Fotografie nemaivăzută. Cum arăta Lavinia Pîrva la șapte ani, cu uniformă de elev și fundițe în păr

 Oana Popoiag
.

Lavinia Pîrva face extrem de rar publice fotografii vechi, dar aflată acum în al doilea trimestru de sarcină, a decis să posteze o imagine de pe vremea când avea…șapte ani. Poate și ca reacție la cârcotașii care susțin că vedeta și-a făcut câteva intervenții estetice în ultimii ani.

După o vacanță prelungită în Maldive alături de soțul ei, Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva nu doar că s-a întors în România cu forțe proaspete, dar și cu ceva nostalgie pentru propria copilărie. Bruneta a postat în social media clasica fotografie pe care o avem toți cei care ne-am trăit copilăria la începutul anilor 90, cu uniformă de clasa I și pampoane în păr.

Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva

'Și uite așa trece timpul', a consemnat în dreptul fotografiei Lavinia, aflată acum în al doilea trimestru de sarcină.

Cum s-a aflat că Lavinia Pîrva e însărcinată

Vestea că Lavinia Pîrva va devenit mămică a fost dată chiar de Ștefan Bănică, cu ocazia concertului de Crăciun susținut la Sala Palatului. „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară’, le-a spus artistul, care mai are doi copii, celor prezenți în sală.

Foto: Instagram

Citește și:

Andra, primele declarații despre cea de-a treia sarcină: 'Nu sunt însărcinată!'

Iulia Albu o critică aspru pe Lidia Buble: 'Nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil'

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton