Cum arăta Fuego când a debutat, la Festivalul Mamaia, și ce surpriză le face, acum, fanilor: ”Acum 31 de ani, în 1993, pe o furtună teribilă, debutam la secțiunea Interpretare...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Fuego revine pe scena de la Festivalul Mamaia, la 31 de ani distanță de la debut, cu un recital de senzație. Cum arăta artistul când făcea primii pași în muzică și ce surpriză le-a pregătit fanilor lui, care-l adoră. Vedeta va susține un spectacol de trei ore, alături de invitații lui, în cadrul Mamaia Folclor 2024.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Fuego revine pe scena de la Mamaia, la 31 de ani distanță de la debut, cu un recital de senzație. Cum arăta artistul la debut și ce surpriză le face fanilor care l-au găsit pe plicurile poștale. În tinerețe, artistul debuta la festivalul de la malul mării, pe o furtună teribilă.

434025610_1023403455817301_7858713812988576054_n434025610_1023403455817301_7858713812988576054_n

Citește și: „Și eu am rate la bănci, și eu am datorii, am rate și la mașină, la fel ca oricare om. Dar apariția e foarte importantă la un artist”. În ce își investește Fuego banii, după 30 de ani de carieră / Are peste 500 de costume de scenă

Citește și: Cum arăta Fuego când era copil și ce spune despre Stratenia, bunica pe care a adorat-o: 'Ea și-a dorit să fiu preot…' Ce a mai povestit despre copilăria lui / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Fuego revine pe scena de la Mamaia, la 31 de ani distanță de la debut, cu un recital de senzație

Paul Surugiu alias Fuego revine pe scena Festivalului de la Mamaia. La 31 de ani de la debutul său la evenimentul de la malul mării, artistul va susține un concert extraordinar în cadrul Festivalului Mamaia Folclor, ce va avea loc azi, în Piațeta Perla, din Mamaia.

'Vă aștept pe toți azi, la concertul meu de la Mamaia Folclor. Spectacolul începe la ora 19.00. Sunt fericit să vă anunț că, de ziua mea de naștere, Asociația Filateliștilor, Maximafiliștilor și Cartofiliștilor din Republica Moldova, prin amabilitatea domnului președinte dr. Constantin Ghe. Ciobanu, a editat trei cărți poștale ilustrate, folosind în acest scop imagini din activitatea mea, iar Asociația Filateliștilor – Botosani, prin amabilitatea domnilor Mihai Cornaci și Samuel Pascariu, a editat un plic poștal ocazional', a declarat Fuego, pentru viva.ro.

Tot cu acest prilej, s-a editat și un plic ocazional, ca un omagiu adus regretatului poet basarabean Grigore Vieru. Acesta a fost editat de către Asociația Culturală Regal DART'. Porterul poetului este realizat de pictorul Doru Cristian Deliu, iar casa memorială a autorului de la Pererâta a fost realizată de Fuego. 'Proiectele au fost realizate sub patronajul Poștei Române și al Poștei Moldovei!', completează Paul Surugiu-Fuego.

Fuego: 'Acum 31 de ani, în 1993, pe o furtună teribilă, debutam la Festivalul de la Mamaia, la secțiunea Interpretare…'

'Acum 31 de ani, în 1993, pe o furtună teribilă, debutam la Festivalul de la Mamaia, la secțiunea Interpretare, cu două piese compuse special pentru mine de maestrul compozitor George Grigoriu, profesorul meu! Azi revin la Mamaia, într-o ipostază atipică, din drag de România mea, cu folclor autentic, cu farmec și cu proiectul meu Drag de România noastră!', care face mare succes prin toată țara! Astfel, vă aștept pe toți în Piațeta Perla din Mamaia, de la ora 19.00, să ne bucurăm împreună la Mamaia Folclor! Nu vă lăsați speriați de cele câteva picuri de ploaie. Ne vedem și în direct la TVR FOLCLOR! Voi schimba 9 costume populare autentice și voi cânta melodii iubite de toți românii!

Voi avea alături de mine o pleiadă întreagă a tinerii generații, laureați ai Festivalului Mamaia Folclor! Și, desigur, dansatorii și minunata orchestră a Ansamblului Folcloric Profesionist 'Brâulețul', dirijor maestrul Cristian Obrejan!', își anunță fanii, Fuego.

Fuego: 'E foarte important, în lumea în care trăim, să spunem ce gândim, să avem curajul…'

'E foarte important, în lumea în care trăim, să spunem ce gândim, să avem curajul de a ne asuma puterea gândurilor noastre. Dar nu oricum și nu cu orice preț. Orice opinie emisă trebuie să aibă în spate un set de argumente, altfel ea este în van. Se poate transforma în răutate, în frustrare.

Judecățile de valoare nu pot fi expuse chiar de oricine și nu în fiecare context. Spun asta pentru că asist la o deșănțată expunere a 'părerologilor' care au impresia greșită că se pricep la toate și pot spune cuvinte fără a le susține. Când alegem să ne spunem părerea, avem nevoie de susținerea acesteia. Trebuie să ne asumăm, la modul general, că și noi putem fi contestați.', scrie artistul pe pagina lui de Facebook.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton