Frații Augustin și Lucian Viziru s-au bătut din cauza femeilor: "Te-am pus jos și am vrut să îți dau în bot, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Frații Augustin și Lucian Viziru au povestit în mediul online un episod din viața lor care nu le face cinste. Asumați și sinceri, cei doi au dezvăluit că, la un moment dat, s-au bătut din cauza femeilor, mai exact din cauza unei foste iubite a lui Augustin. Lucian Viziru și-a făcut debutul în online, ca moderator de podcast, povestind despre momentul în care s-a bătut cu fratele lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru a locuit mulți ani în Germania și a decis să se întoarcă în România și și-a lansat propriul podcast. Printre primii invitați s-a numărat, așa cum era de așteptat, Augustin Viziru, așa că s-au pus pe discuții și au depănat amintiri, unele dintre ele nu tocmai vesele.

641×334-00-60-1641×334-00-60-1

Lucian și Augustin Viziru s-au bătut din cauza femeilor

În urmă cu mulți ani, Lucian Viziru a fost aspru taxat de fratele lui pentru că a glumit pe seama iubitei lui Augustin de la vremea aceea. Frații Viziru au fost la un pas de bătaie, însă în toiul îmbrâncelilor au avut un moment de discernământ și au oprit totul înainte să regrete amarnic mai târziu.

„Lucian: Augustin vorbea la telefon cu prietena lui de atunci și noi ca toți băieții, puși pe glume…totuși nu cred că eu am deschis seria glumelor. 

Augustin: Aaa, ce tupeu are! Deja începe…

Lucian: Eu am deschis-o? Mă rog. El a întrebat-o la telefon pe fata aia: unde ești și cu cine ești? Și atunci, hai să zicem că am zis eu… Eu am spus: Stai liniștit că e cu niște fete, e cu fetele alea în p*** goală. Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo.

Augustin: Acum pot să spun varianta mea? Așa, vorbeam cu prietena mea de atunci și a mirosit-o bine că umbla cu fofârlica. Aveai dreptate tu că umbla cu băieți, că probabil de aia m-am și enervat atât de tare. După toată discuția aia, după ce s-a închis telefonul, eu fiind plin de nervi, ți-am zis ceva de prietena ta și în secunda doi, eu eram pe canapea și tu erai acolo și ăla care a sărit la bătaie ai fost tu. Tu ai sărit spre mine.

Citește și: Cine este Alexandra, noua concurentă de la „Love Island România’. Are 26 de ani și a venit să-l recucerească pe Andrei

Citește și: Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Premiul este de 50.000 de euro

Citește și: Matthew Perry a avut o relație Julia Roberts: „Eram sigur că ea avea să se despartă de mine'. Iubitele celebre ale regretatului actor din Friends

Și în momentul ăla te-am luat și te-am pus jos și am vrut să îți dau în bot și când te-am văzut, când ți-am văzut fața… a fost cel mai urât sentiment pe care l-am avut vreodată, pentru că ți-am mai dat înainte un pun, dar ăla a fost semi din greșeală și l-am regretat mult timp și îl am pe retină și acum. Și în momentul în care te-am văzut acolo jos am realizat ce prostii am făcut și cred că ăla a fost ultimul nostru clinci, de atunci nu au mai existat', au povestit frații Viziru în mediul online.

Ce regret are Lucian Viziru în privința carierei fratelui său, Augustin Viziru

În urmă cu un an, Lucian Viziru s-a întors în România, după șapte ani petrecuți în Germania. Acolo, actorul era antrenor de tenis, însă a revenit în țara natală pentru a-și continua cariera de actor și pentru a reface trupa Gaz pe Foc, la 30 de ani de la înființare.

În ultimul timp, actorul a vorbit public despre tensiunile dintre el și Augustin Viziru, după ce fratele lui ar fi spus, în podcastul lui Radu Țibulcă, că relația lor a fost întotdeauna marcată de neînțelegeri și că nu s-au apropiat niciodată cum și-au dorit.

„Să ne înțelegem, e cu trei ani și jumătate mai mic decât mine, și el mă proteja pe mine în liceu. Eu făceam sport, eram sportiv de performanță, atât. Numai că el era mai înfipt, mai tupeist, la fel cum e și în ziua de astăzi. A jucat și el tenis de performanță până la 15 ani, dar acolo s-a oprit, din păcate pentru noi toți, pentru toată țara asta. Dacă i-ar fi plăcut un pic mai mult munca, rupea tot’, a spus actorul.

Cât despre implicarea părinților lor, Lucian Viziru a adăugat: „Cu mine și-au dat un pic mai mult interesul, că așa e în orice familie. La primul născut investești un pic mai mult, în ceea ce-l privește pe el să zic că nu s-au mai străduit așa de tare. Și se vede!’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton