Fratele lui Andrei Versace, primele declarații despre cum ar fi murit influencerul: "A fost un șoc foarte mare". Ce spune despre legăturile acestuia cu interlopii

 Dumba Gabriela
.

Fratele lui Andrei Versace a făcut primele declarații după ce influencerul a fost găsit mort în apartamentul său din București. În spațiul public au apărut numeroase speculații legate de moartea lui Andrei Versace, inclusiv varianta că acesta ar fi fost omorât, dat fiind faptul că ar fi fost vizat de interlopi din cauza banilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Sâmbătă dimineață, influencerul Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online drept Andrei Versace, a fost găsit mort în apartamentul lui dintr-un ansamblu rezidențial de lux din Sectorul 1. Moartea lui Andrei Vesace este în continuare un subiect controversat, tocmai pentru că oamenii legii încearcă să afle cum s-a ajuns la o astfel de tragedie.

1a0be173-3be8-4cbc-83dd-ca18234690531a0be173-3be8-4cbc-83dd-ca1823469053

Ce a declarat fratele lui Andrei Versace despre moartea influencerului

Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost depus la capelă, acolo unde au mers și părinții, dar și fratele lui, Mihai, cel care a lămurit o parte din controversele conturate în jurul morții influencerului.

Anchetatorii nu au aflat încă în ce condiții a murit, iar Mihai crede că va mai dura până când se va afla cu adevărat ce s-a întâmplat. Cu toate astea, fratele lui Andrei Versace nu crede că acesta a fost ucis.

„În primul rând, legat de speculațiile din presă nu sunt majoritatea reale. El nu a fost omorât, nu a fost ucis, nu au fost urme de violență pe corpul lui. Deocamdată, cazul lui este nedeterminat și durează între trei și șase luni să se concluzioneze și a fost un om foarte darnic, foarte bun la suflet, într-adevăr. Când nu avea, dădea dacă putea și restul, a fost un băiat rebel de mic, a făcut ce a vrut în mare parte, dar a fost atras de această parte a mondenității', a declarat Mihai, fratele lui Andrei Versace, pentru Spynews.ro.

S-a zvonit că Andrei Versace ar fi fost filat de interlopi și chiar că ar fi avut datorii la ei.

„A fost un șoc foarte mare, a fost și weekend, cum îi plăcea lui în weekend. Un șoc foarte mare. Acum părinții sunt o idee mai ok, dar vă dați seama că greul nu a trecut și să sperăm să trecem cu bine. Nu (n.r. legături cu interlopi sau că a pierdut bani la jocurile de noroc), din ce știu eu, nu a avut nici datorii, absolut nimic', a mai spus Mihai, fratele lui Andrei Versace.

Citește și: Ce au descoperit polițiștii în casa influencerului Andrei Versace, în care a fost găsit mort. Principala ipoteză luată în calcul de procurori și ultimul mesaj postat de bărbat: „Tu ai impresia că îți merge cu mine?’

Citește și: Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în casă. Primele concluzii ale Poliției / Paznicul a sunat la 112, a fost uitat de familie și de apropiați

Ce probleme avea Andrei Versace, în ultima parte a vieții

Pe lângă probemele cu substanțele interzise și posibilele conflicte cu cămătarii, așa cum spun apropiații pe pagina lui de Facebook, Andrei Versace avea deschis pe numele lui și un dosar pentru furt. Influencerul ar fi furat mașina unui cunoscut și s-ar fi plimbat cu ea, cu toate că nu mai avea permis de conducere din cauza consumului de droguri, conform Gândul.

După ce s-ar fi plimbat cu autoturismul respectiv, un BMW M6 în valoare de 40.000 de euro, Andrei Versace l-ar fi returnat proprietarului, moment ce a dus la o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, fapta sa fiind încadrată la infracțiunea de furt în scop de folosință, pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Zilele acestea, pe pagina de Facebook a lui Andrei Versace a apărut un mesaj controversat, care i-a pus pe mulți pe gânduri. Mai concret, un prieten a spus că, momentan, nu cunoaște cauzele morții influencerului, dar a promis că revine cu detalii.

Suferea. În ultima perioadă, familia l-a neglijat și interlopii îl terorizau. S-a închis în el foarte mult.’, a fost mesajul postat de prietena lui Andrei Versace.

Mai mult decât atât, pe pagina lui de Facebook au fost postate mai multe mesaje în ultima vreme. „Un țăran care se crede mafiot. Bă, jupuitule, care ceri bani la lume și ești milog, tu ai impresia că îți merge cu mine?, a mai scris Andrei Versace înainte să fie găsit mort cu câteva zile înainte.

Anchetatorii au stabilit că, în luna aprilie, Andrei Versace a fost internat pentru o lungă perioadă la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia. Acesta ar fi urmat un tratament împotriva dependenței de stupefiante, însă acestea se pare că nu sunt singurele probleme pe care le avea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton