Fotografia zilei: Cum mai arată Poison Ivy și Mr. Freeze...

 Oana Pantazi
.

În 1997, interpretau amândoi roluri negative în Batman și Robin (Poison Ivy și Mr. Freeze). Pare greu de crezut că au trecut 20 de ani de atunci, dar asta se observă, din păcate, pe chipurile celor doi actori celebri. Cine nu a văzut niciodată Kill Bill, Gattaca sau Pulp Fiction, filme în care Uma are o prestație senzațională? Și cine nu știe deja pe dinafară Total Recall, Kindergarten Cop sau Terminator cu Arnold Schwarzenegger?  De când nu au mai fost colegi de platou, multe s-au întâmplat în viețile celor doi – Uma s-a măritat de două ori și a făcut 3 copii, iar Schwarzie a prins două mandate de guvernator, s-a aflat că a făcut un copil cu guvernanta și a divorțat.

 

În pofida vieților personale destul de agitate, un singur lucru a rămas neschimbat în viața celor doi: succesul profesional. Iată-i acum reuniți din nou, după 20 de ani, pe Mr. Freeze și Poison Ivy, de data asta doar pentru o fotografie. Am vrea să spunem că timpul nu și-a pus amprenta asupra celor doi actori, acum în vârstă de 47 și 69 de ani, dar cine ne-ar crede? Atât Uma, cât și Arnold își arată vârsta, dar asta nu înseamnă că și-au pierdut din farmec. Ba dimpotrivă! Cei 20 de ani în plus le-au adus mai multă eleganță și carismă (probabil și mai multă înțelepciune), nu vi se pare?

 

Oana Pantazi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton