Fuego povestește că părinții au făcut sacrificii enorme pentru a-l crește și a-l ajuta în carieră: "Să-mi ofere tot ce e mai bun, să mă răsfețe și să investească, și bani și implicare..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Fuego povestește că părinții au făcut sacrificii enorme pentru a-l crește și a-l ajuta să-și îndeplinească marele său vis de a deveni cântăreț. De asemenea, îndrăgitul artist ne-a vorbit despre debutul său și motivul pentru care nu are nicio amintire de atunci: „Televiziunea Română nu a mai putut filma”, explicând cu lux de amănunte ce s-a întâmplat pe scena Festivalului Mamaia din 1993.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Paul Surugiu și-a amintit de sacrificiile făcute de părinții lui pentru a-l crește, dar și pentru ca el să își îndeplinească cel mai arzător vis, acela de a-și construi o carieră în lumea artistică. De asemenea, a mai depănat și câteva amintiri de la debut, menționând motivul pentru care s-a pierdut filmarea de la lansarea sa, pe scena Festivalului Mamaia din 1993.

458987093_1119545186203127_5633520288320594160_n458987093_1119545186203127_5633520288320594160_n

Citește și: Cum arăta Fuego când a debutat, la Festivalul Mamaia, și ce surpriză le face, acum, fanilor: 'Acum 31 de ani, în 1993, pe o furtună teribilă, debutam la secțiunea Interpretare…' / EXCLUSIV

CItește și: Cum arăta Fuego când era copil și ce spune despre Stratenia, bunica pe care a adorat-o: 'Ea și-a dorit să fiu preot…' Ce a mai povestit despre copilăria lui / EXCLUSIV

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Citește și: Rita Mureșan recunoaște că frumusețea a ajutat-o în carieră. Cât de mult i s-a schimbat viața, după ce a plecat în străinătate ca model: „Eu, o fetiță simplă din Breaza, m-am transformat într-o persoană sofisticată” / EXCLUSIV

Fuego regretă că nu are filmarea de la debutul său

Fuego regretă că nu are filmarea de la debutul lui de pe scena Festivalului Mamaia din 1993, când o furtună puternică a distrus copertina Teatrului de Vară din Mamaia, iar TVR nu a mai putut filma întreg momentul. Anul acesta, la Mamaia Folclor, interpretul a revenit după 31 de ani de la debut, iar întâmplarea a făcut ca și în 2024 transmisia să se oprească ca atunci, de data aceasta pentru numai 20 de minute.

'Făcând un arc peste timp, mă gândesc la faptul că am debutat la Mamaia în 1993, debutat de George Grigoriu și nu am această filmare, deoarece, la ora 19 a venit o furtună foarte puternică. Și pur și simplu a distrus copertina Teatrului de Vară de la Mamaia. Și nu am această amintire a debutului meu, pentru că Televiziunea Română nu a mai putut filma. S-a oprit pur și simplu concursul de interpretare pentru trei ore, și eu am cântat la ora 12 noaptea la 100 de spectatori. Pentru că trebuia să se țină în seara respectivă concursul de interpretare.', a declarat Fuego, pentru viva.ro.

Fuego: „Am avut lipsuri, dar toate au compensat cu frumusețea unui echilibru emoțional”

Fuego s-a întors în timp, în perioada în care se afla pe băncile școlii și purta cravată de pionier. Interpretul a vorbit despre modul în care a reușit să-și cotroleze emoțiile de-a lungul timpului: cum a trecut prin toate stările până să atingă echilibrul emoțional de care avea nevoie.

'Mi-am adus aminte de frumoasa perioadă în care aveam emoții cât carul, îmi purtam visul și încercam să mă formez! În copilărie mi-am format sufletul, am învățat să-mi controlez emoțiile. Atunci am plâns, am fost dezamăgit, dar am și strâns din dinți, am luptat. Mi-am pus ordine în priorități, am experimentat, m-am lovit de multe probleme. Am avut lipsuri, dar toate au compensat cu frumusețea unui echilibru emoțional.', a povestit Fuego.

Fuego povestește că părinții au făcut sacrificii enorme pentru a-l crește

Artistul și-a reamintit și de sacrificiile făcute de părinții lui pentru a-l crește frumos și pentru ca el să își îndeplinească visul de a deveni cântăreț.

'Și-mi aduc aminte și de părinții mei, care au făcut sacrificii enorme să mă crească, să-mi ofere tot ce e mai bun, să mă răsfețe și să investească, și bani și implicare, în parcursul pe care l-am urmat peste timp. Cu sufletul meu de copil vă aștept pe 3 noiembrie la Sala Palatului!', a mai spus Fuego.

Fuego: 'Uneori îmi vine, la propriu, să renunț la anumite angajamente, din pricina oboselii…'

Fuego recunoaște că oboseala își spune cuvântul, dat fiind că este implicat într-o serie de proiecte și activități, însă totul trece în plan secund, având în vedere satisfacția pe acre o are când le aduce bucurie oamenilor și zâmbetul pe chip.

'Mulți se întreabă de unde am puterea de a face atât de multe activități, proiecte, concerte. Mă mobilizez mental în primul rând, apoi îmi face plăcere să fiu în fața oamenilor și să le aduc bucurie. Chiar dacă uneori îmi vine, la propriu, să renunț la anumite angajamente, din pricina oboselii, a drumurilor interminabile, nu am forța și nici măcar intenția reală de a face asta, pentru că mi-am clădit mereu viața pe seriozitate și corectitudine și pentru că orice sacrificiu de acest gen este răsplătit de zeci de ori de dragostea și bucuria celor cărora mă adresez. Apoi, îmi place enorm de mult să fiu în priză, conectat la câte o activitate, prins între filmări, muzici, turnee, pictură, relaxare, drumuri, repetiții și concerte. Acest haos controlat al vieții mele este de fapt și cheia evoluției și a rezistenței', a mai mărturisit Fuego.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton