Francisca, după ce TJ Miles a plecat la Survivor All Stars: "Nu mai știu nimic de el, am fost prima care l-a încurajat"

 Radulescu Ruxandra
.

Francisca, după ce TJ Miles a plecat la Survivor All Stars Iubita lui TJ Miles, Francisca, este foarte emoționată pentru partenerul ei, care a plecat în Republica Dominicană, pentru show-ul de aventură Survivor All Stars. Aceasta a mărturisit că îi este deja dor de TJ, însă l-a susținut din prima clipă să accepte provocarea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Francisca (30 de ani) și-a susținut și îndrumat iubitul, pe TJ Miles (36 de ani), să plece încrezător în competiția „Survivor All Stars' ce debutează pe 16 ianuarie, de la 21.30 la PRO TV! Artista deja se topește însă de dorul lui Miles, însă mărturisește că este mândră că partenerul ei s-a aventurat într-o experiență plină de adrenalină și plină de pericole.

tj-miles-si-francisca-5tj-miles-si-francisca-5

Francisca, după ce TJ Miles a plecat la Survivor All Stars

Francisca, partenera de viață a lui TJ Miles, este copleșită de emoții, căci iubitul ei a plecat în marea confruntare din Republica Dominicană, Survivor All Stars. Cântăreața se obișnuiește cu greu să nu mai comunice cu TJ Miles, însă e conștientă că acesta luptă pentru a-și îndeplini un mare vis.

Citește și: „În 2017 am avut un AVC lacunar. Am fost internată, am slăbit foarte mult, eram convinsă că voi muri'. Prin ce cumpănă a trecut Silvia Dumitrescu, după ce s-a îmbolnăvit de tiroidă

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022.Andreea Tonciu și CRBL se află printre concurenți

Citește și: Cât este marele premiu de la Survivor România 2022.Suma e uriașă

„Mamă, mamă, ce emoții am!!! Toate pozitive și constructive pentru că sunt convinsă că Miles se descurcă de minune! Deși îmi lipsește enorm, îmi doresc să reziste cât mai mult în competiție și să se întoarcă învingător sau mai bine zis, cu încă un vis împlinit!', a declarat artista pe social-media.

„Îmi lipsește foarte mult, foarte mult! Din data de 3 ianuarie nu mai știu nimic practic de el, decât ce se postează pe social media pentru că asta primim de la PR, de la PRO TV. Îmi este foarte dor de el dar nu îl vreau acasă încă pentru că știu cât este de important pentru el să rămână cât mai mult în competiție. Știu cât de mult a muncit și cât își dorește și eu am fost prima care l-a încurajat când a primit această propunere de a participa la Survivor All Stars. Eu împreună cu familia am fost primii care l-au încurajat să facă acest pas și să se ducă cu încredere pentru că pe noi ne găsește în același loc în care ne-a lăsat! Îmi lipsește dar nu îl vreau acasă pentru că eu o să mă bucur în egală măsură cu el cu fiecare victorie din Dominicană!', a mărturisit Francisca pentru Click!

Francisca, despre plecarera lui TJ Miles la Survivor All Stars: „Pentru el, e mai greu”

Francisca și TJ Miles trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ceva vreme și chiar locuiesc împreună, semn că relația lor este una serioasă. Cât timp TJ va fi plecat la Survivor All Stars, artista va duce dorul tabieturilor pe care le împărtășea cu acesta.

„Acasă pregăteam micul dejun împreună, beam cafeaua împreună, vorbeam mult la discuția de dimineață… Dar e ok, am familia aproape, îl am pe fratele meu, am prieteni. Pentru el e mai greu! Eu am mâncare, am confort, am pat cald unde să dorm, am tot ce îmi trebuie.  El  trebuie să reziste și să facă față că eu sunt bine!”a mai povestit Francisca pentru sursa menționată.

TJ Miles, despre participarea la Survivor All Stars: „Nu aveam cum să ratez această provocare’

Primele declarații ale concurenților înainte de Survivor All Stars. TJ Miles a fost unul dintre concurenții puternici în sezonul 3, când a făcut parte tot din echipa Faimoșilor. Atunci, acesta s-a întors de la Survivor doar cu un capital imens de popularitate, nu și cu titlul suprem, dar acum e decis să lupte din nou, chiar dacă, mărturisește, nu-i va fi ușor.

„Nu aveam cum să ratez această provocare. Sunt un luptător. Am fost la Survivor, știu cum stă treabă, iar acum am șansa să fac din nou parte din ea.

Este incredibil. O experiență pe care nu o poți rata. Știu ce mă așteaptă. De data asta, cel mai dificil pentru mine este faptul că am o iubită, Francesca, am o familie (nr. o să îmi fie dor de ei).

O să fie foarte greu, dar trebuia să îmi dau seama în ce mă bag atunci când am semnat contractul. Nu mă duc acolo să plâng și să spun că e greu. O să trec peste, ca de obicei’, a mărturisit TJ Miles pentru PRO TV.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton