Fostul fotbalist Cristi Tănase, după ce a fost filmat căzut, în fața ușii, sângerând: "Eram beat, ăsta e adevărul!"

 Dumba Gabriela
.

Fostul fotbalist Cristi Tănase a fost filmat recent, pe coridorul blocului în care locuiește, căzut în fața ușii apartamentului, cu sânge la gură. Ulterior, Cristi Tănase, fost jucător cu 41 de meciuri în naționala României, a explicat că era beat. La sfârșitul lui decembrie 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan, iar Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și i-a întocmit dosar penal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristi Tănase este retras din activitatea sportivă și zilele trecute a fost filmat de portarul blocului în care locuiește într-o ipostază șocantă. Căzut pe jos, în fața ușii apartamentului, cu sânge la gură, fostul fotbalist spune că era beat și s-a lovit, nu l-a bătut nimeni, așa cum s-a speculat inițial.

40bc750f-60a1-4c2c-bbcf-e909a77a6d2440bc750f-60a1-4c2c-bbcf-e909a77a6d24

Ce spune Cristi Tănase după ce a fost filmat beat, cu sânge la gură, căzut în fața ușii apartamentului său

Cristi Tănase a fost filmat pe coridorul blocului, în fața ușii, cu un dinte lipsă și câteva picături de sânge lângă el. Tănase a explicat pentru GSP.ro că nu a fost bătut de nimeni, ci soția nu i-a deschis ușa de la apartament la timp, iar el, sub influența alcoolului, s-a întins în fața locuinței.

„Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema? Am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?”, a spus Cristi Tănase, pentru gsp.ro.

Cristi Tănase infirmă că a fost bătut de cineva, așa cum s-a crezut inițial, când imaginile cu el având gura plină de sânge au ajuns pe internet.

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu!

Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut…

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: „Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!”. Cine să mă bată, mă? „N-ai văzut filmarea?!”'. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile. Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este', a mai spus Cristi Tănase.

M-a deranjat că mulți nu m-ați întrebat niciodată dacă e adevărat sau nu. Fiecare și-a dat cu părerea despre mine, deși de cele mai multe ori nu era adevărat. „Mă Tase, e adevărat sau nu?!”, măcar atât„, a concluzionat fostul fotbalist.

Citește și: Emily Burghelea i-a tăiat moțul fiului ei, care a împlinit 1 an: „Abia aștept să…’. Soțul vedetei, surprins pentru prima dată fără mască și ochelari, la petrecere

Citește și: Milionarul Virgil Chirică s-a sinucis în casa lui din Voluntari, la 46 de ani. Cum a fost găsit partenerul de afaceri al lui Dan Șucu și Cristi Borcea

Citește și: „Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima'. Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor

Cristi Tănase susține că nu era drogat în decembrie 2023

Cristi Tănase a abordat și subiectul legat de momentul când a fost prins la volan sub influența drogurilor, așa cum au transmis oficialii Poliției Române.

„M-am dus la analizele de sânge, aștept rezultatele. Nu am înjurat pe nimeni, n-am încercat… Eu doar le-am zis polițiștilor: „Băi, mergem la sânge și vedem ce s-a întâmplat, apoi decideți!”. Și cu acest subiect m-ați făcut în toate felurile fără să știți dacă e sau nu e! Mi-au zis mai mulți amici să dau în judecată… Dar… Rezolv ceva?! Nu vreau să ajung la asta. După ce vor ieși analizele, voi vedea ce se întâmplă.

Rezultatele de sânge? Cică dacă nu plătești tu, s-ar putea să dureze câteva luni bune. Păi, m-am dus, am vrut să plătesc… Am zis că plătesc 15-20 de milioane. Și mi s-a răspuns că nu se poate plăti, că trebuie să aștepți… Nu mai pricep nimic', a mai declarat fostul fotbalist pentru gsp.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton