Fotbalistul Andrei Burcă s-a căsătorit! Cum arată şi cu ce se ocupă soţia fundaşului Naţionalei / Imagini spectaculoase de la nuntă

 Dumba Gabriela
.

Andrei Burcă s-a căsătorit și el, după colegii lui de la Națională, Denis Drăguș și Ianis Hagi. Andrei Burcă a cerut-o în căsătorie, la Paris, pe iubita lui, chiar în prima zi a lui 2024, iar acum au făcut pasul cel mare. Iată cum arată și cu ce se ocupă soția lui Andrei Burcă! Avem și câteva imagini de la nunta lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andrei Burcă nu și-a schimbat doar starea civilă, ci şi echipa. Fundașul de la Națională s-a transferat de la Al-Okhdoud, din Arabia Saudită, la FC Baniyas, din Emiratele Arabe Unite. Tânăra care i-a devenit soție l-a urmat de fiecare dată pe unde a avut contract și este foarte probabil ca și de data aceasta să se mute cu el în Emirate.

444228072_1012726653906264_7215296445051981366_n444228072_1012726653906264_7215296445051981366_n

Andrei Burcă s-a însurat, la câteva luni de când și-a cerut iubita în căsătorie

Fotbalistul Andrei Burcă, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu Mara Iulia Cîmpean, de profesie avocat. La începutul anului, Mara Iulia a postat pe Instagram o fotografie alb-negru în care Andrei o ține de mână, evidențiind inelul de logodnă.

În postare, tânăra și-a exprimat entuziasmul pentru viitorul alături de Andrei: Abia aștept să-mi petrec restul vieții cu tine'.

Andrei și Maria Iulia au fost creștinați de Ionuț Rus și soția lui, acesta fiind cumnatul Vlăduței Lupău.

Stoperul român a fost prezentat, recent, la noua sa echipă, FC Baniyas. Salut, Andrei, ești pregătit să te alături familiei Baniyas?', a fost întrebat fundaşul Naţionalei. Sunt pregătit!', a răspuns acesta, sigur pe el.

Andrei Burcă este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro. El a fost integralist în toate meciurile naţionalei de la EURO 2024.

Citește și: Cum gestionează Dinu Maxer faptul că stă în bloc cu fosta soție după divorț: „Dacă locuiește la 5 km sau la 3 etaje e același lucru. Apropierea de Deea…’ / Artistul e logodit cu Magdalena Chihaia

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu’

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Andrei Burcă, mesaj după eliminarea României de la EURO 2024

Andrei Burcă a transmis un mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024. Fundaşul central al lui Edi Iordănescu le-a mulţumit fanilor pentru atmosfera făcută pe toată durata turneului final.

România a câştigat grupa E de la EURO 2024, dar a fost oprită de Olanda în optimile de finală.

O seară tristă pentru noi, le mulţumim fanilor pentru că au fost senzaţionali pe toată durata acestui turneu. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am jucat bine în primele 15 minute, a venit acel gol la prima fază a lor. Ne-au destabilizat.

Am încercat, pentru România joc orice e posibil. Suntem dezamăgiţi, dar în acelaşi timp… mă încearcă multe sentimente acum, ne-am dorit foarte mult. Acesta este nivelul, ne-am bătut de la egal la egal cu toată lumea. Trebuie să nu mai mergem din 8 în 8 ani la turneele finale, să învăţăm din acest turneu final şi să căpătăm experienţă.

Fanilor le transmit că ei au fost jucătorul numărul 1, când îi avem alături putem face lucruri măreţe', declara Andrei Burcă pentru Pro TV după eliminarea României în optimile de finală ale EURO 2024.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton