Fulgy și Bia Khalifa, din nou împreună după ce fiul Clejanilor s-a filmat sărutând o altă tânără: ”Vă iubesc”

 Calin Maria Bianca
.

Fulgy și Bia Khalifa, din nou împreună după ce fiul Clejanilor s-a filmat în timp ce se săruta cu o altă tânără. Nu mai este un secret faptul că Fulgy și Bia Khalifa formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc. Încă de când au anunțat că sunt într-o relație, cei doi se postează zilnic împreună. Ba mai mult, blondina s-a și mutat la el acasă. Totuși, recent, fiul Clejanilor s-a filmat în timp ce se săruta cu o altă tânără. Bineînțeles, fanii au crezut că este vorba despre o despărțire între el și Bia Khalifa, însă se pare că nu este așa. Iată cum au fost surprinși!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fulgy și Bia Khalifa au luat pe toată lumea prin surprindere când s-au afișat împreună. Ce-i drept, nimeni nu se gândea vreodată că ar putea forma un cuplu, însă se potrivesc de minune. Ba mai mult decât atât, deși sunt de puțin timp împreună, dragostea plutește în aer pentru cei doi și nu fiindcă este luna iubirii. Totuși, videoclipul în care fiul Clejanilor se săruta cu o altă tânără a stârnit un val de reacții!

Captura-4Captura-4

Fanii au fost cu adevărați șocați de faptul că Fulgy se sărută cu o altă tânără, mai ales că recent a declarat cât de mult o place și o iubește pe Bia Khalifa. Mulți au comentat subiectul în mediul online și au ajuns la concluzia că cei doi s-au separat. Ei bine însă, la doar câteva ore distanță, fiul Clejanilor și frumoasa blondină au apărut din nou împreună.El a explicat de ce se săruta cu acea tânără deși este într-o relație cu Bia Khalifa.

Citește și: Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Sentința este definitivă

Citește și: Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare, definitiv: „E mai bine…”

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele: 'Eu insist să aveți mare grijă'

Citește și: „Fericită lângă un bărbat puternic'. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentine’s Day

Fulgy și Bia Khalifa, din nou împreună după ce fiul Clejanilor s-a filmat sărutând o altă tânără

Fulgy nu a lăsat loc de interpretări despre relația lui cu Bia Khalifa. Fiul Clejanilor a explicat că acea tânără este o cunoștință mai veche. De asemenea, a precizat că nu există vreo despărțire între el și frumoasa lui iubită. Ba mai mult decât atât, la scurt timp după ce a oferit explicațiile necesare, s-a filmat alături de blondină și mama lui. Împreună cu cele două femei importante din viața lui, a ieșit în oraș, pentru a sărbători ziua de naștere a Vioricăi de la Clejani. Bineînțeles, nu au putut să nu imortalizeze momentul!

'Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membrii, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață. Fata asta… (…) sunt fanul ei.', a spus Fulgy pe TikTok.

Fulgy: 'Blondele lovesc din nou'

Ei bine, după acest episod, Fulgy și-a scos iubita în oraș, la ziua de naștere a mamei lui. Toți erau cu zâmbetul pe buze, ceea ce a dat de înțeles că lucrurile merg bine între ei. Ba mai mult, fiul Clejanilor a făcut și o ironie pe seama gestului său: 'Blondele lovesc din nou'. Bineînțeles, făcând referire la Viorica de la Clejani și la frumoasa lui iubită.

Bia Khalifa și Viorica de la Clejani au o relație specială

Bia Khalifa a tras lozul câștigător când a venit vorba de Fulgy. Frumoasa blondină nu se înțelege bine doar cu el, ci și cu Viorica de la Clejani. Cele două au o relație frumoasă și specială, astfel că mai mereu sunt surprinse împreună de către Fulgy. Fie pe Live-uri pe rețelele de socializare, fie în viața de zi cu zi, cert este că sunt una lângă alta. Așa cum era de așteptat, de ziua ei, blondina i-a făcut o urare specială.

'La mulți ani! Vă iubesc!', a spus Bia Khalifa.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton