Gabi Bădălău, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-au împăcat: „Din partea soțului Gabi pentru...”. Au sărbătorit împreună Ziua Îndrăgostiților

 Calin Maria Bianca
.

Gabi Bădălău, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-au împăcat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de mai bine de trei ani, de când trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au parte și de suișuri, dar și de coborâșuri. S-au certat de multe ori și tot de atâtea ori s-au întors unul la celălalt, însă de fiecare dată împăcarea a fost una frumoasă, dulce și plină de suspans!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Într-adevăr, împăcarea-i dulce când la mijloc sunt sentimente adevărate, așa cum au demonstrat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. E clar că iubirea dintre ei nu este una trecătoare, ci din contră, una profundă, mai ales că au trecut prin numeroase certuri și lucruri deloc plăcute, însă în continuare formează un cuplu.

whatsapp-image-2024-02-15-at-11.34.44whatsapp-image-2024-02-15-at-11.34.44

Citește și: Bianca Drăgușanu are o nouă mașină de lux, în valoare de 250.000 de euro, după împăcarea cu Gabi Bădălău. Apropiații cuplului susțin că este cadou din partea afaceristului

Citește și: Dana Budeanu, replici acide pentru Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Cine a câștigat colanul de imunitate pentru a doua oară

Citește și: A murit acordeonistul și dirijorul Mihai Amihalachioaie. Avea 63 de ani

Gabi Bădălău, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-au împăcat

Gabi Bădălău știe cum să o împace pe Bianca Drăgușanu! Nu, nu vorbim doar despre cadourile scumpe, ci și despre gesturile mici, dar pline de iubire. După ce apropiații au spus că noul bolid de lux al vedetei este cumpărat de el, în semn de împăcare, dar totodată și drept cadou de Ziua Îndrăgostiților, aseară cei doi au avut parte de o cină romantică. Au ieșit împreună la un restaurant select, moment în care afaceristul a profitat de prezența muzicienilor pentru a-i face o dedicație frumoasei blondine.

Din partea soțului Gabi pentru Biencuța, o melodie specială, care îl aranjează și pe Gabi, fratele meu, dar și pe Bianca. Multă sănătate vă urăm!„, a spus cântărețul.

Emoționată, după gestul făcut de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a filmat tot momentul intim și special și l-a postat pe rețelele de socializare. Ba mai mult, după urările de bine venite din partea cântăreților, a ținut să le mulțumească și, la rândul ei, să le ureze aceleași lucruri bune și frumoase!

Mulțumim la fel!„, a fost răspunsul Biancăi Drăgușanu, care filma tot momentul.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre o nuntă cu Gabi Bădălău

Într-adevăr, încurcate mai sunt căile iubirii! Azi se ceartă și mâine se împacă, însă totul este bine când se termin cu bine! Dacă acum sunt mai fericiți ca niciodată, iar vedeta nu a ezitat să pună pe rețelele de socializare dedicația muzicală în care se spune 'din partea soțului Gabi', e clar că planurile de viitor despre care vorbea în urmă cu mai mult timp încă sunt pe listă. Nu, nu a spus clar că vor să facă acest pas, însă nici nu a negat.

Sunt ok, sunt bine, exact așa cum vreau să fiu. Îi sunt alături (n.r. Gabi Bădălau) mereu, asta este cel mai important, pentru că avem nevoie de liniște și toate lucrurile se vor rezolva. Nu am făcut niciun fel de plan (n.r. vacanță) important este să fim sănătoși, să avem încredere în Dumnezeu, pentru că sunt sigură că lucrurile se vor rezolva.

Mă văd mireasă săptămânal, pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu. Nu știu ce îmi rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu. Am foarte multe inele. Mi se pare că orice om are nevoie de intimitate (n.r. controlează în telefon), iar dacă un om vrea sa greșească și fără să-i iei telefonul la control, poate să scrie și să șteargă, adică să facă curățenie în urma lui.

Nu, nu sunt de acord, mi se pare imatur, deși am făcut-o și eu la un moment dat, dar am depășit momentul ăsta. Consider că e penibil să se întâmple lucrul acesta.', a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Antena Stars, conform Spynews.ro, în urmă cu mai mult timp.

Cum s-au împăcat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Deși de data aceasta despărțirea părea a fi una definitivă din spusele apropiaților celor doi, mai ales după ce Gabi Bădălău a confirmat separarea, se pare că nici de data aceasta nu au putut sta prea mult unul departe de celălalt. Gabi Bădălău s-ar fi dus plângând la vedetă, astfel că aceasta ar fi acceptat apoi o întâlnire cu el, unde s-a produs și împăcarea, comportându-se ca doi îndrăgostiți.

„A rupt-o cu telefoanele, i-a trimis mesaje, a venit la ea la ușă, la biroul ei, a plâns… Până la urmă, Bianca a acceptat să discute cu el.

I-a spus că în viața lui nu există și nici nu a existat nicio antrenoare de fitness, a plâns, i-a promis marea cu sarea. Bianca nu mai are încredere în el, cică poate să-i aducă și luna de pe cer, degeaba! A reproșat că Gabi s-a destrăbălat atunci când ea s-a operat, a mai spus că el nu i-a făcut des cadouri, că ea oricum poate avea tot ce-și dorește, tot ce-i oferă el ea poate cumpăra de două ori și jumătate mai mult, că Gabi a făcut prea puțin pentru ea, că-i face câte o surpriză din an în Paște!’, spun sursele cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton