Frații Lucian și Augustin Viziru nu se mai înțeleg și vorbesc rar: "Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe femei..."

.

Lucian și Augustin Viziru nu se mai înțeleg și vorbesc rar. Sunt frați, dar și colegi, însă relația dintre ei nu e atât de bună. Invitat la un podcast, Augustin Viziru a vorbit despre relația cu Lucian. Actorul a mărturisit, printre altele, că nu se înțelege cu fratele lui atât de bine și au ajuns să-și vorbească rar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Făceau furori pe vremea când jucau în telenovele. De-a lungul timpului, fiecare și-a câștigat faima lui, dar și oameni, care să-i aprecieze. După atâția ani, în care au avut diferite roluri în producțiile românești, lumea tot îi mai confundă.

augustin-viziru-despre-competitia-cu-fratele-luiaugustin-viziru-despre-competitia-cu-fratele-lui

Augustin Viziru a fost invitat recent la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit despre cariera sa, dar a făcut dezvăluiri neașteptate și despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru. Iată declarațiile făcute de îndrăgitul actor!

Citește și: Gabriela Spanic, „regina telenovelelor', dezvăluiri șocante în podcastul lui Lucian Viziru:'Au încercat să ne omoare'

Citește și: Augustin Viziru, cu ochii în lacrimi în direct, la Vorbește Lumea.Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui: „Venea și mă salva”

Citește și: Leo Messi, Luis Suarez și Cesc Fabregas, vacanță de neuitat în Ibiza alături de copii și iubite.Așa arată partenerele lor în costum de baie!

Citește și: „Nu stă în România, copiii mei îl adoră’. Anamaria Prodan are un nou iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Frații Lucian și Augustin Viziru nu se mai înțeleg și vorbesc rar

În cadrul podcastului, Augustin Viziru a mărturisit că nu se mai înțelege cu fratele lui și au ajuns să-și vorbească destul de rar. Îndrăgitul actor susține că nu se ceartă cu Lucian, ci doar nu reușesc să comunice.

„E o perioadă, cum au fost multe perioade între mine și Lucian, în care nu ne înțelegem foarte bine. Comunicăm destul de rar. Veșnica poveste a vieții noastre… Nu știu ce ne ține separați așa. Nu înțeleg. Nici mie nu îmi vine să trag către el, nici lui nu îi vine să tragă către mine. Când eu vorbesc despre familie, fratele meu este carne din carnea mea.

Eu cu el am crescut, cu el am mâncat din farfurie, cu el m-am jucat, cu el am riscat. Am făcut tot cu el! Faptul că ajungem pe rahaturi să nu mai vorbim sau să vorbim rar și să… e evident că și eu greșesc, și el. Dar nu pot să înțeleg ce poate să intervină între doi frați, că nu există… Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe femei, nu ne certăm pe nimic. Adică nu… Și totuși nu reușim să dialogăm, să ajungem unul la celălalt, să ne înțelegem punctele de vedere”, a declarat Augustin Viziru, în cadrul podcastului.

Există concurență între Augustin și Lucian Viziru?

Au existat tot timpul zvonuri legate despre concurența dintre ei, însă Augustin Viziru a decis să rupă acum tăcerea. Tot în cadrul podcastului, actorul a mărturisit că nu l-a văzut niciodată pe fratele lui ca pe un rival, ci dimpotrivă.

„Eu nu am avut niciodată o concurență cu fratele meu. Într-adevăr, la un moment dat, eu am luat asccensiune foarte puternică atunci când am intrat în Buftea. Eu am intrat acolo printre cei mai mari actori pe care i-a avut România vreodată. Eram bun pe ceea ce făceam, numai că Lucian era la fel de bun. Vă povestesc eu, cum că s-o supărara… ăsta e adevărul.

„A mers cu orgoliu mai departe”

El în «Inimă de țigan» murea, dar pentru că personajul său a fost atât de iubit, el a «reînviat» și a jucat Rubinul în «Regina». S-a terminat «Regina» și nu a fost încântat de personaj, pentru că juca rolul unui bețiv, că nu era ce trebuie… Îl influența lumea. Fratele meu e un tip foarte credul. Se gândea că dacă își face el separat, cum el boem… După ce s-a terminat «Regina» urma «Aniela». Cu două zile înainte să înceapă filmările s-a dus în birou la Ruxandra Ion și i-a zis că renunță la actorie, în speranța că face un nou proiect cu echipa. S-a dus a țipat că pleacă și a plecat singur, că ceilalți au zis că mai stau un pic. El a plecat și în loc să își calce pe orgoliu, a mers cu orgoliu mai departe și a găsit tenisul în Germania. În actorie vârsta nu e un criteriu. Cam asta s-a întâmplat. Am reușit să fac în așa fel încât să-l fac să vină acasă. Soția sa și-a găsit un job în România', a mai povestit actorul.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton