Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: "Persoana potrivită poate schimba totul". Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

.

Fratele marelui Michael Schumacher a dezvăluit că are o relaţie cu un bărbat. Ralf Schumbacher, şi el fost pilot în F1, şi-a dezvăluit homosexualitatea, într-o postare pe reţele de socializare. Ralf a fost căsătorit timp de 14 ani cu o femeie, Cora, de care a divorţat în 2015 și au împreună şi un fiu, David, în vârstă de 22 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher şi-a dezvăluit preferința sexuală, într-o postare pe reţele sociale. Fratele lui Michael Schumcher, care a fost căsătorit cu o femeie timp de 14 ani, a anunţat că are o relație cu un partener de acelaşi sex și s-au logodit.

1e94d6cc-4853-4b34-a251-df19f20377721e94d6cc-4853-4b34-a251-df19f2037772

Ralf, fratele lui Michael Schumacher, s-a logodit cu un bărbat

Fostul pilot de Formula 1 şi-a dezvăluit homosexualitatea postând pe reţelele de socializare o fotografie cu el şi partenerul său.

„Cel mai bun lucru în viaţă este să ai alături persoana potrivită care poate schimba totul', a scris fostul pilot de curse, în vârstă de 49 de ani.

Fiul lui Ralf, David, care activează tot în sporturile cu motor, a postat un mesaj ca răspuns la postarea de pe Instagram a tatălui său.„Sunt atât de fericit că ai găsit, în sfârșit, pe cineva cu care poți spune cu adevărat că te simți confortabil și în siguranță, indiferent dacă e bărbat sau femeie. Te susțin 100% tată și îți doresc toate cele bune. Felicitări!”, a anunţat David, fiul lui Ralf.

După ce dezvăluirea sa a făcut înconjurul lumii, Ralf a postat și prima ipostază cu fața iubitului său. 'Mulțumesc mult pentru numeroasele felicitări și comentarii. Suntem foarte fericiți și vă mulțumim tuturor', a fost mesajul postat de Ralf pe rețelele de socializare.

Ralf Schumacher a concurat timp de 10 sezoane în Formula 1, între 1997 şi 2007, perioada în care a bifat 6 victorii şi 27 de podiumuri.

Mike Beuttler, un britanic care a concurat în Formula 1 între 1971 și 1973, în 28 de Grand Prix-uri, era singurul pilot din istoria Formula 1 care a vorbit deschis despre homosexualitatea sa, informează Marca. El a murit în 1988, la vârsta de 48 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de HIV/SIDA.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele. Cum au fost surprinși de paparazzi la o lună de la despărțirea cu scandal

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru'. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei și-au programat deja luna de miere. Cât a costat rochia de mireasă comandată din Dubai: „Prețul trebuie să…' / Ce sfat au primit tinerii proaspăt căsătoriți de la mama miresei, Cati Simionescu

Fosta soție a lui Ralf Schumacher este vedetă de reality show-uri

Cora Schumacher, în vârstă de 47 de ani, fosta soție a lui Ralf Schumacher, a călătorit în acest început de an în Australia, pentru un reality show. Cea care i-a fost soție lui Ralf Schumacher aproape 15 ani a fost dat afară, însă, din emisiune, după doar trei zile.

Producătorii reality-show-ului german au realizat că fosta soție a lui Ralf Schumacher este 'prea vorbăreață'. The Sun scrie că scoaterea Corei Schumacher din show a făcut făcută 'de frică'. Astfel, producătorilor emisiunii le-ar fi fost teamă că germanca ar fi dezvăluit secrete despre Michael Schumacher, aflat de peste 10 ani în comă.

Publicația britanică anunță că producătorii reality show-ului care se filmează în Australia au un acord cu familia lui Michael Schumacher, potrivit căruia niciun detaliu din viața privată a fostului pilot de Formula 1 să nu fie dezvăluit, citează digisport.ro.

Cora Schumacher ar fi trebuit să primească 500.000 de euro pentru participarea la reality show-ul german, dar condițiile contractului ar urma să se schimbe ca urmare a prezenței sale în emisiune pentru doar trei zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton