Fraţii Andrew și Tristan Tate o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat în cazul de trafic de persoane din România. Cer daune de 5 milioane de dolari

 Radulescu Ruxandra
.

Fraţii Andrew și Tristan Tate o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat în cazul de trafic de persoane din România. Frații Andrew și Tristan Tate au dat-o în judecată pe tânăra americancă, care i-a acuzat, anul trecut, că au sechestrat-o în vila lor din Voluntari, cei doi fiind ulterior arestați preventivi. Anul acesta frații Tate au fost puși sub acuzare pentru trafic de persoane în formă continuată. Cei doi britanici contraatacă, dând-o în judecată pe tânăra din Florida, ale cărei acuzații au dus la arestarea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fraţii Andrew și Tristan Tate o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat în cazul de trafic de persoane din România. După ce anul trecut, Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv, sub suspiciunea de trafic de persoane, cei doi britanici o dau acum în judecată pe femeia din Florida a căreii acuzații i-a aruncat după gratii. Chiar dacă în urma anchetei autorităților din România, încadrarea fraților Tate a fost schimbată, cei doi fiind puși sub acuzare pentru trafic de persoane în formă continuată, britanicii susțin că sunt nevinovați.

fratii-tate-1fratii-tate-1

Fraţii Andrew și Tristan Tate o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat în cazul de trafic de persoane din România

Frații Tate au dat-o în judecată pe americanca, a cărei acuzații au dus la arestarea lor pe teritoriul României. Procesul a fost intentat în comitatul Palm Beach, potrivit informațiilor Associated Press, iar Andrew și Tristan Tate cer daune de 5 milioane de dolari.

În acest proces, nu numai femeia care a lansat acuzațiile este chemată în fața judecătorilor, ci și părinții acesteia, fratele și o altă femeie, de naționalitate britanică.

Avocații fraților Tate, Thomas Maniotis şi Joseph McBride, susțin că Andrew şi Tristan ar fi de fapt 'victimele' femeii din Florida, etichetată drept 'escroacă profesionistă'.

Avocații fraților Tate susțin că femeia din Florida ar fi urmărit 'o relaţie sexuală cu Tristan Tate pentru a se muta în România'.

Aceasta ar fi încercat să îi înşele pe cei doi fraţi, numai că demersul ei nu ar fi avut succesul scontat, continuă ipoteza avocaților fraților Tate. Femeia ar fi 'conspirat' cu celelalte persoane chemate în judecată 'pentru a da declaraţii false către autorităţile române şi Ambasada SUA'.

'În niciun moment fraţii Tate nu s-au implicat în traficul de persoane', se menționează în plângerea depusă de avocații fraților Tate la instanţa din Palm Beach, notează Gândul.ro.

Avocaţii acestora mai susţin și că femeia este 'o mincinoasă, o manipulatoare şi o intrigantă profesionistă, care exploatează bărbaţi vulnerabili, adesea bogaţi şi cu intenţii bune, pentru profit sexual, financiar şi emoţional'.

„Nu a fost împiedicată să se mişte, nu a fost niciodată închisă, nu a fost controlată de nicio persoană şi nici nu a fost ameninţată în vreun fel şi a avut întotdeauna liberul arbitru”, se arată în plângerea depusă.

Frații Andrew și Tristan Tate, acuzați de trafic de persoane în formă continuată

În luna iunie a acestui an, autoritățile române i-au pus sub acuzare pe Andrew și Tristan Tate pentru trafic de persoane în formă continuată.

Anchetatorii români au arătat în rechizitoriul lor că frații Tate şi două femei românce au format un grup infracţional în 2021 pentru a face trafic de persoane în România, în Statele Unite şi în Marea Britanie.

Potrivit anchetatorilor români cele șapte victime ale fraţilor Tate au fost recrutate cu declaraţii false de dragoste, dar apoi au fost forţate să participe la activităţi pornografice. Femeile ar fi fost controlate prin „intimidare, supraveghere constantă” şi afirmaţii că aveau datorii.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton