Fotbalistul Agyemang Diawusie a murit subit la doar 25 de ani: ”Suntem șocați. Sincere condoleanțe...”. Care este cauza morții

 Calin Maria Bianca
.

Fotbalistul Agyemang Diawusie a murit la doar 25 de ani. Este doliu în lumea fotbalului internațional, asta după ce extrema germană Agyemang Diawusie, de la clubul Jahn Regensburg, din liga a treia germană de fotbal, a decedat subit la o vârsta fragedă. Familia, apropiații, colegii de breaslă și toți cei care l-au cunoscut sunt profund îndurerați. Iată ce s-a aflat despre cauza morții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Agyemang Diawusie, fost internațional U19 german, a murit la doar 25 de ani. Era unul dintre cei mai optimiști fotbaliști germani și mereu cu zâmbetul pe buze, însă destinul a fost unul crunt pentru el, fiindcă s-a stins din viață mult prea devreme.

whatsapp-image-2023-11-30-at-11.45.25-1whatsapp-image-2023-11-30-at-11.45.25-1

Citește și: Cine este Răzvan Raț de la Imperiul Leilor. Fotbalistul are un hotel, o academie de fotbal și afaceri în Ucraina

Citește și: Filip, fiul fotbalistului Vlad Munteanu, joacă în serialul Clanul, de la PRO TV: „Eu vreau să mă mai duc și la alte castinguri'. Tânărul de 12 ani îl interpretează pe Florinel

Citește și: Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, primele declarații despre despărțire: „Am pus capăt acestei căsnicii din cauză că…”. Când vor semna actele de divorț

Citește și: Henry Kissinger, fostul secretar de stat al SUA, a murit. Laureatul Premiului Nobel pentru Pace avea 100 de ani

Fotbalistul Agyemang Diawusie a murit la doar 25 de ani

Agyemang Diawusie şi-a început cariera la academia de tineret din Regensburg şi a revenit la club în iulie anul trecut. Deși a avut o carieră profesională relativ scurtă, a obținut numeroase performanțe și a jucat pentru RB Leipzig, Wehen Wiesbaden şi Dynamo Dresda, printre alte echipe. În anul 2018, a fost cotat la 600 de mii de euro, potrivit Transfermarkt, însă deși avea un viitor strălucitor din punct de vedere profesional, atacantul s-a stins fulgerător din viață.

Clubul este şocat şi profund întristat de acest eveniment tragic. Gândurile noastre sunt la familia lui Agyemang, rude, prieteni şi apropiaţi. Din cauza situaţiei groaznice şi din respect pentru familia lui, cerem ca intimitatea lor să fie respectată, a scris Regensburg într-un comunicat.

Care este cauza morții lui Agyemang Diawusi

Vestea morții lui Agyemang Diawusi a șocat pe toată lumea, mai ales că nimeni nu știa să aibă probleme de sănătate. Avea doar 25 de ani, însă a murit subit, astfel că acum toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat de fapt și care este cauza morții. Conform presei din Germania, fotbalistul Agyemnag Diawusi a murit 'din cauze naturale', cauza oficială a morții fiind în continuare o incertitudine până la publicarea rezultatelor autopsiei.

'SSV Jahn a primit vestea teribilă că fotbalistul Jahn Agyemang Diawusie a murit la vârsta de 25 de ani. Clubul este șocat și profund întristat de acest eveniment tragic.

Familia Jahn îi deplânge pe cei îndoliați și gândurile sunt alături de familia, rudele și prietenii lui Agyemang. Din cauza situației groaznice și din respect pentru familia sa, cerem ca intimitatea acestora să fie respectată', au scris cei de la Jahn Regensburg.

Vestea că Agyemang a murit a produs multă durere, mai ales că în acest sezon a avut 12 apariţii în divizia a treia cu Regensburg. Numeroase cluburi, printre care Bundesliga, inclusiv Bayern Munchen, VfB Stuttgart şi Hoffenheim, au transmis mesaje de condoleanţe familiei jucătorului, care a murit la doar 25 de ani.

Reamintim că în ultima vreme au murit mai multe persoane din lumea sportului, totul în mod subit. Printre acestea se numără inclusiv Andrei Drăghici, jucător de polo la CS Dinamo, care a murit după ce i s-a făcut rău brusc, Alessia Maria Raiciu, baschetbalistă de doar 18 ani, s-a stins în mod subit, dar și portarul belgian Arne Espeel, 25 ani, care a decedat pe teren, la câteva momente după ce a apărat un penalty.

Sursă foto: profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton