Fotografia zilei: Justin Bieber, cu pantalonii în vine – Totul sau nimic!

 Oana Pantazi
.

Justin Bieber este idolul unei generații și, cu siguranță, orice ar face, tot se vor găsi fani (și în special fane) care să-l susțină necondiționat, descoperind în gesturile artistului mesaje ascunse, a căror încărcătură „metafizico-psihologică' poate fi descifrată doar de către idolul lor.

Recent, la unul dintre concertele sale, Justin a ținut să-și convingă fanii că trebuie să știi ce vrei în viață și că pentru asta e musai să mergi până la capăt  într-un mod extrem de sugestiv – lăsându-și pantalonii în vine în fața publicului în delir! Ulterior, pe Instagram, a venit și explicația: „All or nothing' (Totul sau nimic), pentru cei care poate mai aveau dubii cu privire la utilitatea gestului.

Cele 2,4 milioane de like-uri venite de la followerii săi arată însă că artistul s-a făcut înțeles, semn că, uneori, ca să fie bine, viața trebuie să te mai prindă și cu pantalonii în vine!

 

 

 

Oana Pantazi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton