Fuego, concert în memoria lui Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, Petrică Mîțu Stoian și a Mariei Tănase, în Piața Mare din Sibiu: „5 ore de maraton live. A fost greu, cald, am rezistat eroic”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Fuego a susținut un concert emoționant în memoria lui Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, Petrică Mîțu Stoian și a Mariei Tănase, în Piața Mare din Sibiu. Ce costum a purtat artistul și de la cine l-a primit, aflați chiar de la el într-un interviu pentru viva.ro. Artistul a vorbit despre concertul-maraton de 5 ore susținut în cadrul celebrului Festival cu tradiție, Cântecele Munților, și e bucuros că totul a ieșit perfect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, Petrică Mâțu Stoian și Maria Tănase au fost omagiați de Fuego în spectacolul grandios din Piața Mare din Sibiu. Artistul a mărturisit pentru viva.ro că a primit un costum special de la Junii Sibiului. Fuego l-a îmbrăcat atunci când a omagiat-o și pe regretata Lucreția Ciobanu.

img-20230805-wa0016img-20230805-wa0016

Citește și: Dragoș Dolănescu, dezvăluiri incredibile la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…' / EXCLUSIV

Citește și: Legătura dintre Fuego și Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent 2023: „I-am arătat lumina pentru oameni”

Citește și: Cristina Spătar recunoaște că și banii sunt importanți în relația cu soțul ei: „Hai să nu fim ipocriți, contează foarte mult'. Ce cadouri scumpe i-a făcut artistei și ce proprietăți deține aceasta / EXCLUSIV

Citește și: Cum a slăbit Andreea Antonescu după naștere și cum se menține la 40 de kilograme: „Am deja câțiva ani de când am renunțat la…'. Ce spune despre alăptatul în public / EXCLUSIV

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fuego, concert în memoria lui Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, Petrică Mîțu Stoian și a Mariei Tănase, în Piața Mare din Sibiu

Fuego, pe numele real Paul Surugiu, a omagiat o serie de artiști din muzica populară, în cadrul unui spectacol grandios susținut în Piața Mare din Sibiu. Cântărețul a fost aplaudat de peste 30.000 de oameni la concertul susținut alături de Ansamblul Junii Sibiului în cadrul Festivalului Cântecele Munților.

'Costumele au fost semnate de Virginia Linul, cea mai importantă creatoare de costume populare tradiționale autentice. Junii mi-au dat un costum tradițional de Sibiu-Mărginime, când am realizat omagiul pentru regretata Lucreația Ciobanu', a dezvăluit Fuego, pentru viva.ro.

Fuego a cântat timp de 5 ore pe scena din Sibiu

Artistul Paul Surugiu-Fuego a ținut un concert-maraton. El a cântat timp de 5 ore pentru spectatorii aflați în Piața Mare din centrul orașului Sibiu. Acesta a fost acompaniat de Orchestra condusă de maestrul Cristian Obrejan.

5 ore de maraton live! Asta am făcut aseară la Sibiu, în Piața Mare, alături de Ansamblul Folclor Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului. Dar și alături de invitații noștri speciali, de minunata orchestră condusă de maestrul Cristian Obrejan, de Iuliana Tudor și de Silvia Macrea!', a spus Fuego, imediat după concert.

Paul Surugiu Fuego a făcut față cu greu căldurii

Paul Surugiu -Fuego a reuşit să le ofere o seară memorabilă spectatorilor aflați în Piața Mare din Sibiu, în ciuda caniculei. El le-a mărturisit spectatorilor că face faţă cu greu căldurii. Îndrăgitul interpret şi-a arătat dragostea faţă de publicul din Sibiu şi respectul faţă de coregrafa Silvia Macrea, dar și față de dansatorii de la Junii Sibiului.

A fost greu, cald, complex, dar a fost o istorie frumoasă și mă simt minunat pentru că am putut arăta filonul meu autentic. Am putut crea un show alături de un simbol al României, Junii Sibiului, și am putut trăi un soi de emoții aparte, în fața unui public de vis. Mii de oameni au venit să ne vadă și să ne aplaude și le mulțumesc pentru asta!

Mulțumesc tuturor invitaților speciali, artiști de seamă, care m-au susținut și au crezut în ideea mea, mulțumesc colaboratorilor. Mulțumesc Silviei Macrea pentru încredere și, desigur, Iulianei Tudor pentru suport și prietenie! Cumva, sub semnul acesta plec de la Sibiu, cel al prieteniei și al începutului unei colaborări de lungă durată! Am doar cuvinte de laudă pentru toată lumea și pentru mine chiar, pentru că am rezistat eroic. Am putut duce la final un concept greu, dar plin de însemnătate!', a mărturisit Paul Surugiu-Fuego.

Fuego i-a omagiat pe marii artiști plecați dintre noi

După ce a interpretat muzică populară din toate zonele țării, îndrăgitul cântăreț a avut și un moment special. În cadrul acestuia, el i-a omagiat pe marii artiști din folclor, care au plecat dintre noi. Cea care a realizat coregrafia pentru această melodie este nimeni alta decât Alesea Sas. Aceasta este cunoscuta dansatoare din ansamblul Junilor, asistentă coregrafă a Silviei Macrea.

Dansatoarele de la Junii Sibiului și-au făcut apariția pe scenă în negru, cu candele în mâini și au adus şi ele un omagiu unei pleiade de artişti valoroşi, care nu mai sunt printre noi. Au fost omagiați artiști de la: Maria Butaciu, Lucreţia Ciobanu, Benone Sinulescu, Ion Dolănescu, Petrică Mîţu Stoian, Fraţii Petreuş… Dar și Dumitru Fărcaş, Drăgan Muntean, Petrică Moise, Maria Tănase, Ioana Radu, și nu numai.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton