Fostul iubit al Cristinei Cioran a băut bere și a ascultat manele în Cișmigiu, după ce și-a încinerat mama, iar cineva a chemat Polița: „Chiar dacă ne-a vorbit urât, i-am sugerat doar să se mute pe o altă bancă"

 Tudorache Simona
.

Fostul iubit al Cristinei Cioran și-a pierdut mama în urmă cu câteva zile și a decis să își verse amarul într-un mod aparte. Alex Dobrescu a mers în Cișmigiu, a stat la o masă, a ascultat manele și a băut bere. Gestul lui nu a rămas, însă, fără ecou. Bărbatul s-a trezit cu Poliția pe cap, asta după ce a fost reclamat pentru deranjarea ordinii publice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu nu a fost singur în această poveste. El a avut aproape câțiva prieteni. Și s-a arătat contrarariat de evoluția lucrurilor. Bărbatul nu a înțeles de ce nu e lăsat să își plângă amarul așa cum consideră.

cristina-cioran-87cristina-cioran-87

Fostul iubit al Cristinei Cioran a băut bere și a ascultat manele în parc după ce și-a încinerat mama

Alex Dobrescu a ales să își amintească de cea care i-a dat viață într-un mod șocant. A mers în Cișmigiu, a dat drumul la muzică și paharele cu bere au început să curgă. Nu am făcut absolut nimic rău. O doamnă care stătea pe o bancă a venit la noi că o deranjează manelele. Chiar dacă ne-a vorbit urât, i-am sugerat doar să se mute pe o altă bancă, pentru că parcul e mare. Ieri am incinerat-o pe mama, iar după am mers în Cișmigiu să o comemorez la o terasă. Am stat la masă, am băut bere și am ascultat manele pe telefon', a povestit Alex Dobrescu, conform Cancan.

Citește și: Alina Ceușan, despre divorțul prietenei ei, Carmen Grebenișan: „Cred că a fost o decizie înțeleaptă pentru modul în care „evolua' relația ei de ceva timp”

Citește și: Rosa, fiica lui Pepe, a împlinit 9 ani! Ce mesaj a primit de la tatăl ei și soția lui, Yasmine: „Cea mai frumoasă și mai lipicioasă…”

Citește și: Cătălin Dobrescu a lăsat-o pe Oana Radu și fără cadourile pe care i le oferise în timpul mariajului: „A luat și o vază pe care mi-o cumpărase de 8 Martie”

Citește și: Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: „Își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Ducesa a transmis în mod clar…”

Alex Dobrescu a fost la un pas să fie săltat de polițiști

Alex Dobrescu a fost invitat să meargă la secție. El a ținut să le explice polițiștilor situația și momentul greu prin care trece. Bărbatul a împărtășit cu oamenii legii și câteva imagini de la crematoriul unde și-a dus mama. Un agent i-a reproșat că nu folosește tonul potrivit atunci când i se adrsează. Într-un final, Alex Dobrescu a fost iertat pentru această ieșire din peisaj, iar asta datorită situației prin care trece. Polițiștii au plecat și el și-a continuat comemorarea în parc.

Chiar nu aveam de ce să fiu amendat. Ce vină aveam că acea doamnă nu mai avea loc de noi în tot parcul', a mai spus acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton