Fulgy și Margherita revin pe scenă, după problemele cu drogurile. Unde vor cânta în noaptea de Revelion: "Suntem fericiți..."

 Dumitrache Laura
.

Fulgy și Margherita și au fost implicați în scandaluri cu drogurile. Copiii Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani au fost suprinși, în timpul pandemiei de COVID-19, conducând mașina sub influența substanțelor interzise. Ei bine, se pare că cei doi au trecut peste toate scandalurile și revin pe scenă, chiar în noaptea de Revelion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o carieră de succes pe care și-au construit-o în urmă cu mai bine de trei decenii, iar împreună au o fiică, pe Margherita și un băiat, pe Fulgy. Copiii artiștilor au avut probleme cu legea în trecut, dar se pare că acum, Fulgy și Margherita vor reveni pe scenă, alături de părinții lor.

fulgyfulgy

După ce au dat socoteală în fața legii, Fulgy și Margherita s-au cumintit, iar în curând, vor reveni pe scenă alături de părinții lor. Ioniță de la Clejani a mărturisit că cei doi copii ai săi vor cânta alături de el și Viorica de la Clejani, de Revelion. Deși au trecut printr-o perioadă dificilă, Ioniță și Viorica de la Clejani au fost alături de copiii lor, în permanență.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată despre Fulgy și Margherita: 'Ei cred că totul li se cuvine'

Citește și:Viorica și Ioniță de la Clejani cântă cu Theo Rose la Sala Palatului. Ce se întâmplă cu Margherita și Fulgy

Citește și:Cleopatra Stratan și Edward Sanda dezvăluie tot ce nu s-a văzut la TV, la America Express: „Mama cameramanului a murit. Ni s-a tăiat tot în momentul acela'

Citește și:Nikita a întrerupt orice legătură cu frații ei, după moartea părinților: „M-au aruncat pe străzi la 12 noaptea, la Snagov. M-au bătut și am fost obligată să fug de acasă”

Fulgy și Margherita revin pe scenă, după problemele cu drogurile

În anul 2020, Margherita de la Clejani a fost prinsă drogată la volanul masinii sale. De atunci, artista a luat decizia de a lua o pauză și a renunțat la cântările alături de părinții ei, Ioniță și Viorica de la Clejani. Un an mai târziu, fratele Margheritei, Fulgy, a fost și el prins drogat la volan, fiind internat ulterior la un centru de dezintoxicare. În tot acest timp, Fulgy și Margherita au stat departe de micile ecrane, dar se pare că acum s-au cumintit, iar în noaptea de Revelion vor cânta împreună cu părințiilor. Ioniță de la Clejani a vorbit recent despre cei doi copii ai săi.

Am avut foarte mult de muncă, am filmat deja și pentru Pro TV, pentru programul lor de Revelion, mergem unde suntem chemați, suntem fericiți să bucurăm oamenii, mai ales de Sărbători.

De Revelion, eu și Viorica vom cânta alături de Fulgy, care e chitarist, și de Margherita, solistă talentată, la un spectacol în aer liber din Pitești. Avem toată trupa cu noi, suntem 15 artiști.Și, de ce nu, mai așteptăm oferte. Din păcate, războaiele din întreaga lume afectează tot, ne afectează inclusiv, pe noi, artiștii', a declarat Ioniță de la Clejani pentru Playtech Știri.

Margherita a fost condamnată la plata unei amenzi după ce a fost prinsă drogată la volan

În mai 2020, Margherita de la Clejani a produs un accident de mașină, pe bulevardului Gheorghe Șincai, din București, iar autoritățile au descoperit că artista se afla sub influența substanțelor interzise. Pentru fapta sa, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a fost condamnată la plata unei amenzi de 40.000 de lei și nu mai are voie să mai urce la volan, vreme de trei ani. Părinții săi au vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță, despre fiica lor.

'Margherita e bine, ascultă, muncește mult, e o fată frumoasă și înțeleaptă. Se poate întâmpla oricui, bine că a scăpat din acel anturaj, le-am spus mereu să fie atenți cu cine umblă, unde se duc, pentru că trăim într-o lume mai ciudată.Pe vremea lui Ceaușescu, mă lua mama cu ciomagul, acum sunt conturile astea sociale, copiii sunt greu de controlat, ce să facem, să stăm treji, ca să-i păzim? Are doi părinți cu care merge înainte. A fost un accident…', au declarat cei doi.

Fulgy a fost internat într-un centru de dezintoxicare

Un an mai târziu, în 2021, Fulgy, fratele Margheritei, a fost prins sub influenta substantelor interzise, la volanul masinii sale. Rezutatele testului a arătat că fiul lui Ioniță de la Clejani consumase cannabis. La acea vreme, Fulgy a fost însoțit la INML de tatăl lui, care a refuzat să facă declarații. 'Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident'

Ulterior, Fulgy a recunoscut că a avut probleme cu drogurile și a dezvăluit că a fost internat la un centru de dezintoxicare. 'Este o știre care vehiculează că eu am fost la un centru de dezintoxicare. Adică spitalul 9, de nebuni, unde te leagă, te bagă, te drege sau ce se mai întâmplă acolo. Am fost acum 3-4 ani, când nu erau aceste zvonuri, într-un institut despre droguri, probleme psihice, în Spania.Am stat o lună și jumătate acolo.Erau cei mai mari psihiatri, care se ocupă de astfel de cazuri, plus duhovnici. Am fost acolo, lângă mare, am făcut multe activități. A costat cam 80.000 de euro, așa m-am dezvoltat personal', a spus Fulgy in emisiunea Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton