ea și fostul iubit al Biancăi Rus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Alina Sorescu, după ce a fost căutată de fostul iubit al Biancăi Rus. Cântăreața Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu au pus capăt mariajului, după 12 ani de iubire și doi copii împreună. Procedura de divorț încă nu s-a finalizat, dar iată că Alina Sorescu a devenit o femeie foarte dorită. Cel care a declarat public că i-ar plăcea ca artista să-i devină iubită este chiar fostul iubit al Biancăi Rus, Ștefan Farrel, organizatorul City Fashion Week. Alina Sorescu a spus cum a răspuns invitației fostului iubit al Biancăi Rus, după ce acesta a contactat-o telefonic.

stefan-farrel-mesaj-dur-pentru-bianca-rus-dupa-ce-a-fost-eliminata-de-la-bravo-ai-stil-celebritiesstefan-farrel-mesaj-dur-pentru-bianca-rus-dupa-ce-a-fost-eliminata-de-la-bravo-ai-stil-celebrities

Cum a reacționat Alina Sorescu, după ce a fost căutată de fostul iubit al Biancăi Rus

Fostul iubit al Biancăi Rus, Ștefan Farrel, organizatorul City Fashion Week, a recunoscut recent că o place pe Alina Sorescu și a făcut demersuri pentru a o cuceri. Se pare că Alina Sorescu l-a refuzat pe fostul iubit al Biancăi Rus, artista fiind în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu. Iată ce a declarat Alina Sorescu despre discuția cu fostul partener al Biancăi.

'Am fost contactată telefonic profesional acum câteva luni pentru un festival în toamnă, la Cluj, colaborare care nu se va concretiza. Mai mult nu mai am ce să comentez', a fost mesajul trimis de artistă , potrivit Can.Can.ro.

Ce a spus fostul iubit al Biancăi Rus, despre Alina Sorecu: „Îmi place, o vreau”

Ștefan Farrell este fostul iubit al Biancăi Rus și organizatorul City Fashion Week. Acesta a făcut o declarație surprinzătoare, recent, când a recunoscut că este fascinat de Alina Sorescu. Cântăreața este în proces de divorț cu Alexandru Ciucu, și potrivit, lui Farrel, aceasta nu a fost interesată de propunerea lui.

Am sunat-o să-mi cânte la un eveniment, a fost foarte drăguță. Am vorbit despre divorțul ei, mă știa de la TV și de la soțul ei. I-am zis unui designer că-mi place tipa și, sigur, s-a speriat, fiind în divorț. I-o fi spus persoana respectivă și s-a speriat, că altfel o cuceream. Nu vrea să dea atenție niciunui bărbat. I-am trimis un mesaj, două și nu a răspuns, bănuiesc că nu vrea să aibă probleme cu divorțul. Dar mie îmi place, o vreau', a declarat Ștefan Farrell, pentru publicația citată.

Alina Sorescu, despre custodia fiicelor, în procesul cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu nu este de acord cu decizia instanței, aceea ca fetițele să locuiască o săptămână la ea și una la tatăl lor, explicând că în acest mod nu au niciodată un loc stabil. Oricât de mult își dorește să își ia fiicele și să plece departe de meleagurile românești pentru a se relaxa după o perioadă atât de încărcată și stresantă, se pare că nu poate face acest lucru în prezent.

„Încă nu am făcut planuri de vară, nu am finalizat complet școala mea de muzică pentru copii și vom vedea. Fetițele sunt în vacanță și vom vedea, în măsura în care vom putea în situația noastră atipică să ne plănuim ceva pentru această vară. Mă refer la tot este legat de procesul în care încă ne aflam’, a declarat vedeta pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton