"Și eu am rate la bănci, și eu am datorii, am rate și la mașină, la fel ca oricare om. Dar apariția e foarte importantă la un artist". În ce își investește Fuego banii, după 30 de ani de carieră / Are peste 500 de costume de scenă

 Dumba Gabriela
.

În peste 30 de ani de carieră, Fuego a strâns o avere considerabilă și asta pentru că este dintotdeauna unul dintre cei mai iubiți artiști români, care umple sălile de spectacole. Asta nu l-a scutit, însă, de datorii și rate la bănci, dar cu toate astea, este un artist care se respectă. Fuego spune că deține o colecție de peste 500 de costume de designer pentru că, spune el, „trebuie să fie mereu spectaculos.”

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Fuego iubește arta și recunoaște că de multe ori exagerază cu achizițiile și cu investițiile în această pasiune. Iubește hainele frumoase și ține să aibă mereu o apariție spectaculoasă, atunci când apare în fața fanilor săi. Datoriile la bănci nu îl stresează, pe de altă parte, și spune că este ca orice om de rând din acest punct de vedere.

435885008_1027535592070754_2777942620348291247_n435885008_1027535592070754_2777942620348291247_n

Fuego se îmbracă de la mari case de modă și creatorul de modă al Casei Regală este printre preferații săi

Invitat în cadrul podcastului „Povești de Film, cu Mara Bănică', Paul Surugiu, pe numele său din buletin, a povestit despre cât de mult își iubește meseria și despre toate sacrificiile pe care le face pentru admiratorii lui. Fuego a recunoscut că a apelat la creatorul de modă al Casei Regale, care i-a făcut o bună parte din costumele pe care le poartă la concertele sale.

„La un artist e foarte importantă apariția. Eu lucrez cu cei mai mari creatori de modă. Eu trebuie să fiu spectaculos! Am acasă peste 500 de costume de scenă, jumătate din ele nu pot să le mai port, pentru că, în ani, m-am mai împlinit. Am desființat piscina din casă și am făcut dressing. 

Am nenumărate costume pe care nu mai pot să le port, dar, în timp, vreau să devină o expoziție permanentă. Asta la 70 de ani, când o să am fundația mea și o să am și un muzeu cu toate creațiile mele, cu toate distincțiile, cu toate discurile de aur și cu toate costumele populare pe care le-am strâns în 30 de ani, cu colecția mea de pictură. Nu mai am unde să pun nimic.

Sunt costume făcută de Doina Levintza, lucrate de mână, de scenă făcute. Designerul Casei regale, Alexandru Ciucu, păi numai el mi-a făcut 30 de costume până acum de scenă, Maria Miu, una dintre cele mai mari creatoare și scenografe din România, mi-a făcut zeci de costume și ea. Eu mi le-am plătit absolut pe toate, nu le-aș da pentru nimic în lume', a mărturisit Fuego, în cadrul podcastului găzduit de Mara Bănică.

Fuego recunoaște că are datorii și rate la bănci, „ca orice om”

Fuego a recunoscut că este un om ca toți ceilalți oameni, cu datorii și rate la bancă.

„Eu mi-am clădit cariera doar pe repertoriul meu și pe ce fac eu. Că sunt la fel ca toți cei care mă privesc acum. Și eu am rate la bănci, și eu am datorii, am rate și la mașină, la fel ca oricare om. Sunt la fel ca dumneavoastră. Decât să plătesc o mașină dintr-odată, mai bine o plătesc în cinci ani.

Concertele mele de la Sala Palatului sunt concerte de imagine, concerte pe care le imprim pe cincisprezece camere HD, că un concert are zeci de reflectoare și de lumini, are o scenografie făcută. Invit orchestre mari cu câte 50-100 de oameni pe scenă, care trebuie plătiți, cu o chirie enormă, eu vin câteodată cu foarte mulți bani de acasă!', a spus Fuego, în calitate de invitat la podacstul Marei Bănică.

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție'

Citește și: Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul: „Să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Te iubesc’. Imagini emoționante de la absolvirea Adrianei Mutu

Citește și: Oana Pellea a încheiat stagiunea cu un moment neplăcut, din cauza spectatorilor care au întrerupt de 3 ori spectacolul: „Se primeau mesaje, le vedeam chipurile luminate. Nu-mi place deloc să fac observație. Am fost nevoită să…'

În ce își investește Fuego banii câștigați din muzică și pictură

Fuego și-a propus ca tot ce economisește să investească pentru sufletul său.

„Într-adevăr, iubesc arta plastică în toate formele ei și încerc să fac și bine prin ceea ce pictez eu. Tablourile mele se vând și din fondurile obținute, sprijin tinerii artiști. În toamnă voi avea vreo trei expoziții în țară și sunt fericit tare că îmi ies și că pasiunea aceasta a ajuns la un anumit nivel, de mai bine de șapte ani, prin care îmi pot împlini o vocație și pot ajuta.

Tablourile mele au ajuns și în străinătate și e o mare satisfacție să știi că opera ta desăvârșește un spațiu. Cât despre mine, una dintre cele mai mari pasiuni este cea a colecționatului. Sunt un împătimit colecționar și da, uneori am și exagerat cu achiziții sau investiții. Am și tablouri mai valoroase și altele mai puțin valoroase. Mi-am spus la un moment dat că tot ce strâng, economisesc din munca mea, după plata tuturor datoriilor și a impozitelor, trebuie să investesc în sufletul meu.

Și așa am ales tablourile. Iubesc arta românească. De la marii pictori, pe care nu-i am, din păcate, în colecție, până la formatori sau artiști contemporani, toți mă fascinează și mă fac și pe mine să pictez și să ajung mai bun! E una dintre pasiunile mele ascunse, sunt destul de înflăcărat și încerc să nu ratez nimic! Sunt bine pus la punct cu istoria artei românești, cu viețile autorilor și cred că e un domeniu fascinant ce-ar trebui mult mai des tratat, comentat, promovat!', a declarat Fuego pentru ciao.ro, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton