Fostul soț al Oanei Radu a fost criticat, după ce a postat imagini cu artista dinainte să slăbească. Cum a explicat gestul: "Patru ani doar eu știu câte..."

.

Cătălin Dobrescu a divorțat de Oana Radu, după trei ani de căsnicie. Relația lor a ajuns la sfârșit, iar artista a fost cea care a făcut anunțul. Deși nu mai sunt împreună de câteva luni, Cătălin Dobrescu postează pe rețelele de socializare mai multe imagini cu fosta lui soție, din perioada în care formau un cuplu. Recent, Cătălin Dobrescu a publicat un clip video cu imagini cu Oana Radu dinainte ca aceasta să slăbească. Fanii vedetei l-au taxat pe fostul soț al artistei și l-au criticat dur pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul soț al Oanei Radu a fost criticat, după ce a postat imagini cu artista dinainte să slăbească. Cătălin Dobrescu și Oana Radu au format un cuplu vreme de trei ani, iar în urmă cu câteva zile, artista a anunțat într-un podcast că divorțează de soțul ei. Anunțul artistei a venit după ce fanii vedetei și-au dat seama că ceva se întâmplă, după ce Oana Radu nu s-a mai afișat cu verigheta.

oana raduoana radu

Zilele trecute, Cătălin Dobrescu a postat pe TikTok mai multe imagini in care apare alături de Oana Radu, din perioada în care artista se lupta cu kilogramele în plus. Gestul a fost intens criticat de fani, iar fostul soț al artistei a fost nevoit să le ofere o explicație pentru gestul făcut.

Citește și: Oana Radu, dezvăluiri neașteptate despre moartea fostului ei iubit, Alin Suflea: „Am spus lucruri nașpa, pe care le regret din suflet. Pentru că omul ăla este mort și nu se poate apăra…”

Citește și:Oana Radu dezvăluie motivul despărțirii de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Ne-a făcut rău chestia asta. Treaba asta m-a cam dărâmat…”

Citește și:Bătaie la concertul Carla’s Dreams din SUA. Mai mulți moldoveni s-au enervat că artiștii au întârziat la spectacol: „Ne este rușine. Un artist trebuie primit cu respect…”

Citește și:„Și eu… care prezentasem cartea ca fiind o găselniță superbă a artistei românce! …dar dacă străinii au copiat după Narcisa noastră?!?”. Narcisa Suciu a luat foc, după ce Marina Almășan a pus la îndoială autenticitatea ultimei sale cărți

Fostul soț al Oanei Radu a fost criticat, după ce a postat imagini cu artista dinainte să slăbească

Cătălin Dobrescu și Oana Radu au decis să divorțeze după trei ani de căsnicie. Artista a fost cea care a anunțat despărțirea, după ce în mediul online, fanii și-au dat seama că lucrurile s-au schimbat între ei. Zilele trecute, fostul soț al Oanei Radu a postat pe Tiktok câteva imagini cu artista, din perioada în care vedeta se lupta cu kilogramele în plus. Gestul lui Cătălin Dobrescu i-a determinat pe fanii artistei să reacționeze și l-au criticat pe celebrul antrenor de fitness. Acesta a răspuns unui comentariu venit din partea unui fan, care îl critica pentru că a postat aceste imagini acum, după ce s-a despărțit de Oana Radu. Cătălin Dobrescu susține că nu a vrut să o pună pe artistă într-o lumină proastă, ci a considerat că este o transformare radicală, care ar putea să fie o inspiratie pentru cei care vor să slăbească.

„Deci tu crezi că nu avea rost să postez aceste poze. Ce a fost, a fost și dacă a ajuns să arate așa este doar datorită ei. Bravo, ai dreptate până într-un punct. Clipul ăsta este strict motivațional, să îi motivăm și pe alții, să arătăm că se poate, clipul ăsta este postat pe TikTok-ul ei, eu nu îl aveam, îl ștersesem și astăzi pentru că eu sunt antrenor și nutriționist și cumva este și munca pe acolo, pentru că doar eu știu câte cumpărături am făcut, câte mese am preparat, pentru că patru ani cât am fost cu Oana, doar eu am gătit'. Patru ani de zile doar eu știu câte antrenamente am făcut, cât am încercat să o motivez și atunci nu văd de ce un rezultat atât de spectaculos să nu îl postez. Cu ce jignesc? Am supărat pe cineva?', a fost răspunsul lui Cătălin Dobrescu.

Cătălin Dobrescu, despre despărțirea de Oana Radu

Cătălin Dobrescu și Oana Radu divorțează după trei ani de căsnicie. După ce vedeta a anunțat public despărțirea de fostul ei soț, antrenorul de fitness a declarat că decizia a venit din ambele părti, deoarece nu se mai intelegeau. A durat câteva luni până când Oana și Cătălin s-au convins că nu mai funcționează ca și cuplu. Fostul partener al cântăreței a spus că el și vedeta nu mai au nicio șansă împreună.

'Din păcate am pus capăt acestei căsnicii. Cu părere de rău spun treaba asta. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar din cauză că avem opinii diferite, gândim diferit, cred că e cea mai bună alegere pentru noi, amândoi. Avem gândiri diferite și atunci ajungem să nu ne mai simțim bine. Noi ne-am iubit foarte mult, am stat împreună foarte mult. Nu am ce să îi reproșez Oanei', a declarat Cătălin Dobrescu, la Xtra Night Show.

Sursa foto:Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton